hanımlar baktığıma göre geri kalanlarımızın ağrısı sancı yok ya bebeler tembel bizim ya da SAT yanlış, valla kendimden süphelenmeye başladım artık aslında doğru koçişte doğru saçmalama diyor ama ben sıkıldım yaaaa gece uyumamaktan meraktan Allahım yardım et. bir yandanda tırsıyorum çünkü normal doğuma karar verdik şimdilik aslında benim kisi sıkıntılı doktorum sezeryan istedi çünkü ben kanımı sulandırıcı iğne kullandım baştan beri düşük tehlikesi yüzünden, doktorda sezeryan istedi riske girmemek için ama akıllı kacam önce 8 aralık için sezeryan günü aldı sonrada normal doğum olsun diye değiştirdi bakalım ne olacak. bende normal istiyorum ama yaabiliri miyim bilmem.
fenerbahcemre sen kayın validenle kalıomuşsun
dün gördüm yazdıklarını
benim eşim de seneye göreve başlayınca taşınalım onların yanına bebeğe annem baksın dio
ben şiddetle reddediorum ama ne kadr işe yarıcak bilmiorum
istemiorum ewimin düzeninin bozulmasını
kayınvalidem de istemedğini bana sölüo çaktırmadan ama oğluna gelin kalın tabi dio
canım benimki sessiz sakin yaşlı bi kadın ama ben birini sevemedimmi tamam artık iki dünya bir araya gelse kanım almaz o insanı ki kv arada bir delirtiyo beni.yardımcı olacaklarsa mahalle olarak yakına taşın derim ev ev üstünde olmaz illaki batıyo bişeyler.ben alttan almadığım kendimi savunduğum için rahatım bi şekilde ama kimisi alttan alıp kendini yıpratabiliyo.bence uzak dur aynı ev fikri bile kötü bırak aynı binada bile istemem ben .
Günaydın kızlar
Birazdan annemle doktora gideceğiz
Önce size bakayım dedim
Pandammm ne oldu sana yavrumm
Neden moralin bozuk?
Uykun vardır ondan
günaydın kızlar çileli bir doğumun ardından cuma sabahı kavuştum meleğime:)) keşke çok önceden yapsaymışım ne güzel bi duygu bu ya resmen aşık oluyosunuzz bebeğinize durup durup o süt arayan ağzını öpüyorum allah herkesi sağ sağlim kavuştursun bebişlerine.....
günaydın kızlar...
yaa kafayı yemek üzereyim uyuyamıyorum... uyuyamayınca migrenim tutuyo... kendi kendimi nazar ettim
bu arada esra 37 de görünmüyo demi bi kaç gündür o benden 3 gün falan ilerideydi tickerı yani.acaba pırtlattımı ki:97:
fenerbahcemre sen kayın validenle kalıomuşsun
dün gördüm yazdıklarını
benim eşim de seneye göreve başlayınca taşınalım onların yanına bebeğe annem baksın dio
ben şiddetle reddediorum ama ne kadr işe yarıcak bilmiorum
istemiorum ewimin düzeninin bozulmasını
kayınvalidem de istemedğini bana sölüo çaktırmadan ama oğluna gelin kalın tabi dio
işte yawrucum alttan alan kısmına giriorum ben de
aynı fikirdeyim senle ya ew ew üstüne olmaz
şimdiden onun sıkıntısı bastı
inatçı kocam kafasını kırmam lazım
bencede kırmalısınben kırmadığım için pişmanım gerçi ben kendim ettim biraz boşuna neden kira ödeyeyim dedim binada çocuğu dolu kızı da var onda kalır heralde bizimle kalmaz dedim ama yok kadın yapışmış eve valla fırsatım olsa ev alabilsem hemen kaçarım saniye bile düşünmem.bide senin k.pederde var sanırım hiç olmaz gelen giden eee bebk olcak bence kesinlikle derim ben insan kendi annesinin babasının yanında rahat edemiyoken
ya bacım biz bi de ew aldık geçen yıl kendi ewimizde oturuoruz
onun borcunu ödüoruz
kayınpeder var ewde liseye giden oğulları da var bi tane
bi de dedğin gibi gelen gideni hişç bitmio
ben zaten tüm gün okulda çocuklardan kafam şişmiş olarak dönüorum bi de milleti mi dinlicem
amaaaa eşim anlamıo bunları yaaa offf
bencede kırmalısınben kırmadığım için pişmanım gerçi ben kendim ettim biraz boşuna neden kira ödeyeyim dedim binada çocuğu dolu kızı da var onda kalır heralde bizimle kalmaz dedim ama yok kadın yapışmış eve valla fırsatım olsa ev alabilsem hemen kaçarım saniye bile düşünmem.bide senin k.pederde var sanırım hiç olmaz gelen giden eee bebk olcak bence kesinlikle derim ben insan kendi annesinin babasının yanında rahat edemiyoken
çok şükür ben uzağım ama doğuma geleceğini öğrendiğim andan itibaren diken üstündeyim... hiç gelmesini istemiyorum hiç haz etmiyorum kvden
canım benim nerdee, hala bekliyoruz, kayınvalidemler geldi, o yüzden artık sık sık giremiyorum. bugün doktordaydık, açılma bile yok hala:84:bu arada esra 37 de görünmüyo demi bi kaç gündür o benden 3 gün falan ilerideydi tickerı yani.acaba pırtlattımı ki:97:
Allah sana sabır versin canım yaa.
canım benim nerdee, hala bekliyoruz, kayınvalidemler geldi, o yüzden artık sık sık giremiyorum. bugün doktordaydık, açılma bile yok hala:84:
başkalarında da bu hisleri görünce ne yalan söyleyeyim rahatlıyorum.yoksa çok üzülüyorum acaba kötü birimiyim diye ama değilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?