• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar ağrıdan ve sancıdan uyuyamadım :(
doğum yapan annişler gözünüz aydın
darısı başımıza inşallahhhh

Günaydın güzel annelerrr. Uyandım ama yatarım tekrar. Itırekim sağlıkla kavuşur inşallah bebişine...

sancım var ama doğuramıorummmmm :)))))

ALLAH hayrını versin kız dur dua edem sana
Ey Kurban olduğum ALLAH ım şu mübarek gün CUMA HÜRMETİNE sancı çeken şu pandam kuluna öyle bir açılma ver ki bir anda 6-7 cm olsun ve bir an önce bebişini kucağına alsın. AMİİN AMİİN AMİİN

ne dua oldu ama :1::1::1::1::1:

Ey Kurban olduğum ALLAH ım şu mübarek gün CUMA HÜRMETİNE sancı çeken şu pandam kuluna öyle bir açılma ver ki bir anda 6-7 cm olsun ve bir an önce bebişini kucağına alsın. AMİİN AMİİN AMİİN

hahahahahahaayyy :)))))
kız Allah iilini versinnn
aminnnnnn
ne güzeldua ettinnnnn :)))))))9

Güanydın Kızlar.Bugün Itırekimin günü.PAndam sende mi doğurcan yoksa.

Güanydın Kızlar.Bugün Itırekimin günü.PAndam sende mi doğurcan yoksa.

walla şekerim bilmiorum ki çok fena ew temizliyesim var :)
doktorumu izliorum kıskançlığı anlatıo benim konum :)
reklam aralarında koştur banyoyu lavoboyu yıkıorum şimdi oturdum reklamları bekliorum başka bişe el atıcam :))
acaba doğum öncesi enerjisi miki bu :)

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın......artık topik boş hakkaten ...ama son gunler artık biçok kişi için bol bol dınlenıyolar sanırım..haklılar da..sonra bızım yaramazlar uyutmucak bizi:)

kizlar bu arada topik bosaldi,kimseler gelmiyor diye düsünmeyelim..
yeni dogum yapan annisler bi alissinlar meleklerine,herkes bir dogursun bakalim.. :46:
o dönemde bikac hafta belki sessizlik olur buralarda amaaaaa en gec 1 ay sonra herkesler gelir,dogum muhabbetleri yerini emzirme,gaz,uyku muhabbetlerine birakir :52:
kopmayalim yaniii,bu sessizlikler geciciiiiii,daha zayiflama topikleri kuruciiiz :1:

Ayyy, inşallahhhh
O günler de gelsin artık

bencede yakın bi zaman sonra bebekleri konuşucaz inşallah:16: Valla cucum ben de doğuran kızları gördükçe ümitsizliğe kapılıyorum, hep hamile kalacakmışım gibi hissetmeye başladım :50:
Aaaaaaaa, bu arada bizim senle termimiz de aynıymış, yoksa uğursuzluk termimizde mi :27: 1 hafta daha doğuramazsam zaten 40 ı geçip hala doğuramayanlar topiği açıcam

Canım sen o topiği aç
İlk üyesi ben olacağım :)

aa evet terminimiz ayni gün :29:
bebislerimizde ayni huylu sanirim,inattttt :1:
valla benim zaten haftaya dogurmam gerekiyor artik..riske giriyor sipa..10 araligi gecirmicez
suni sanciyla zorlucaz :50:
ilk 3 dedik,sonra ilk 5,ilk 10 derken hicbirine giremedim :1:
sanki daha aylar varmis gibi :97:

Ahh ahhh :84:
Ben 3. olacaktım, sözde tabi
Şimdi nerdeyse 20 kişi doğurdu
İlk 10'a bile giremedimmm :27:

Kız Saliha,
Bana da dua et
40. haftam bitiyor :)

walla şekerim bilmiorum ki çok fena ew temizliyesim var :)
doktorumu izliorum kıskançlığı anlatıo benim konum :)
reklam aralarında koştur banyoyu lavoboyu yıkıorum şimdi oturdum reklamları bekliorum başka bişe el atıcam :))
acaba doğum öncesi enerjisi miki bu :)

Kız, enerjini boşa harcama
Doğum falan olur
Rahat rahat ıkınamazsın

Back
X