2010 Aralık Anneleri

Ya bu nasıl virüsse 1 aydır vücutta -elma dersem çık, armut dersem çıkma oyunu- oynuyoruz.: )Ben çok gezindim ortaklıklarda, son aylarda vücut direncim düştü.Şimdi de toparlanamıyorum.Şişman mıyım? gayet şişmanım yani : ) yemem de bir eksiklik yok : ))

Çık, çık ne güzel -de sana halen siyah ve en dar kıyafetlerin oluyor mu? bak sen şimdi beni yerle bir ettin iyi mi ?

Son düzenleme:

canım okadar pekmeze bikaç yıl hasta olmazsın bence sen:122:

oluyo tabi cnm aaaaaaaaa))
ya orada dar derken eskiden bana bol olan ama şimdi çok dar olan kıyafetlerimden bahsediyordum
şuan için 2tane alt eşofmanım var hala olan üstlerde de uzunlarsa oluyorlar böle yapış yapış
ama kısalarsa mümkün değil,offf nerden girdik yine kilo muahhbettine
ben zaten 65 deyip geçiyorum millete doğumada öle girdim dicem valla 68 kısmı sadece kadınlar kulubune özel

ayy işte senin virüste yayılamıyo canım,kardeş bunlar
bizi güçsüz bulsalar çoktan yayılıp bizi mafetmişlerdi bile
şuan iç savaş var bizim vücutta,sanırım doğumla bir atçaz virüsleride :))

slm kızlaaaarrr
evet canım çok az kaldı artık vuslatatarifi çok zor duygular içindeyim anlatması çook zor ...
sanki ilk defa anne olcakmışım gibi bide biraz duygusalım yaaa bugün şoku attım ama:2:
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kucakla bebişini inşallah...
Allah adıyla yaşatsın inşallahh
oğlum olsaydı ben de yağız istiordum
bakalım belki 2. bebeğim erkek olur çok seviorum yağız adını

kız biz seninle ruh ikiziyiz sanırsam galiba herşeyimiz benziyo bizde erkek olsaydı yağız koycaktık ikinciye inşallah

gözün aydın tatlım bol bol otarafa bu tarafa koşuştur eğil kalk bebek kanala girer belki yorgun düşüp..
kızlar nerdesiniz topluca doğuma falan gitmediniz demi

naber esca iyisin demi tansiyon falan bi problem yok umarım.geçen bana ne dükkanınız var diye sormuşsun plastik ve hediyelik eşya canım.

Son düzenleme:

Haa, ehu ehe ehe , tamam o zaman, o kadarı bize de oluyor (kıskanırım valaha )

Ben, kafamda ;siyah 36 beden siyah bir elbisenin içine girdiğini düşündüm, yıkıldım üleynnn ( az kalsın doğurtuyordun beni )

Hee yaa, sabah Anneme de artık doğum yaptıktan sonra düzelirim ben dedim.Doğumla birlikte bir çok şeyi atıp rahatlıcaz inşaallah : )

Slm kıslar.Dilem doğuramamış ha,ben kesin doğurmuştur diyodum kendi kendime.Hatta şuan bu meraktann açtım kk yı :) Kızım için kurabiye hazırlıyorum,bi taraftan da sizi takip etmeye çalışıyorum.Öpüldünüz..

ayyy nerde carnacım 36 mı kaldı ya,rahat ol doğurma daha
ama yaza kadar düşmem lazım yeni kıyafetler alamam okadar :))neyse bakçaz ozaman onaa

hoşgeldiniz kızlarrr

iyiyim canım o gün doktora gittim çok şükür bişey çıkmadı herşey yolunda
sen nasılsın doğurcak gibi hissediyomusun kendini hadi ama siz doğurun da sıra bize gelsin dimi ama

iyiyim canım o gün doktora gittim çok şükür bişey çıkmadı herşey yolunda
sen nasılsın doğurcak gibi hissediyomusun kendini hadi ama siz doğurun da sıra bize gelsin dimi ama
valla ben doğurcak gibi hissediyorum da benim cadıda doğmak için bi çaba yok ama ağrılar falan var bi kaç gündür bakalım hayırlısı artık.
olabilir fenerbahcemre kız
aynı gün doğurursak tam olcak zaten

evet doğurabilirsek pek umut yok bide kızlar erken gelir diyolar hepsi hikayeymiş günler geçtikçe daha iyi anlıyorum

bebişleri kanala giren anneler bebeğin kanala girdiğini hissettiniz mi
yada girdikten snr nasıl hissettiniz kendinizi bi değişiklik oldumu
kendim anlayabilecekmiyim çok merak ediyorum

bende de ağrı var ama tık yok kuzum
bekletio bu minnoşlar bizi
ama çatlıcam artık yaaaaa

amaaaan kanala girsede bişey değişmiyo cucumun bir ay oldu kanalda dileminde girmiş geri çıkmış bizim de girmemişti dr doğum başlayınca girer dedi

benim kasıklarım çatlayacak gibi ağrıdı. sanki ortadan ayırmaya çalışıyorlar gibi hissediyordum meğer bebeğim doğum kanalına girmiş

Rüyan hayır olsun canımmm
Ben daha hiç doğumla ilgili rüya bile görmedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…