yok cucum iyiym simdilik bol bol dinleniyorum
ve coook su iciyorum
anneme gittim bugun ama ordada hep uzandim
10gun daha dursa kizimiz sonrasi dert diil
senin suyun nasildi cucu?
degerleri hatirliyomusun?
aysecim suyum gecen cumaki olcumde 6.4tu
persembe gunu 7 cikti
yani azalma olmadigi gibi dinlenip su icmenin
faydasi oldu ve artti
pzt tekrar gidicez bakalim
insallah 7.5 cikaaaar
dr ben suyu cimri olcerim dedi
bu durumda icim dahada rahat
zaten sinir 8le 5 arasi
5in alti riskmis
bu durumda biz riske baya uzagiz
insallah azalma olmaz
inşallah canım bişey olursa hemen msj atçak bana msj gelmediği sürece mavrulam doğurmamış dmektir
aşk olsunn ayşecim seninlede telefonlaşalım zaten yıllardır arkadaş gibiyiz
hem belki yolunuz yine bigün izmire düşer görüşürüz
yazarım sana face ten telimi sen iste yeterki
pelincim suyunun yükselmesine çok sevindim canım ya
kesinlikle dinlenmenin faydası çok emin olabilirsin sola yat özellikle
canlar! :2:
çıkmadan uyarayım.. doğumdan sonra bu lohusa sıcağına kanıp benim gibi totonuz açık yatmayın! şu an fena halde şifayı kapmış haldeyim.. sinüzitim aman vermiyor sadece totoyu değil kafayı da üşütmüşüm :)) sonra yine benim gibi bebenizi koklayamazsınız en güzel koktuğu çağdaböyle ezik ezik kirli çamaşırlarını koklarsınız ancak aah ah
kizlar bu arada lohusalik nasil geciyo?
yani ben simdiden gerildim
20 gun kalincakmis bizde
bi haftayi anlarimda 20gunde bunalir insan ya
kociste pek istemiyo kalinmasini
siz naapiosunuz?
canım Allah sabır verrsin sana ozmannn gerçektennnn
inşallah problem çıkartıp canını sıkmazlar lohusa lohusa
Allah yardımcın olsun canım yaaaa:95:ne güzel bende çok isterdim kv iyi olalım ama elektrik meselesi heraldebi türlü ısınamadım ve benim canımı sıkıyo olur olmadık sebeplerle boş yere.binada bi ses duysun mesela hemen kapıyı açar bekler kim diye eve sokar ya ben milleti görmek zorundamıyım bu sabah ezan vakti kaynımın kızı ağlıyomuş açmış kapıyı yine onların gürültüsüne uyandım ayrıca çok düzensizler eşimde öyle dağınık hamileliğim boyunca hiç yararlarını görmedim
merhaba kızlar
doğum yapan arkadaşlar güle güle büyütsünler bebişlerini..
biz iyiyiz çok şükür tekrar doktora gittiğimizde sarılık azalmış ışık tedavisine gerek yok dedi bol bol emziriyorum ve bol bol kaka yapıyor oğlum..
her gün biraz daha aşık oluyorum oğluma..müthiş bir duygu...ALLAH hiç bir anneyi evladından ayırmasın..
merhaba kızlar
biz iyiyiz çok şükür tekrar doktora gittiğimizde sarılık azalmış ışık tedavisine gerek yok dedi bol bol emziriyorum ve bol bol kaka yapıyor oğlum..
her gün biraz daha aşık oluyorum oğluma..müthiş bir duygu...ALLAH hiç bir anneyi evladından ayırmasın..
saol canim dikkat ediyorum ve yarini iple cekiyoruuum:18:masallah canım böyle devam eder umarım..
sen dikkat etmeye devam et yine de..
[/B]
merhaba kızlar
pelincim ben poyraz ismini çok sevdim açıkçasııı
ertürk de gzüel isim aslında ama ikisi yanyana gelince bir de soyismi sanki uzun olur gibi.
ertürk tek başına daha anlamlı oluo sanki.
ama ben poyraz diyorum[/B][/COLOR]
ah canim askalarin en buyugudur herhalde anne-evlat arasindaki sevgimerhaba kızlar
meraba kizlar nasilsiniz?ben yorgun bitkinim esimle evi temizledik dipden koseden piril piril etttikkapi caldi kapiya bakim derken ayagim kaydi yerleri paspasliyordu esim birden sol kasigima agri girdi bacaklarim ayrildi kaldi.dinlendim uzandim ama ne care kalcam kasiklarim hala agriyor .iki gun icinde dogurmassam bir hafta daha beklerim gibi halen gecmedi iki saaat oldu :44::44::44:
meraba kizlar nasilsiniz?ben yorgun bitkinim esimle evi temizledik dipden koseden piril piril etttikkapi caldi kapiya bakim derken ayagim kaydi yerleri paspasliyordu esim birden sol kasigima agri girdi bacaklarim ayrildi kaldi.dinlendim uzandim ama ne care kalcam kasiklarim hala agriyor .iki gun icinde dogurmassam bir hafta daha beklerim gibi halen gecmedi iki saaat oldu :44::44::44:
nerdil takma kafana sen gibi bir arkadasim 24 kilo aldi.simdi sadec 3_4 kilosu kaldi vvermeye.sanirim sen 15 kilo felan aldin okadarda cok degil hem dedigin gibi gostermiyorsun.dun esimle dr daydik.herzamanki muhabbetimiz oldu.senin karnin onlara gore kucuk duruyor dedi..yaa dedim bunyeden bunyeden degisiyor ben gostermiyorum.13 kilo almsiim68 im..oyle diyince acaba diorum benim kiz kucuk mu olacak( sonra saglikli olsunlarda gersi onemli degil diyorum;sen inan 90 lik durmuyon 70 lik citir gibisin
neryuncum gözünaydın tatlımmmmm
annişin gelmişşşşş.
kız delirme ne ağlıyosun doğurmadım diye
ne gzüel bebişin gelişimin tamamladııı
biz erken olmasın diye dua ediyoruz
zaten doktorun bikaç güne müdahele eder gelmezse alıverir annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?