2010 Aralık Anneleri

canım boşver kötü hikayeleri dinleme, hey Allahım yaa, hamile kadına ne diye anlatırlar böle şeyleri bilmem, çok kızıyorum ölelerine sen takma kafana, çok güzel ve rahat bi doğum geçireceğini düşün.

madem öyle yardımı olmicak niye geliyoki.benim eltim dün doğum yaptı sezeryan oldu kv hastaneye bile gitmedi yanında da kalmaz çünkü hiç bi işine yardım edemez kadın zaten zar zor yürüyo.

bencede sırf zararlar.

Tahmini doğumum cuma görünüyodu ultrasonlarda, doktor cumaya tekrar muayeneye çağırdı, off ben artık doğurmak istiyorum, şimdi kv lerde geldi, bide onlara hizmet ediyorum, ne kadarda olsa kendi evim, herşeyi ona bırakamıyorum. Offf bi doğursam da akşama kadar yatsam yataktan çıkmasam

madem öyle yardımı olmicak niye geliyoki.benim eltim dün doğum yaptı sezeryan oldu kv hastaneye bile gitmedi yanında da kalmaz çünkü hiç bi işine yardım edemez kadın zaten zar zor yürüyo..

bir bilsem onun yüzünden annemde gelmeyecek aslında bir yöndenden de eğer kvde gelecekse annemin gelmesini istemiyorum çünkü annem yıpranacak eminim annem duramaz çünkü... 3 senelik evliyiz zaten toplasan 4 kere görmüşümdür... şimdide göremesem gelmese bişey kaybetmem

ayy canım benim yorma kendini
oram buram ağrıo falan de
yaaa off eşim geçen hafta yemeğe çağırmış kv yı nası sinir oldum
yapar annem dedi ama kadın bi kaldırmadı totosunu

bol bol kv e bak sinirden sancıların başlasın

fırsatın varsa sen git annene

hayırlısı olsun canım
ama doktoru dinelemeniz daha ii değil mi

evet canım doktorumu dinlemediğim için işte çok rahatsızım ama eşim işte Hayırlısı bakalım RAbbim verecek olan. normale karar verdik ama seeryandan da korkmama rağmen sanki sezeryan olacam gibi geliyor hislerim kuvvetlidir. bakalım bebişim sağlıkla kucağıma gelsinde önemli olan o, bugün iğneyi don kez vuracağım hamileliğimin başından beri hergün kullandım bakalım artık Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına canım ya

fırsatın varsa sen git annene

keşke gidebilsem annemde başka şehirde... bu gidişle bende bu stresten doğuracam... zaten kv eşime soruyo doğuma ne kadar var die felan bende 3 hafta sonrasını söylüyorum ne kdar geç gelse o kadar iyi diye..belkide uykularım bu sorun yüzünden kaçıyo...

ayy canım benim yorma kendini
oram buram ağrıo falan de
yaaa off eşim geçen hafta yemeğe çağırmış kv yı nası sinir oldum
yapar annem dedi ama kadın bi kaldırmadı totosunu
ayyyyy valla gerim gerim gerildim, benim kaynana 70 yaşında ne iş bilir ne bişi, babannem yaşında kadın ama çene var ki birde geldimi evimi bucağımı karıştırmaya çalışır arartırır yatak odama dalmaya çalışır özellikle biz yokken bir bakmışsın koridorda ilerler. ve bende nefret ederim ya ben orda olsam bahane ile gel ama yokum bu da art niyet değil mi? evet doğumdan sonra ki bebişimle olan ilk günlerimi nasıl geçireceğim acep birde kayın peder var tabii o da bir anlamaz rahatsızlıık verdiğini illa yanımıza gelir ya kadınlrın içinde ne işin var ben açıp başımı yada ayağımı uzatıp yatacam değil mi ? yaramı depreştirdiniz ne fenasınız haaaa

çoğunluğumuz aynı dertten muzdaribiz allah biran önce atlatmamızı nasip eder inş.

hım birde kızlar belki batıl inanç ama doğum sancılarını herkese söylememek gerekiyormuş ağrılar dağılırmış gidermiş güya. boş ver ben doğurduktan sonra inş anneme filan söyleyecem annem heyecanlanır öbürleri dediğin gibi heemen damlarlar.

hadi hayırlı olsun canım rabbim sağlık sıhhat versin darısı başımıza

Günaydın kızlar anca kalktım sütümü içtim daha kahvaltı yapmadım.Herkesler iyidir umarım.

Canım gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza :))
tşk canlarım allah sizede biran önce yaşatsın bu duyguyu( aman böyle dedim diye erken gelmesin yavrucaklar)

sehrı huzn canım allah bebısınızı sızleree bagıslasın allah kurtarmıssenı darısı burdakı tum arkadaslarımıza ve bana tabıkıde tekrar tebrık edıyorummmm

herkezi kayınvalide telaşı almış anlaşılan:44:
bebişlerimize kavuşacağımız bu heycanlı günlerde kayınvalide sitresine hayırrr:92::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…