2010 Aralık Anneleri

Canım gözünüz aydın.Allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin..Sanada geçmiş olsun,zor bir doğumdu galiba..

hadi hayırlı olsun canım rabbim sağlık sıhhat versin darısı başımıza

Günaydın kızlar
Birazdan annemle doktora gideceğiz
Önce size bakayım dedim

Pandammm ne oldu sana yavrumm
Neden moralin bozuk?
Uykun vardır ondan
ay canım az bişe uyuyum dedim uyutmadı walla
popomda çok baskı ve ağrı var
kasıklarımda adet ağrısı fena vuruoo
başım ağrıo ooy oyyy:2:

canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallahhhh

ayy bugün herkes doktorda sanırım
benim yarın kontrolüm inşalah
öğleden sora kalabalıklaşır sanırım
ben de kaçıorum o halde kahvaltı yapam

günaydın kızlar
henüz doğurmamış arkadaşlar basurdan bahsetmişler
benim de inanılmaz kötüydü ama doğum sonrası geçti gibi accık daha sabredin inanın düzelecek

günaydın kızlar...
yaa kafayı yemek üzereyim uyuyamıyorum... uyuyamayınca migrenim tutuyo... kendi kendimi nazar ettim

günaydın kızlar...
yaa kafayı yemek üzereyim uyuyamıyorum... uyuyamayınca migrenim tutuyo... kendi kendimi nazar ettim

günaydın canım geçmiş olsun
walla ben de bugün başağrısıyla uyandım şükür geçti
biraz canımı sıkmıştım akşamdan o yüzden sanırım

aysun5538,sehri_huzun,asigul,yenihamile,sezen10, günaydın kızlar
günaydın kzılar
uyuyamadım bugün
ama uykum var
bi bakınayım dedim ne var ne yok
herkesin ii olmasına sevindim
benim nedense enerjim moralim çok düşük bugün
hayırdır yavru kuş sancılar başlıyodur inşallah.
Günaydın kızlar
Birazdan annemle doktora gideceğiz
Önce size bakayım dedim

Pandammm ne oldu sana yavrumm
Neden moralin bozuk?
Uykun vardır ondan
hayırlı haberlerle gel canım inşallah seninde doğumun başlıyodur.

gözün aydın tatlım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.

günaydınlar herkese başağrısı varmış değil mi hepimizin ben size bir ip ucu vereyim efem akşam i. saracoğlunu dinledim gece yatmadan önce yediğimiz tatlılardan oluyormuş ben mutlaka çikolata felan atıştırıyorum tatlı akşamları yenmemesi lazımmış sabah başağrısı yapıyormuş efem....

Günaydın kızlar anca kalktım sütümü içtim daha kahvaltı yapmadım.Herkesler iyidir umarım.

Canım gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza :))

yok şekerim ya kahvaltı yaptım geçti
senden naber
yok mu bi gelişme :)
bekletiosun beni böölee
yok kız nerdeee zaten hesaplarıma göre daha iki haftası var benim 15ini bulabilir yani biraz daha sık dişini tatlım.:76:

ayyy ben akşamları sabahları öğlenleri yani bayağı tatlı yiyorum ondan ağrıyo heralde

bu arada esra 37 de görünmüyo demi bi kaç gündür o benden 3 gün falan ilerideydi tickerı yani.acaba pırtlattımı ki:97:

yok kız nerdeee zaten hesaplarıma göre daha iki haftası var benim 15ini bulabilir yani biraz daha sık dişini tatlım.:76::

yok bacımm yokkk benim de doğuracağımdan deil de işte arada bi heyecan yapıo bize bebiş
bekliorum wallla 15inde doğurmayım ama
kayınvalidemlerin ewlilik yıldönümüymüş
istemem aynı gün olsun

hanımlar baktığıma göre geri kalanlarımızın ağrısı sancı yok ya bebeler tembel bizim ya da SAT yanlış, valla kendimden süphelenmeye başladım artık aslında doğru koçişte doğru saçmalama diyor ama ben sıkıldım yaaaa gece uyumamaktan meraktan Allahım yardım et. bir yandanda tırsıyorum çünkü normal doğuma karar verdik şimdilik aslında benim kisi sıkıntılı doktorum sezeryan istedi çünkü ben kanımı sulandırıcı iğne kullandım baştan beri düşük tehlikesi yüzünden, doktorda sezeryan istedi riske girmemek için ama akıllı kacam önce 8 aralık için sezeryan günü aldı sonrada normal doğum olsun diye değiştirdi bakalım ne olacak. bende normal istiyorum ama yaabiliri miyim bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…