5dk.lık uykuyu bile affetmiyor şu bilinç altı,hemen nasılda yansımış rüyana
bende nezle olsammı modundayım ama bu güçlü şişman ve çok beslenen vücutta yayılamıyor virüs
dünden beri sadece burnum akıyor ama hasta gibi değilim yani olamıyorum işte güçlülükten :)))
ben gezme hakkımı pazartesiye sakladım 1yadan fazladır görüşememiştim okul arkadaşlarıyla ve ozman çok fittim
iltifatlar alıyordumşimdi yine ayarlamışlar bişeyler pazartesi buluşucaz ve en siyah en dar kıyafetlerimden giymeyi düşünüyorum
bol makyaj yapıp dikkati başka yönlere çekmem lazım
canım ishalin 2gün sürerse doktora bi sor
bakteri bulaşmıştır belki ama sanmıyorum nezle olmaktan vücudun dirençsiz kaldı ya ondandır belki
bende nezle olsammı modundayım ama bu güçlü şişman ve çok beslenen vücutta yayılamıyor virüs
dünden beri sadece burnum akıyor ama hasta gibi değilim yani olamıyorum işte güçlülükten :)))
ben gezme hakkımı pazartesiye sakladım 1yadan fazladır görüşememiştim okul arkadaşlarıyla ve ozman çok fittim
iltifatlar alıyordumşimdi yine ayarlamışlar bişeyler pazartesi buluşucaz ve en siyah en dar kıyafetlerimden giymeyi düşünüyorum
bol makyaj yapıp dikkati başka yönlere çekmem lazım
canım ishalin 2gün sürerse doktora bi sor
bakteri bulaşmıştır belki ama sanmıyorum nezle olmaktan vücudun dirençsiz kaldı ya ondandır belki
Ya bu nasıl virüsse 1 aydır vücutta -elma dersem çık, armut dersem çıkma oyunu- oynuyoruz.: )Ben çok gezindim ortaklıklarda, son aylarda vücut direncim düştü.Şimdi de toparlanamıyorum.Şişman mıyım? gayet şişmanım yani : ) yemem de bir eksiklik yok: ))
Çık, çık ne güzel -de sana halen siyah ve en dar kıyafetlerin oluyor mu? bak sen şimdi beni yerle bir ettin iyi mi ?
canım okadar pekmeze bikaç yıl hasta olmazsın bence sen:122:
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kucakla bebişini inşallah...evet canım çok az kaldı artık vuslatatarifi çok zor duygular içindeyim anlatması çook zor ...
sanki ilk defa anne olcakmışım gibi bide biraz duygusalım yaaa bugün şoku attım ama:2:
Allah adıyla yaşatsın inşallahh
oğlum olsaydı ben de yağız istiordum
bakalım belki 2. bebeğim erkek olur çok seviorum yağız adını
Kızlar annem otobüse bindi
İnşallah 6 saat sonra burda, yanımda olacak
Ben şimdi accık evimi toplayayım
Yemek yapayım, tatlı yapayım
Annem yapma dedi; ama olsun
İyiyim çok şükür, yaparım
Arada girer okurum yazdıklarınızı
Öpüyorumm hepinizii
kızlar nerdesiniz topluca doğuma falan gitmediniz demi
oluyo tabi cnm aaaaaaaaa ))
ya orada dar derken eskiden bana bol olan ama şimdi çok dar olan kıyafetlerimden bahsediyordum
şuan için 2tane alt eşofmanım var hala olan üstlerde de uzunlarsa oluyorlar böle yapış yapış
ama kısalarsa mümkün değil,offf nerden girdik yine kilo muahhbettine
ben zaten 65 deyip geçiyorum millete doğumada öle girdim dicem valla68 kısmı sadece kadınlar kulubune özel
ayy işte senin virüste yayılamıyo canım,kardeş bunlar
bizi güçsüz bulsalar çoktan yayılıp bizi mafetmişlerdi bile
şuan iç savaş var bizim vücutta,sanırım doğumla bir atçaz virüsleride :))
slm kızlaaaarrr
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kucakla bebişini inşallah...
kız biz seninle ruh ikiziyiz sanırsam galiba herşeyimiz benziyo bizde erkek olsaydı yağız koycaktık ikinciye inşallah
gözün aydın tatlım bol bol otarafa bu tarafa koşuştur eğil kalk bebek kanala girer belki yorgun düşüp..
naber esca iyisin demi tansiyon falan bi problem yok umarım.geçen bana ne dükkanınız var diye sormuşsun plastik ve hediyelik eşya canım.
valla ben doğurcak gibi hissediyorum da benim cadıda doğmak için bi çaba yok ama ağrılar falan var bi kaç gündür bakalım hayırlısı artık.iyiyim canım o gün doktora gittim çok şükür bişey çıkmadı herşey yolunda
sen nasılsın doğurcak gibi hissediyomusun kendini hadi ama siz doğurun da sıra bize gelsin dimi ama
olabilir fenerbahcemre kız
aynı gün doğurursak tam olcak zaten
bende de ağrı var ama tık yok kuzumvalla ben doğurcak gibi hissediyorum da benim cadıda doğmak için bi çaba yok ama ağrılar falan var bi kaç gündür bakalım hayırlısı artık.
evet doğurabilirsek pek umut yok bide kızlar erken gelir diyolar hepsi hikayeymiş günler geçtikçe daha iyi anlıyorum
bebişleri kanala giren anneler bebeğin kanala girdiğini hissettiniz mi
yada girdikten snr nasıl hissettiniz kendinizi bi değişiklik oldumu
kendim anlayabilecekmiyim çok merak ediyorum
bebişleri kanala giren anneler bebeğin kanala girdiğini hissettiniz mi
yada girdikten snr nasıl hissettiniz kendinizi bi değişiklik oldumu
kendim anlayabilecekmiyim çok merak ediyorum
tamam denizim bakarız bebişlerimiz doğup çoğalsınlar,gerçi bebişlerden fırsat bulamayabilirz ama
jülyetcim günlerimiz aynı seninle valla ve sen bebişine kavuşuyorsun ne kadar güzel
çok sevindim canım sağ salim atlatın inşallah canım
ayyy bende ilk defa gece rüyamda doğumla ilgili bişeyler gördüm,rüya değil ama sanırım
ne bebiş ne doğum görüyordum ilk oldu
ama rüyamı değilmi hatırlamıyorum sadece sancılarım varmış ve gerçektede hissediyordum yani
içimden bi ses hadi kalk doğuma gitmen lazım dedi bende kalkmak için üstümü açtığımı hatırlıyorum okadar
zaten sonra 5te uyandım üstüm açıktı kalmışım öle,nedir anlamadım belkide birileri yokladı beni
allah hayıra çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?