bende 7 kilo vermişim.. kaldı 3 kilo.. göbeğide sıfırladım, belim eski haline döndü.. çılgınlar gibide yiyorum.. yaşasın lohusalık!!! :))))
bende 7 kilo vermişim.. kaldı 3 kilo.. göbeğide sıfırladım, belim eski haline döndü.. çılgınlar gibide yiyorum.. yaşasın lohusalık!!! :))))
herkese iyi geceler,tatli rüyalar kizlar...
yarin kontrole gidecek herkes hayirli haberlerle gelir insallah...
son 4 gün..bakalim nstye nasil yansiyacak bu tablo...
öpüyoruzzzzz siziiii
Herkese iyi geceler,tatlı kızlar... görüşmek üzere:)))
3 gun annem 2gun kv donusumlu olarak kalcakmisteşekkür ederim canım.. hiç sorma.. aman deyim dikkat edin..
bu adeti ilk defa duydum.. bizde ilk hafta kv geldi sonraki hafta annem devraldı.. yarında yola çıkıyoruz 2 haftalık bebekle ankaraya gidiyoruz.. kimsenin adet salladığı yok yani.. aslında bende öyle biriyim.. iyi oluyo :))
kızlarr nasılsınızz?
cucum doğum yapmadı mı? ben onu yarı yolda bıraktım galiba:26:göremedim sanki...neryun sen daha dogurmadın mı bakayım he?
,selam sekerler
kocisle sinemaya gittik ordanda yemege gittik simdi geldik
hemen size bakalim :82:
bu arada benim basur meselesi fena durumdaaa:84:
napcam bilmiyorummmm:26:
bu arada doğumdan sonra sadece 7 kg vermişim şu ana kadar
selam kizlar nasilsiniz??
bizde bi degisiklik yok...ara ara kasilmalar var ama dogum belirtisi olmayanlardan :97:
yarin nst günüm..hayirlisi artik..
sizde ne var ne yok?
gecmise bi bakinayim
ise yariyomu bari canim?,
aynı canım benimde öyle sıcak su torbasının üzerinde oturuyorum....
ise yariyomu bari canim?
bende kuveti doldurup sicak suda oturiym dedim
ama dogumu tetikler falan diye vazgectim
sonucta kaplicalara bile giremedim tehlikeli diye
bi krem yazmisti dr onu aliym bari yarin
bide bi surup iciyorum bagirsaklarimi calistirsiin diye ama cokta etkili diil sanirim
yok kizlar dr a gitmedim sadece bacagim ayrildi biraz .dusmedim ama kaydim sonuctabide yorgunluktan heralde belim ve kasiklarim halen agriyor ama sanci hissetmiyorum.hastane hemen keçmiş olsun arsisimizda sancim gelse yuruyerek bile giderim bi dk mi almaz ama acillik bisey yok gibi geldi.heryerim agrimasi disinda.bide yarina sancilanirmisim kontrole gideceklerede guzel haberlerinizi bekliyorum diyorum.hadi bu haftayi en az bes dogumla acalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?