2010 Aralık Anneleri

son anlar zor derlerdide ben aman yok yaaa iyi gecti iyi biter diyodum, ama gercekten gunler sanki iyice uzuyo..
beni en cok bel agrilarim zorluyo, allah yardimcimiz olsun....
dilem cigim demekki bebisin sana numara yapmis
saglik olsun bakalim canlari ne zaman isterse o zaman gelecekler
oyle valla biz ne kadar heveslensekte hersey bebislere bagli...
ay bizde doğurttuk bile seniiii
azcık daha dursun bakalımmm
dogurtun beni yoksa ben daha cok yanlis alarmla giderim hastaneye
oo sunii sancılardann satenn bu oğlanıı normall doğurmayaa korktumm
amaa şükürr bunda vermedilerrrr

kiz kardesim gecen hafta sunni sanciyla dogurdu ama epidural sayesinde hic bisey anlamamis

kızlar nerdesiniz topluca doğuma falan gitmediniz demi

yok şekerim gitmedik

slm kızlarr herkes iyimi biz gayet iyiyiz defne hanımın hiç çıkacağı yok gibi sanırsam ben bundan sonraki hayatımı hamile olarak devam ettircem

Son düzenleme:
slm kızlar size özellikle doğum yapan annelere bişey sormak istiyrum biraz önce iç çamaşırımın ıslak olduğunu farkettim ve akıntı da vardı biraz şeffaf renk ağrım sızım yok ve ıslaklık sadece iç çamaşırımdaydı hani az değildi de bu normal mi yoksa suyum gelmiş olabilir mi ?

esca tellinaz carna nasılsınız kızlar malum haftasonu bugün,havada güzel,bi biz bebişlerinin büyümesini isteyenler evdeyiz
onların bebişleri kocaman maşallah :))

tellinaz napıyon canım nasıl bebişin gittinmi kontrole bu hafta
bizimki 2865gr olmuş 52 cmdi 4gün önce
bu haftada 270 gr almışız,şimdi3lerded olmuştur sanırım

tahminen suyun değildir canım akıntıdır
bizde kaç gündür burada akıntıların çoğaldığından bahsediyorduk
hepimiz aynı durumdayız
kaçıncı haftandaasın

yok şekerim gitmedik

slm kızlarr herkes iyimi biz gayet iyiyiz defne hanımın hiç çıkacağı yok gibi sanırsam ben bundan sonraki hayatımı hamile olarak devam ettircem

valla banada öyle gelmeye başladı aslında hemen doğsun diye bi düşüncem yok ama
neryun özüm cucu pandam falan psikolojimi bozdu ayol bi doğursalardı

yatsın tosuncuk bakalım en fazla bir hafta daha yatar ege paşacık
canimm yatsin bakalim,mecbur bekliyoruz
ama sen ne güzel carsamba günü melegini kollarina alacakmissin canim cok sevindim
sag salim gelsin insallahhhhhh

ayy acayip heyecanlandim yaa..
senin yaramazda oyun oynuyor seninle..aysegülüm biz günümüzü doldurucaz sanirim tatlimmm

canim gözün aydinn
anneciginle gecir son günlerini bakalim..
belkide bebis anneanneyi görünce hemen cikiverir
bizimki iyice kacti,10 gün oldu annemde bekliyor yazik

KARABIBER massallah canim melegine
sizler büyüttünüz bile ne güzel

JULYET canim melegin gelicekmis artik,cok sevindim canim,sag salim kucaklarsin insallah

Bugünn 20 kırkımızz çıkıyor kızlarr
Anneanneye gidiyoruzzzz ablalarımızz gelinceee
banyoo yapacağızz oğlumlaa sonraa gezmeye gideceğizzzz

O kadar olduğumu doğum yapalı : ) daha dün gibi.

Benim de bu son hafta su gibi geliyor,hatta su diyebilirim.Doktora sordum normal olabilir dedi.

ya benim dr. bu hafta yok haftaya gitcem adam o kadar çok şehir dışına çıkıyoki işallah doğumda burda olur yaniii :97::97: ama pekmeze devam bide muzlu süt hafta içi gidip görcez kuzucuğumu işallah almıştır bi 600 gr daha
valla banada öyle gelmeye başladı aslında hemen doğsun diye bi düşüncem yok ama
neryun özüm cucu pandam falan psikolojimi bozdu ayol bi doğursalardı

ay evet bende zaten 40 ı dolduranları gördükçe hiç doğuramıycam gibi geliyo heveslenmiyom
geçen hafta epilasyonumu yaptırmıştım bu gidişle tekrar çıkcaklar valla

herkese iyi muhabbetler
dogum yapan olursa facedende yazin kizlar,daha erken görme sansimiz oluyor

annemde rüyasinda benim cocuklugumu görmüs..
en son cocuklugumu gördügünde hamile oldugumu ögrenmistik,bu defada doguma yoruyor kendileri ama hadi bakalim..
esimde görmüs dogum yaptigimi..
herkesin bilinclerini yok ettigim gibi,bilincaltlarinida esir almis durumdayim anlayacaginiz
gönülleri olsun bi dusa gireyim,hazir kita bekleyim yinede..:103:
sonrada aksama kadar yürümek istiyorummmmm,öpüldünüzzzz :79:

esca tellinaz carna nasılsınız kızlar malum haftasonu bugün,havada güzel,bi biz bebişlerinin büyümesini isteyenler evdeyiz
onların bebişleri kocaman maşallah :))

Ben yine bezgin bekir modundayım.Çok halsizim valaha, bir taraftan ishal olmuşum : ) bir taraftan kasıklarım ağrıyor.Bezdim haa canımdan : ) Aslında dışarı çıkasım var, vinç lazım.

Sen nasılsın şeker.

39 5 olduk bugün valla bende de bi kaç gündür var sürekli ıslaklık bu hafta çağırdı doktorum bakalım

inşallah tellinazcım bence almıştır bebişin,ayy biran önce doğurda kurtul şu doktordan :))

cucum allah hayıra çıkarsın valla sorma bugün arkadaş aradı napıyon evdemisin hala diyo :))
hergün arıyo kız bigün hastanede açarım belki diye :))
bende bugün uykumda sancılandım hadi hastaneye gitmem gerekiyor diye düşündüm döndüm üstümü açmışım ama kalkmadım hatırlıyorum
ama rüyamıydı gerçekmiydi farkında değilim,bişeyler oldu ya anlamadım ne olduğunu :))

Şu rüyalar bi gerçek olsa artık : ) zaten başka şansın kaldı mı cucum doğurdun doğurucan.İçinde mi kalacak senin tosun : )

Hayırlısı ile doğurursun inşaallah.

Haydi görüşürüz.

bende nezle olsammı modundayım ama bu güçlü şişman ve çok beslenen vücutta yayılamıyor virüs
dünden beri sadece burnum akıyor ama hasta gibi değilim yani olamıyorum işte güçlülükten :)))
ben gezme hakkımı pazartesiye sakladım 1yadan fazladır görüşememiştim okul arkadaşlarıyla ve ozman çok fittim
iltifatlar alıyordum şimdi yine ayarlamışlar bişeyler pazartesi buluşucaz ve en siyah en dar kıyafetlerimden giymeyi düşünüyorum
bol makyaj yapıp dikkati başka yönlere çekmem lazım

canım ishalin 2gün sürerse doktora bi sor
bakteri bulaşmıştır belki ama sanmıyorum nezle olmaktan vücudun dirençsiz kaldı ya ondandır belki

ay kızlar içim geçmiş uyudum azcık
rüyamda eşim toplamış bütün akrabalarımı ewe yemek verioruz
bi de bakayım aaaaaa benim nişanım gelmiş
o hevesle nası uyanıp koştum banyoya
ama hüsran bişe yok
sanırım totom açıkta kalmış

5dk.lık uykuyu bile affetmiyor şu bilinç altı,hemen nasılda yansımış rüyana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…