Bu arada edit botunu geri gelecek kızlar....
Ama kurallar dışında kullanan kişilerin üyelikleri silinecekmiş aman dikkat bilmiyorumkismile
:teytey: :dance: :sm_cool:
ne denir?
"ağzın bal yesin" :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kurallar dışında kullanan kişilerin üyelikleri silinecekmiş aman dikkat bilmiyorumkismile
ne denir?
ne denir?
hekimine söyle sana uygun bir ilaç versin canım.. birde kurur tutmak önemli tabii. gebelik cidden etkiliyor..
canım bunları yapıyorum hep.. ama cidden o kadar çok akıntım var ki bi gün artık suyum geliyo heralde sanıp kadın doğum servisine gittim turnusollü ped verdiler.. hele çalışırken baş etmesi çok zor.. bi gelen hasta en 45 dk kalkmıyor.. tuvalete bile gidemiyorum ki çoğu zaman iç çamaşırımı değiştireyim.. ilaç felanda kullanıyorum ama hak getire..çok bunaldım çok..
fatmagül'ü bende izledim.. aslında o vedat türkali'nin eseridir.. amacıda başkadır.. toplumun tecavüze ve tecavüze uğrayana bakış açısını eleştirir.. çıkış noktası güzeldir ama biz yine her zaman ki gibi kötüye kullanmayı başardık. way nasıl tecavüze uğradı konusuna odaklandık.. yanlış tabi.. hep işin magazinindeyiz zaten.. ama biraz takip etmeyi düşünüyorum bende diziyi gidişata göre bırakırım diyorum ki zaten pek tv ile aram yok.. ama geçen küçükprenste bahsetti "öyle bir geçer zaman ki" kaliteli gibi gidiyor. tavsiye ederim..
canım sizin bu mahalledeki olaya gelince.. 15 yaşındaki de çocuk.. insanın sinirleri bozuluyor.. kim bilir nasıl bir ortamda büyüdü.. muhakkak o da tecavüze uğradı.. fail çocuk mağdur çocuk olunca çok üzülüyorum.. fail çocuğa eğilmek lazım altından bi rsürü pislik çıkar. daha çok o pislikleri temizlemek lazım. o çocuğa ceza verirsin biter belki ama o pislikler pisliklerini başka masum çocukları canavarlaştırmak için yaymakta devam ederler..
eşim anlattı konuyu bana bende senin dediğin gibi dedim kesin o çocuğa yapılmıştır az çok yoksa sağlıklı bi çocuk böyle bişey yapmaz
öyle bir geçer zamanki ye gelince bende eşim sayesinde başladım hiç dizi takıntısı olmayan adam fragmanlarını görüp bu benim dizim dedi ve izliyoruz 2 bölümdürde.oradaki cemileyi de bana benzetiyo bende diyorum hiç bile ben daha güzelim adaşız bide hatunla ama gözler yeşil ben yeşil göz hastasıyım iyice bakıyorum bebeğimin gözleri yeşil olsun diye ama imkansız gibisempatiksalakcinni
insan sagligiyla oynayan herkes Allahindan bulsun insallah...
izledim tatlim,yazik...
ama beni sarmadi bu dizi..niye bilmiyorum boshayallersmile
bak facebookta dönüyor bu espri sırnaşık şey
Tecavüzcülerden Açıklama : Hap içip paTLadık faTmaqüL'e rasTLadık ; FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandık =D
Yok yok sen delisin ya :roflol::roflol::roflol:
Ay bunu duymuştum -tatlicadiarzu-![]()
Bende kıvanç tatlıtuğ Ezel de oynamaya başladığından beri Ezel izliyorum, artık oğlum hangisine benzerse kabulümdür Kenan da olabilir Kıvanç ta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İkisi de dünya çapında tescilliler :roflol:
ikiside ayni karedeyken kime bakacagini mi sasiriyorsun tatlimm :roflol:
ikiside ayni karedeyken kime bakacagini mi sasiriyorsun tatlimm :roflol:
bununda çözümü var yeni bölümde sırf kıvaç a bak dizinin tekrarlarında kenan a bak:roflol::roflol::roflol:
biz de ezel izliyoruz ama çok karışık geliyo bana anlayamıyorum artıkkkkBende kıvanç tatlıtuğ Ezel de oynamaya başladığından beri Ezel izliyorum, artık oğlum hangisine benzerse kabulümdür Kenan da olabilir Kıvanç ta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İkisi de dünya çapında tescilliler :roflol:
Bende kıvanç tatlıtuğ Ezel de oynamaya başladığından beri Ezel izliyorum, artık oğlum hangisine benzerse kabulümdür Kenan da olabilir Kıvanç ta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İkisi de dünya çapında tescilliler :roflol:
beraser saol tatlım bu konu ile ilgili hemen hemen herkes aynı seyi soyluyor ..sanırım dedikleriniz doğru
bununda çözümü var yeni bölümde sırf kıvaç a bak dizinin tekrarlarında kenan a bak:roflol::roflol::roflol:
kısLar geçmişi okuyamadım size yetişmek gerçekten zor oluyor bazen :)
bizim de şeker sonucumuz çıktı çok şükür hiçbir probLem yok