geçenlerde bizim bi komşu diyeyim sancısı başlamış tam 28 saat sancı çekmiş açılma olmamış suni sancı vermişler ağrı kesici yapmışlar her yolu denemişler ama tık yokmuş sonunda sezeryana almışlar ayyyy bunu duyunca çooook korktum sezeryan olmak istemiyorum suni sancı daçok şeymi istiyorum
yok değilsin canım... ayy ben çok aradakalıyorum kvdem yaşlı dizlerinde sorun var yürüyemiyo nerdeyse kendine zar zor hayrı var burda bana hiç faydası olmaz ki annemde kvden ordayken ben gelmem diyo valla iyice stres yaptım...
kizlar kv ile yasamaktan bahsetmmisinisbende yasiyorum insallah son 4_5 ayimiz olacak.ev ev uztunde olmuyor.pandam esini ikna et kv de de ole diyordu duygu somurusuyle bende istemem herkesin evi olsun diyordu iki seneyi gecti birlikteyiz kadin hala duygu somurusuyle bizi bir kac sene daha tutmaya calsiyyor.tum kv ler ister gelinleri yaninda olsun.yemekleri yapilsin ev temizlensin isim gorulsun sen calsimissssin calsimamaisin farketmez
sağol canım çok ihtiyacım var tabi kv minde çok suratsızım falan yazık oda üzülüyodur ama ne yapayım herkes hak ettiğini yaşar
madem öyle yardımı olmicak niye geliyoki.benim eltim dün doğum yaptı sezeryan oldu kv hastaneye bile gitmedi yanında da kalmaz çünkü hiç bi işine yardım edemez kadın zaten zar zor yürüyo..
Tahmini doğumum cuma görünüyodu ultrasonlarda, doktor cumaya tekrar muayeneye çağırdı, off ben artık doğurmak istiyorum, şimdi kv lerde geldi, bide onlara hizmet ediyorum, ne kadarda olsa kendi evim, herşeyi ona bırakamıyorum. Offf bi doğursam da akşama kadar yatsam yataktan çıkmasam
bol bol kv e bak sinirden sancıların başlasınTahmini doğumum cuma görünüyodu ultrasonlarda, doktor cumaya tekrar muayeneye çağırdı, off ben artık doğurmak istiyorum, şimdi kv lerde geldi, bide onlara hizmet ediyorum, ne kadarda olsa kendi evim, herşeyi ona bırakamıyorum. Offf bi doğursam da akşama kadar yatsam yataktan çıkmasam
bir bilsem onun yüzünden annemde gelmeyecek aslında bir yöndenden de eğer kvde gelecekse annemin gelmesini istemiyorum çünkü annem yıpranacak eminim annem duramaz çünkü... 3 senelik evliyiz zaten toplasan 4 kere görmüşümdür... şimdide göremesem gelmese bişey kaybetmem
hayırlısı olsun canım
ama doktoru dinelemeniz daha ii değil mi
evet canım doktorumu dinlemediğim için işte çok rahatsızım ama eşim işte Hayırlısı bakalım RAbbim verecek olan. normale karar verdik ama seeryandan da korkmama rağmen sanki sezeryan olacam gibi geliyor hislerim kuvvetlidir. bakalım bebişim sağlıkla kucağıma gelsinde önemli olan o, bugün iğneyi don kez vuracağım hamileliğimin başından beri hergün kullandım bakalım artık Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
fırsatın varsa sen git annene
bol bol kv e bak sinirden sancıların başlasın
ay canım benim sinirlenme sinirlenme yoksa bebe kaynanana benzer derler.... valla herkeste bu doğumda kim kalacak derdi var bende de hele bizmkileri anlatsam inanmazsınız doğum sancısından korkmuyorumda doğumdan sonra ki kalan giden gelenden laftan sözden yaa ben rahat rahat yatamam bile geçen kaynanam birine soruyor çokta yaşlıdır benim ki çocuğu nasıl tuzlayacaz diyeeeee. istemem dedim ya bakalım ne olacak doğumu iki gündür bir kenara bırakıp kaynanam eltilerimle felan yaşayacağım diyologları düşünür oldum. valla zaten 9 aydır gerilmeyim bebe gerilmesin diye tutuyorum kendimi doğduktan sonra tutmasın kimse bein hazır lohusalık sendromu diye bişi varken esip ggürlyip rahatlarım.
inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına canım ya
ayyyyy valla gerim gerim gerildim, benim kaynana 70 yaşında ne iş bilir ne bişi, babannem yaşında kadın ama çene var ki birde geldimi evimi bucağımı karıştırmaya çalışır arartırır yatak odama dalmaya çalışır özellikle biz yokken bir bakmışsın koridorda ilerler. ve bende nefret ederim ya ben orda olsam bahane ile gel ama yokum bu da art niyet değil mi? evet doğumdan sonra ki bebişimle olan ilk günlerimi nasıl geçireceğim acep birde kayın peder var tabii o da bir anlamaz rahatsızlıık verdiğini illa yanımıza gelir ya kadınlrın içinde ne işin var ben açıp başımı yada ayağımı uzatıp yatacam değil mi ? yaramı depreştirdiniz ne fenasınız haaaaayy canım benim yorma kendini
oram buram ağrıo falan de
yaaa off eşim geçen hafta yemeğe çağırmış kv yı nası sinir oldum
yapar annem dedi ama kadın bi kaldırmadı totosunu
ayyyyy valla gerim gerim gerildim, benim kaynana 70 yaşında ne iş bilir ne bişi, babannem yaşında kadın ama çene var ki birde geldimi evimi bucağımı karıştırmaya çalışır arartırır yatak odama dalmaya çalışır özellikle biz yokken bir bakmışsın koridorda ilerler. ve bende nefret ederim ya ben orda olsam bahane ile gel ama yokum bu da art niyet değil mi? evet doğumdan sonra ki bebişimle olan ilk günlerimi nasıl geçireceğim acep birde kayın peder var tabii o da bir anlamaz rahatsızlıık verdiğini illa yanımıza gelir ya kadınlrın içinde ne işin var ben açıp başımı yada ayağımı uzatıp yatacam değil mi ? yaramı depreştirdiniz ne fenasınız haaaa
keşke gidebilsem annemde başka şehirde... bu gidişle bende bu stresten doğuracam... zaten kv eşime soruyo doğuma ne kadar var die felan bende 3 hafta sonrasını söylüyorum ne kdar geç gelse o kadar iyi diye..belkide uykularım bu sorun yüzünden kaçıyo...
hadi hayırlı olsun canım rabbim sağlık sıhhat versin darısı başımıza
ay canım az bişe uyuyum dedim uyutmadı walla
popomda çok baskı ve ağrı var
kasıklarımda adet ağrısı fena vuruoo
başım ağrıo ooy oyyy:2:
canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallahhhh
aysun5538,sehri_huzun,asigul,yenihamile,sezen10, günaydın kızlar
hayırdır yavru kuş sancılar başlıyodur inşallah.
hayırlı haberlerle gel canım inşallah seninde doğumun başlıyodur.
gözün aydın tatlım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.
tşk canlarım allah sizede biran önce yaşatsın bu duyguyu( aman böyle dedim diye erken gelmesin yavrucaklarGünaydın kızlaranca kalktım sütümü içtim daha kahvaltı yapmadım.Herkesler iyidir umarım.
Canım gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza :))
tşk canlarım allah sizede biran önce yaşatsın bu duyguyu( aman böyle dedim diye erken gelmesin yavrucaklar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?