• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

bizde yeni dr dan geldik bi saat bekledik haaaa:36::36::36: dr acikligimin olmadigini ama bebegin kafasinin iyice asagida oldugunu soyledi :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: cati kontrolu yapti anliceniz kafasi basenlerimi ortalamis dokundu bana soruyor: kafasini hissediyormusun dokunuyorum dedi;;valla yok dedim:60::60::60:. 10 -15 gun sonra gelebilir dedi.gununu beklemez dedi.;zaten yil sonuydu benim gunum.ayin ortasinda gelir sanirim ins saglicakla gelsin

Son düzenleme:
bizde yeni dr dan geldik bi saat bekledik haaaa:36::36::36: dr acikligimin olmadigini ama bebegin kafasinin iyice asagida oldugunu soyledi :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: cati kontrolu yapti anliceniz kafasi basenlerimi ortalamis dokundu bana soruyor: kafasini hissediyormusun dokunuyorum dedi;;valla yok dedim:60::60::60:. 10 -15 gun sonra gelebilir dedi.gununu beklemez dedi.;zaten yil sonuydu benim gunum.ayin ortasinda gelir sanirim ins saglicakla gelsin

Canım sen kaç haftalıksın ? Ticker'ın yok. Acıdı mı muayane ederken?

gözün aydın canımmm ne güzel haberler.... bakalım bana yarın ne diyecekkkk bende muayene olacağım.... sağlıkla gelsinler inşallah...

HAyırlısıyla gelsin annesi.Ne güzel inmiş ama aşağıya.

Uuuuu 2 bebiş daha gelmiş.:emir_bebek:

Annelerimiz Gsu ve Anego'nun gözüaydın.Sağlıkla büyütsünler bebişlerini.

Carnam nerelerdesin sen girip hemen gidiyon napıyon nasılsın.

Canım sen kaç haftalıksın ? Ticker'ın yok. Acıdı mı muayane ederken?

canim zaten her ay allttan muane ediyor dr um once bakti sonra simdi basenlerine bakcam dedi bebegin durumuna bakcam dedi ilkin urkuyorsun kendini geriyorsun ama ben her ay aliskin oldugum icin hic acimadi.hatta iyice soktu aciklik varmi diye.bebegin kafasina dokunuyom dedi bende ordan gulmeye basladim.yani acayip bi sevincti;hissetmiyom dedim.37+3 haftaligim cnm;size tavsiyem kendinizi sikmayin ilklerde ben sikiyordum cok aciyordu..alistik artik dr her ay baka baka:92::92::92:

Carnam nerelerdesin sen girip hemen gidiyon napıyon nasılsın.

Canım buralardayım ara ara girip çıkıyorum ben.Fazla net başında kalmayı sevmiyorum ondan.Sıkıntı basıyor.

İyiyim canım, biraz toparlandım , bilumum virüslerle uğraşıyordum: ) dinlenmeye çalışıyorum bol bol.

Sen nasılsın şekerim.Sancı falan var mı?

gözün aydın canımmm ne güzel haberler.... bakalım bana yarın ne diyecekkkk bende muayene olacağım.... sağlıkla gelsinler inşallah...

tesk cnm ins cumlemizinki..ayni haftalardayiz.okdar dua ettim col acik olsun 1-2-3 cm felan diye ama dr kapali dedi.saglikli olsunlarda onemli degil.sana kolay gelsin guzel haberlerle gel.;kendini kasma eger allttan bakacak olursa

sanırım iki doğum haberi var kızlarr.
anego ve qsu Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinnn
gözünüz aydınnnnnnnn
eklicem ama eksik bilgileri diğer topiğimize yazın lütfen

Canım buralardayım ara ara girip çıkıyorum ben.Fazla net başında kalmayı sevmiyorum ondan.Sıkıntı basıyor.

İyiyim canım, biraz toparlandım , bilumum virüslerle uğraşıyordum: ) dinlenmeye çalışıyorum bol bol.

Sen nasılsın şekerim.Sancı falan var mı?

Geçmiş olsun canım.Bende tık yok canım :)) Oğluş keyfine düşkün zaten daha dursun gelmesin erkenden :)) Ev hali yat kalk uğraşıyoz işte.Görüyorum ara ara hemen gidiyon :) Dedim yakalamışken bakim napıyor :))

canim zaten her ay allttan muane ediyor dr um once bakti sonra simdi basenlerine bakcam dedi bebegin durumuna bakcam dedi ilkin urkuyorsun kendini geriyorsun ama ben her ay aliskin oldugum icin hic acimadi.hatta iyice soktu aciklik varmi diye.bebegin kafasina dokunuyom dedi bende ordan gulmeye basladim.yani acayip bi sevincti;hissetmiyom dedim.37+3 haftaligim cnm;size tavsiyem kendinizi sikmayin ilklerde ben sikiyordum cok aciyordu..alistik artik dr her ay baka baka:92::92::92:

Haa, senin bünye alışmış o yüzden : )Ben daha olmadım.Önümüzdeki hafta yapsa artık.Daha kesinleşir herşey.

Gününde az kalmış.Hayılısı olsun canım.

Geçmiş olsun canım.Bende tık yok canım :)) Oğluş keyfine düşkün zaten daha dursun gelmesin erkenden :)) Ev hali yat kalk uğraşıyoz işte.Görüyorum ara ara hemen gidiyon :) Dedim yakalamışken bakim napıyor :))

Sağol canım.

Seninle satımız aynı bakalım hangimiz önce pırtlatıcak.Benim ki pek durmaz gibi geliyor : ) Bir 15 gün daha kalsınlar sonra gelsinler.Zaten son haftalar ağır geçiyor.Yiterrr yani : ) 40 haftayı dolduran arkadaşlara Allah kurtarsın .

:46:yeni bebişlerimizz olmuş ya süperr

qsu ve anego allah analı babalı büyütsün kızlar maşallah bebişlerinizee :nazar:
darısı başımıza iysallah saglıcakla:119:

nerdil
ben çıkıyorum kızlar biraz dinleniim kendinize iyi bakın.... görüşürüz...

İyi akşamlar canım.Görüşürüz :80: (Alıntı yaptığımı sanıp cevap yazdım düzenleyince anca böyle oldu )

Son düzenleme:
Sağol canım.

Seninle satımız aynı bakalım hangimiz önce pırtlatıcak.Benim ki pek durmaz gibi geliyor : ) Bir 15 gün daha kalsınlar sonra gelsinler.Zaten son haftalar ağır geçiyor.Yiterrr yani : ) 40 haftayı dolduran arkadaşlara Allah kurtarsın .

HAyırlısıyla gelsinler canım.evet 38 olsunlar sonra keyifleri ne zaman isterse gelsinler :emir_bebek:

:122: kızlar ben gidim azcık evde dolanıyım bakim canım sıkıldı gelirim yine :))

Back
X