2010 Aralık Anneleri

tesekkür ederiz tatlim,cicilerimizinde daha güzelleri sizin olsun..
cok sükür degerim cok iyi cikti canim..rutine bagladik zaten kontrolleri,her 2.hafta gidiyorum..sükür sorun yok :Saruboceq:
sen nasilsin?

sagol teyzemizz,daha güzelleri sizin olsun..
sipanin eksigi kalmadi sükür..yikanip kaldirilacak sadece..darisi sag salim gelmesine insallah..
insallah canim rahat eder,eslerin haftasonu evde calismasi cok gicik oluyor,cok iyi bilirim...
iste yapamiyorsun,bazen yardimda edemiyorsun,disari cikmak zaten sarmiyor...

ben iyiyim canım çok şükür.. tipik gebelik şikayetleri işte (:

denizim16+, kucukprens+, ozlemece, tooba+, y.a.s.m.i.n Kızlar napıyosunuz benim koçiş yok sıkılmakla meşgulüm bende :))

merak eden canim arkadaslarim..bilgisayarin yanindan bile gecmeye vaktim olmadi...
bebisin yatagini aldigimiz firma,siparisi sisteme vermemisler..kafamiz atti tabi cumartesi onunla ugrastik..
hizimizi alamayip bebegin arabasi,banyosu,kremleri falan filan,neyi eksikse onlarida tamamladik..
pazar günüde gezdik tozduk..
esimde hastaydi gerci ama evde durmak istemedik..
sabah ikimizde doktor terminleriyle ugrastik..
esim bronsit olmus,2 gün rapor vermisler,banada HbA1c testi falan yapildi bugün,sonrada malum yüzmemiz vardi...
yeni atiyorum kendimi koltuga yani...
sizler nasilsiniz?herkesin keyfi iyidir insallahhhh
ohhh ne guzel cucu
isleri hafifletmissin epeyboshayallersmile
bakalim biz nasil kalkcaz altindan:uhm:

ohhh ne guzel cucu
isleri hafifletmissin epeyboshayallersmile
bakalim biz nasil kalkcaz altindan:uhm:

kalkarsiniz insallah Allahin izniyle canim..
ama hakkaten cok zor..
bitti desemde kesinn daha cikar eksik..

amaa gel gör ki isin büyügü bekliyor beni..ütülemekkkkkkkk laelaelaelaelae

kalkarsiniz insallah Allahin izniyle canim..
ama hakkaten cok zor..
bitti desemde kesinn daha cikar eksik..

amaa gel gör ki isin büyügü bekliyor beni..ütülemekkkkkkkk laelaelaelaelae

ya ben normalde hic utu yapmam
ama bebisin herseyini kendim yikayip utulemek istiyorum cucu:asigim:

merak eden canim arkadaslarim..bilgisayarin yanindan bile gecmeye vaktim olmadi...
bebisin yatagini aldigimiz firma,siparisi sisteme vermemisler..kafamiz atti tabi cumartesi onunla ugrastik..
hizimizi alamayip bebegin arabasi,banyosu,kremleri falan filan,neyi eksikse onlarida tamamladik..
pazar günüde gezdik tozduk..
esimde hastaydi gerci ama evde durmak istemedik..
sabah ikimizde doktor terminleriyle ugrastik..
esim bronsit olmus,2 gün rapor vermisler,banada HbA1c testi falan yapildi bugün,sonrada malum yüzmemiz vardi...
yeni atiyorum kendimi koltuga yani...
sizler nasilsiniz?herkesin keyfi iyidir insallahhhh

ohhhh herşeyi hallettin be cucum.
ne hamaratsın.
maşallah
artık herşeyi yerleşince cici cici fotolar bekliyoruz.

benim canım çok sıkkın ya:(
annem çorba yapmış ama mercimeğin son kullanma tarihine dikkat etmemiş ben de içtim bir kase...çok içim sıkıldı kuzum etkilenirse die...

bişi olmaz heralde canım
bakliyat ya hemen bişey yapmaz bence
çok çabuk bozulan şeyler değil.

Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)

canım hatırlamazmıyız.
çok sevindim haberine.
inşallah sağlıkla hayırlıısyla kavuşursun meleğine.
tabi hepimiz.

ayyy nasıl hastayım kızlar,nasıll bilemezsinizz.....grip olmuşum çok pis.....

mrb kızlar buugün itibari ile doğum iznine çıkmış bulunmaktayım...8 haftalık doğum iznimi kullanmaya başlıyorum hayırlısı ile,kızlar devlet hastanesine gittim ordaki kadın doğum doktoru bana 32 haftadır doğum iznine çıkması uygundur diye bi rapor verdi, artı söözleşmeli olduğum için ssk dan da iş göremez raporu yazdı,bende onları aldım okuluma verdim..bilmeyenler için yazıyım dedim başka bi şey yapmadım... tabi bu arada bide k.b.b yaptık kızımla doktor antibiyotik verdi ama elinden geldiğince kullanma dedi bende almadım ilaçları,şimdi sızlanıp duruyom...

canım geçmiş olsun.
ya hastalıklar uzak olsun bziden
birde onlamı uğraşıcaz.
ohhhhhhhhh izne de çıktın.
darısı bizim başımıza.
bend e 31+1 de şansımı deniyeceğim.
erkenden çıkmak istediğimi sölicem
heralde evririler tedirginlikelrimi de dile getiririm önceki yaşadıkalrımdan dolayı
biraz duygu sömürüsü işe yarar heralde.

Kızlar başıma neler geldi anlatayım size 3 gün önce az kalsın doğum yapıyordum gece başladı karın ağrım ama nasıl karnımın heryeri ağrıyor yara gibi üşüttüm zannettim işe gittim o sabah zorla öğleye kadar zor dayandım öğleden sonra ebe arkadaşıma nst çekmesini istedim birde baktıkki 2 dk.bir kuvvetli doğum sancım başlamış hemen kadın doğumcuyu çağırdılar erken doğumu önleyici tedaviye başladılar nidilat adlı ilacı kullanıyorum bebeğin akciğeri gelişsin diye 2 gün iğne yaptılar çok şükür kasılmalarım geçti 3 gün hastanede yattım ilacı 37.haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Serum biraz fazla aldım ondadnda çok kalbim ağırdı sıvıyı azalttık şimdi geçti gibi.Neyse bugün taburcu oldum annemden evimize geçiyordumki kaza yaptık iyi bir sallandık arabayı eşim kullnıyordu 2 yaşındaki kızımda kucağımdaydı çok şükürki bize birşey olmadı arabada hasar var.Birazdan detaylı ultrason için gideceğim İnşallah herşey yolundadır ne olur dua edin bebeklerimiz sağlıcakla zamanında gelir İnşallah...

canım çok geçmiş olsun.
Allah korumuş seni d eyavrunu da her iki olaydan da
inşalklah birdaha yaşamazsın.
dikkat et kendine.
bolca istirahat et.

merhaba kızlar
bizde cumartesi kontrole gittik, 28+5 1120 gr 31 cm boy olmuş kızımın ,
geçenlerdede bahsetmiştim benim göğsümün altında çok ağrı oluyordu dr ye onu söyledim, bebeğin ters duruyo ondan dedi çok ağrı yapar dedi , çok yol yürüme dedi dinlenmeye çalış dedi , 1 aya kadar % 90 döner dedi, dönmezse ve dinlenmezsem erken doğum riskide olabilir dedi, sezeryan olmak zorunda kalırmışım(dönmezse) , normalde ne zaman doğum şeklini alıyo bebekler bilgisi olan varmı ve benim durumumda olan varmı , yoksa dr. beni boşunamı korkuttu eyvahedigeldismile

maşallah bebğine canım.
sen hemen canını sıkma.
daha erken döner bence 32. haftalara kadar falan dönüyo diyoalr.

slm kızlar napıyosunuz ben sabah işyerinde çok kötü oldum eve geldim sabahdan beri bişey yiyemiyorum yer yemez çıkarıyorum dün muslukdan su içmişdim acaba ondanmı böyle oldumbilmiyorumkismile siz nasılsınız

ya sudan kötü oldun ya da mideni üşüttün canım.
dikkat et.

Kızlar birşey soracağım hastaneye pijama götüreceğiz ya nasıl aldınız ben bir tane normal takım aldım bir tane daha alacaktım elbise tarzında mı alsam ya...
Buradaki ebe elbise al dedi ve üzerine uzun sabahlık al dedi kanın, suyun felan gelir pijamandan çıksa bile sabahlığın temiz rahat olur dedi...
Ne yapsam karar veremedim...

sadece pijamayla olmaz canım
bence geelik şart
belki 2 gecelik.
duruma göre
ama çok iyi şeyelr olmasına gerek yok kanama oluyo diyolar.

selam kizlar gecmise bakamadan direk geldim
sabah tahlillerimi yaptirmaya gittik
seker yuklemeside yapildi 50lik
175 cikti
yarin dra gostercem
yuksekmi cikti acaba anlamadim yahu
normal deger 0-140 diye gorunuyor fakat benim 175
sizlerin kacti bi aydinlatirsaniz sevinirim:gitme:
ayrica hamileligin basindan beri cektigim kabizlik sorunu yuzunden sonunda basur oldummmmmmafoldumben
cok kotu ya !! bunuda dra soyliym diimi???
canım sanrıım yüksek çıkmış
ama hemen canını sıkma
büyük ihtimalle 100lük yapaar
inşallah onda problem çıkmaz tatlım.

yok canım göremiyorlar.. içeriği gizli olduğu için onlarda üye olmadığı sürece göremezler.. katılım isteği yollayan desire'a haber verdikten sonra onaylasa aslında en azından dışardan kimselerin girmesi engellenebilir. listeden sanıp onaylayabilir çünkü.. açıkçası ben gruba üye olduğumu arkadaş listemdekilerin görmesini istemediğimden profilimden hemen kaldıracağım anasayfada yayınlanmasın diye.. arkadaş listemde çoğu kimse gebe olduğumu bilmiyor çünkü.. nedense herkesle bu durumu paylaşmak istemedim.. doğunca öğrenirler nasılsa

hımmmmm tamam tatlım.
bencede desire aslında biz istek gönderince ona bilidrelim öle onaylasın
belki faceten başkaları da gelir tanımadığımız.
bizbzie olalım.

denizim içeriği gizli bir grup olduğu için senin arkadaşların yazdıklarını göremezler canım merak etme

tamam canım. bend ebakıcam şimdi.

denizim16+, kucukprens+, ozlemece, tooba+, y.a.s.m.i.n Kızlar napıyosunuz benim koçiş yok sıkılmakla meşgulüm bende :))

iyidir
biyandan ezele bakıyorum
biyandan geçmişi okudum.
şimdi face grubuna bakıcam
am dha istek göndermedim ben.

Gönder gönder denizim gel facede :)) Bende mutfağa gidim azcık bişiler yapim :))

ya ben normalde hic utu yapmam
ama bebisin herseyini kendim yikayip utulemek istiyorum cucu:asigim:
ben yapardim canim,hemde coraplara kadar..deli gibi...
ama hamile kaldigimdan bu yana biraktim valla..detaya girmedim hic..
yalniz bak sana pesin pesin söyleyim,sakin hepsini bir anda yapma,ki yapamazsinda zaten..ben 7-8 battaniye,3 nevrasim takimi ütüledim,ertesi gün ne kolum tuttu ne boynum...zamana yaymani tavsiye ederim fistigim..olumunekankayizsmile

ohhhh herşeyi hallettin be cucum.
ne hamaratsın.
maşallah
artık herşeyi yerleşince cici cici fotolar bekliyoruz.

bişi olmaz heralde canım
bakliyat ya hemen bişey yapmaz bence
çok çabuk bozulan şeyler değil.

canım hatırlamazmıyız.
çok sevindim haberine.
inşallah sağlıkla hayırlıısyla kavuşursun meleğine.
tabi hepimiz.

canım geçmiş olsun.
ya hastalıklar uzak olsun bziden
birde onlamı uğraşıcaz.
ohhhhhhhhh izne de çıktın.
darısı bizim başımıza.
bend e 31+1 de şansımı deniyeceğim.
erkenden çıkmak istediğimi sölicem
heralde evririler tedirginlikelrimi de dile getiririm önceki yaşadıkalrımdan dolayı
biraz duygu sömürüsü işe yarar heralde.

canım çok geçmiş olsun.
Allah korumuş seni d eyavrunu da her iki olaydan da
inşalklah birdaha yaşamazsın.
dikkat et kendine.
bolca istirahat et.

maşallah bebğine canım.
sen hemen canını sıkma.
daha erken döner bence 32. haftalara kadar falan dönüyo diyoalr.

ya sudan kötü oldun ya da mideni üşüttün canım.
dikkat et.

sadece pijamayla olmaz canım
bence geelik şart
belki 2 gecelik.
duruma göre
ama çok iyi şeyelr olmasına gerek yok kanama oluyo diyolar.

canım sanrıım yüksek çıkmış
ama hemen canını sıkma
büyük ihtimalle 100lük yapaar
inşallah onda problem çıkmaz tatlım.

hımmmmm tamam tatlım.
bencede desire aslında biz istek gönderince ona bilidrelim öle onaylasın
belki faceten başkaları da gelir tanımadığımız.
bizbzie olalım.

tamam canım. bend ebakıcam şimdi.

iyidir
biyandan ezele bakıyorum
biyandan geçmişi okudum.
şimdi face grubuna bakıcam
am dha istek göndermedim ben.

bitti sükür canim..mama sandalyesi,oyun halisi ve dönencesi kaldi sadece...
onlarida internetten siparis edicez..yatak kurulacak sonra bittiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
bende bittim yalniz laelaelaelaelae

hmm olsun bak bayramda da dogumundada annen gelcekmiş ne guzel işte bizi en iyi annelerimiz anlar walla benim kw ile aynı sitedeyiz o gelebilir dogumda onu hiç istemiyorum daha fena patlatır beni guclubacismile

Kv benim yakın biz iyiyiz allaha şükür :)) O hergün gelcek doğumda ama tabi kendi annelerimizin yeri ayrı.

daha dur cucum ütülemesi varmışşşşşşşş
bende izne çıkayım öle halledicem
aynen valla,daha isin büyügü bekliyo beniii :bbo:
cucum geldinmi sen de face e
gelmedimm,nerde,nasil,ne zaman bilmiyorumkismile
cucum sen oyle diyince gozum korktu:1shok:
ben kiyafetlerini utuliym gerisine ellemiym bari:kedi:

korkma tatliskomm,demek istedigim yapiyimda bitsin diyip hepsini ayni anda dökme ortaliga..yavas yavasss....parca parca.... yerimseniben

Back
X