2010 Aralık Anneleri

ben hep soluma yattım faydası var sanırım ama yemekle çok alakası yok diyorlar, bebek senden alacağını alır zaten meraklanma, öyle olsa zenginlerin bebekleri 5 kilo filan doğar fakirlerin ki ise sınırda olurlardı sanırım.

canim burda öyle herseye sezaryan yapilmiyor..son ana kadar normal,olaki bebekte yada annede acil bir durum ortaya cikar,o zaman aliyorlar..
40.haftadaymissin,42.haftan bitiyormus pek bisey degismiyor yani...bekliyorsun...
banada suni sanci verecekler kendiliginden sancim baslamazsa..
ve ögrendigim kadariyla suni sanciyi maksimum 2 defa veriyorlarmis ve basarisiz olunursa sezaryene alinmak zorunda kaliniyormus..yani tipta suni sancidan sonra normal dogumu beklemek diye bisey yokmus
benim bebis aylardir kanalda canim,yumusamada epeydir var..hersey hazir ama sanci yok iste..
sanciyla beraber acilma basliyormus,acilmam olsa icim rahat ederdi ama kismet artik napalim...:97:

aman salladim zaten cannim..Allah ne zamana yazdiysa o zaman gelir bebisim..
demekki keyfi yerinde hala..taklada atsam gelmez,gelemez demi ama yani
hadi bakalim güzel haberlerle gel insallah canimm

Kızlar Y.a.s.m.i.n Naptıkı en son böbrek için katater takılmıştı kaç gündür gelmiyorda :26:
hadi yaa..ne zaman ne olmus ki??

canim massallahh
3 kiloda gayet iyi canim..2500 grami gecmis ohh ne güzel.korkma artik
yilbasi bebegi olur,son göz agrimizda senin minigin olur o zaman

bu arada hanımlar kaç günde bir nst ye giriyorsunuz ?

canim ben haftada 1 giriyordum,bu hafta 2 defa giricem..
ama 40tan sonra her 2.gün yapiyorlar aslinda..benimki artik zorunlu durum oldugundan o günleri bekleyemicem yani

ayyy bak cucuya yazmayı unutmuşum cucum salla yaaa bak bizimde günümüz yaklaştı tık yok ne yapalım zorla çıkarcak değiliz ya
etraf çok kounuşyor ya bende onlardan etkileniyorum ablam bile şehir dışında her telefonu açtığında doğutdun mu diyor bende aramıyorum yaaa millet ne meraklı haaaa
şehr-i huzuncüm; allah analı babalı büyütsün... bebişine allahım sağlıklı uzun mutlu ömürler versin inşallah...

şehri hüzün Allahım sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin.

hala do-ğur-ma-dım :44:
özümmm gel takil bize datlummm
ayyy bak cucuya yazmayı unutmuşum cucum salla yaaa bak bizimde günümüz yaklaştı tık yok ne yapalım zorla çıkarcak değiliz ya

kiz ben stres yapmiyorum..millet merakta kaldi..ben mutluyum,oglumda mutluuuu :87:
senden naber fistigimmm

SEHRI HÜZÜNNN topigimizin nesesiiiide dogum yapmiss,gözün aydin canimmm,ne ara gittin dogurdun geldin yahu sen
anlat anlat bekliyoruzzzz

:)) Gelir annesi gelir nazlanıyordur :)) Hayırlısıyla gelir inşallah canım.
Kızlar ben bir mama yiiyp geliyorum

inşaalah, dün gece sancım vardı ama bugün hoplayıp zıplayabilecek kadar enerjim var.

şehri hüzün doğum yapmış, allah analı babalı büyütsün, güzel, uzun ömür versin

canim massallahh
3 kiloda gayet iyi canim..2500 grami gecmis ohh ne güzel.korkma artik
yilbasi bebegi olur,son göz agrimizda senin minigin olur o zaman

cucu cum çok teşekkürler canım

Kızlar bu arada eğer ben bir kaç güne kadar da doğuramazsam 10 Aralık benim doğum günüm.Sezeryan filan olacaksa o gün olmasını isterim.

hala do-ğur-ma-dım :44:

Bende deeeerrrmişimmmmm Günü gelenler artık doğurunda sıra bize gelsin yaaaa

Kızlar bu arada eğer ben bir kaç güne kadar da doğuramazsam 10 Aralık benim doğum günüm.Sezeryan filan olacaksa o gün olmasını isterim.

Ben bu çarşamba doğurmak istiyoruummmm, ablam 6 senedir yaprak dökümünü kaçırmadan izlemiş, sırf bi bölüm kaçırsın diye doğurmam gereeekkkk

Kötüyümm ben kötüyümmm kötüyümmm kötüyüüümmmm

Allah iyiliğini versin yaa peki ağrın sancın var mı?

ara ara oluyor ama şu anda basket filan oynamak istiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…