Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sancım var ama doğuramıorummmmm :)))))
hahahahahahaayyy :)))))ALLAH hayrını versin kız dur dua edem sana
Ey Kurban olduğum ALLAH ım şu mübarek gün CUMA HÜRMETİNE sancı çeken şu pandam kuluna öyle bir açılma ver ki bir anda 6-7 cm olsun ve bir an önce bebişini kucağına alsın. AMİİN AMİİN AMİİN
ne dua oldu ama![]()
Güanydın Kızlar.Bugün Itırekimin günü.PAndam sende mi doğurcan yoksa.
Oyy oyy eskiden okumaya yetişemezdik topiği. Şimdi gece uyku yok sabahta kimse yok((
ALLAH hayrını versin kız dur dua edem sana
Ey Kurban olduğum ALLAH ım şu mübarek gün CUMA HÜRMETİNE sancı çeken şu pandam kuluna öyle bir açılma ver ki bir anda 6-7 cm olsun ve bir an önce bebişini kucağına alsın. AMİİN AMİİN AMİİN
ne dua oldu ama![]()
kizlar bu arada topik bosaldi,kimseler gelmiyor diye düsünmeyelim..
yeni dogum yapan annisler bi alissinlar meleklerine,herkes bir dogursun bakalim..
o dönemde bikac hafta belki sessizlik olur buralarda amaaaaa en gec 1 ay sonra herkesler gelir,dogum muhabbetleri yerini emzirme,gaz,uyku muhabbetlerine birakir
kopmayalim yaniii,bu sessizlikler geciciiiiii,daha zayiflama topikleri kuruciiiz![]()
bencede yakın bi zaman sonra bebekleri konuşucaz inşallahValla cucum ben de doğuran kızları gördükçe ümitsizliğe kapılıyorum, hep hamile kalacakmışım gibi hissetmeye başladım
Aaaaaaaa, bu arada bizim senle termimiz de aynıymış, yoksa uğursuzluk termimizde mi1 hafta daha doğuramazsam zaten 40 ı geçip hala doğuramayanlar topiği açıcam
Kızlar Names de doğum yapmış.Denizim'in topiğine yazmış.
aa evet terminimiz ayni gün
bebislerimizde ayni huylu sanirim,inattttt
valla benim zaten haftaya dogurmam gerekiyor artik..riske giriyor sipa..10 araligi gecirmicez
suni sanciyla zorlucaz
ilk 3 dedik,sonra ilk 5,ilk 10 derken hicbirine giremedim
sanki daha aylar varmis gibi :97:
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar ağrıdan ve sancıdan uyuyamadım
doğum yapan annişler gözünüz aydın
darısı başımıza inşallahhhh
ALLAH hayrını versin kız dur dua edem sana
ne dua oldu ama![]()
Günaydın canım
Sen sancılar oldukça var sanırım
Uyutmayacak kadar???
walla şekerim bilmiorum ki çok fena ew temizliyesim var :)
doktorumu izliorum kıskançlığı anlatıo benim konum :)
reklam aralarında koştur banyoyu lavoboyu yıkıorum şimdi oturdum reklamları bekliorum başka bişe el atıcam :))
acaba doğum öncesi enerjisi miki bu :)
Kız Saliha,
Bana da dua et
40. haftam bitiyor :)