son anlar zor derlerdide ben aman yok yaaa iyi gecti iyi biter diyodum, ama gercekten gunler sanki iyice uzuyo..Gunaydin kizlar pandam ile Dilem bendede hissetiginiz agrilardan oluyor ama Ben sanki olagan disi bi sey bekliyomus. Gibi umursamiyorum. Heleki popo agrim fena. ne bilim tsunami felan bekliyorum heralde ayaktayim yatark zaman geciyor Dun gece 3 e kadar yatakta dondum .7 ye kadar kesintili uyumusum wc ye git gel dert.( ondan sonra uyku yok.. pazartesi ou sali epilasyona gidecem belki aciyla sancim gelir.. alllahtan umut kesilmez
oyle valla biz ne kadar heveslensekte hersey bebislere bagli...dilem cigim demekki bebisin sana numara yapmis
saglik olsun bakalim canlari ne zaman isterse o zaman gelecekler
dogurtun beni yoksa ben daha cok yanlis alarmla giderim hastaneyeay bizde doğurttuk bile seniiii
azcık daha dursun bakalımmm
oo sunii sancılardann satenn bu oğlanıı normall doğurmayaa korktumm
amaa şükürr bunda vermedilerrrr
Bugünn 20 kırkımızz çıkıyor kızlarr
Anneanneye gidiyoruzzzz ablalarımızz gelinceee
banyoo yapacağızz oğlumlaa sonraa gezmeye gideceğizzzz
eeeeeeeeeeee siz neler yapıyorsunuzz bakalımm oğluşlaaa
günler nasıll geçiyorrrrr
sarılıkk olmadınızz değilmii sizzz
kızlar nerdesiniz topluca doğuma falan gitmediniz demi
slm kızlar size özellikle doğum yapan annelere bişey sormak istiyrum biraz önce iç çamaşırımın ıslak olduğunu farkettim ve akıntı da vardı biraz şeffaf renk ağrım sızım yok ve ıslaklık sadece iç çamaşırımdaydı hani az değildi de bu normal mi yoksa suyum gelmiş olabilir mi ?
yok şekerim gitmedik
slm kızlarrherkes iyimi biz gayet iyiyiz defne hanımın hiç çıkacağı yok gibi sanırsam ben bundan sonraki hayatımı hamile olarak devam ettircem
canimm yatsin bakalim,mecbur bekliyoruzyatsın tosuncuk bakalım en fazla bir hafta daha yatar ege paşacık
ayy acayip heyecanlandim yaa..slm kizlar, sizlere bos yere heyecanlandirdigim icin uzgunum:78:
70lik ve 80lik sancilarim cikti, ama dogum sancisi degilmis, zaten nst'ye baglandiktan biraz sonra o sancilar bile gecti....
ebe karniniz cok disarda bu yuzden daha yogun hissedersiniz dedi, bide gecen muayenede asagi inmeye baslayan sipa tekrar yukari kacmis, buyuk ihtimal bunun sancisi olmustur dedi, birde rahatlatici fitil verdi misil misil uyudum
canim gözün aydinnKızlar annem otobüse bindi
İnşallah 6 saat sonra burda, yanımda olacak
Ben şimdi accık evimi toplayayım
Yemek yapayım, tatlı yapayım
Annem yapma dedi; ama olsun
İyiyim çok şükür, yaparım
Arada girer okurum yazdıklarınızı
Öpüyorumm hepinizii
Bugünn 20 kırkımızz çıkıyor kızlarr
Anneanneye gidiyoruzzzz ablalarımızz gelinceee
banyoo yapacağızz oğlumlaa sonraa gezmeye gideceğizzzz
slm kızlar size özellikle doğum yapan annelere bişey sormak istiyrum biraz önce iç çamaşırımın ıslak olduğunu farkettim ve akıntı da vardı biraz şeffaf renk ağrım sızım yok ve ıslaklık sadece iç çamaşırımdaydı hani az değildi de bu normal mi yoksa suyum gelmiş olabilir mi ?
ya benim dr. bu hafta yok haftaya gitcem adam o kadar çok şehir dışına çıkıyoki işallah doğumda burda olur yaniii :97::97: ama pekmeze devam bide muzlu sütesca tellinaz carna nasılsınız kızlar malum haftasonu bugün,havada güzel,bi biz bebişlerinin büyümesini isteyenler evdeyiz
onların bebişleri kocaman maşallah :))
tellinaz napıyon canım nasıl bebişin gittinmi kontrole bu hafta
bizimki 2865gr olmuş 52 cmdi 4gün önce
bu haftada 270 gr almışız,şimdi3lerded olmuştur sanırım
valla banada öyle gelmeye başladı aslında hemen doğsun diye bi düşüncem yok ama
neryun özüm cucu pandam falan psikolojimi bozdu ayol bi doğursalardı
esca tellinaz carna nasılsınız kızlar malum haftasonu bugün,havada güzel,bi biz bebişlerinin büyümesini isteyenler evdeyiz
onların bebişleri kocaman maşallah :))
herkese iyi muhabbetler
dogum yapan olursa facedende yazin kizlar,daha erken görme sansimiz oluyor
annemde rüyasinda benim cocuklugumu görmüs..
en son cocuklugumu gördügünde hamile oldugumu ögrenmistik,bu defada doguma yoruyor kendileri ama hadi bakalim..
esimde görmüs dogum yaptigimi..
herkesin bilinclerini yok ettigim gibi,bilincaltlarinida esir almis durumdayim anlayacaginiz
gönülleri olsun bi dusa gireyim,hazir kita bekleyim yinede..:103:
sonrada aksama kadar yürümek istiyorummmmm,öpüldünüzzzz :79:
Ben yine bezgin bekir modundayım.Çok halsizim valaha, bir taraftan ishal olmuşum : ) bir taraftan kasıklarım ağrıyor.Bezdim haa canımdan : ) Aslında dışarı çıkasım var, vinç lazım.
Sen nasılsın şeker.
ay kızlar içim geçmiş uyudum azcık
rüyamda eşim toplamış bütün akrabalarımı ewe yemek verioruz
bi de bakayım aaaaaa benim nişanım gelmiş
o hevesle nası uyanıp koştum banyoya
ama hüsran bişe yok
sanırım totom açıkta kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?