canım valla bu hafta artık hatsafada herşeyi yapıyorum... sol tarafa yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama benim kızımın çubuk kraker olmasının en büyük nedeni benim ben hiçbirşey yemiyodum şimdi vicdan azabından çok çok dikkat etmeye çalışıyorum...
canim burda öyle herseye sezaryan yapilmiyor..son ana kadar normal,olaki bebekte yada annede acil bir durum ortaya cikar,o zaman aliyorlar..Ehee bana bile halen doğurmadın mı diyorlar , millet manyak ya.6 sene de ''niye çocuk doğurmuyorsun '' gibi sorulara maruz kalmıştım : )
Cucu senin kuzu doğum kanalına girmiş mi peki? sezeryan olmasa ne olucak, suni sancı mı vericekler?
aman salladim zaten cannim..Allah ne zamana yazdiysa o zaman gelir bebisim..Cucum bırak milleti ne derse desin.Millet evlenince çocuk ne zaman diye başlar onu yaparsın ikinci ne zaman diye başlarlar.İnsanlar kendi hayatına değil başkalarının hayatlarına bakıp avunmayı ya da maydonoz olmayı pek severler o yüzden salla gitsin.Oğluş ne zaman isterse gelir canım.Sağlıklı sıhatle gelsinlerde canım.Bende yarın çatı kontrolü için gidicem hayırlısı bakalım.
hadi yaa..ne zaman ne olmus ki??Kızlar Y.a.s.m.i.n Naptıkı en son böbrek için katater takılmıştı kaç gündür gelmiyorda :26:
canim massallahhkızlar herkese merabalar;
biz bugün doktora gittik,nst ye girdik... hiç sancı çıkmadı yine... bebişim 2700 gr olmuş,galiba minik bi kız olucak,doktorum doğuma kadar 3 kilo falan olur dedi, suyumuz da normalmiş...galiba termimizi dolduracakmışız,çünkü erken doğumla ilgili hiç bi emare yokmuş:))
yani topiğin son doğuranı olmaya adayım galiba.... termimiz 1 ocakta doluyo,doktor havai fişekler eşliğinde törenle doğurturuz seni diye dalga geçti
1-1-2011 çok güzel bi tarih aslında
bu arada hanımlar kaç günde bir nst ye giriyorsunuz ?
etraf çok kounuşyor ya bende onlardan etkileniyorum ablam bile şehir dışında her telefonu açtığında doğutdun mu diyor bende aramıyorum yaaa millet ne meraklı haaaaayyy bak cucuya yazmayı unutmuşum cucum salla yaaa bak bizimde günümüz yaklaştı tık yok ne yapalım zorla çıkarcak değiliz ya
şehr-i huzuncüm; allah analı babalı büyütsün... bebişine allahım sağlıklı uzun mutlu ömürler versin inşallah...
hala do-ğur-ma-dım :44:
neryun, uçurumbugün kontrole gittiler ama hala gelmediler acaba bebişler geliyo mu
özümmm gel takil bize datlummmhala do-ğur-ma-dım :44:
ayyy bak cucuya yazmayı unutmuşum cucum salla yaaa bak bizimde günümüz yaklaştı tık yok ne yapalım zorla çıkarcak değiliz ya
:)) Gelir annesi gelir nazlanıyordur :)) Hayırlısıyla gelir inşallah canım.
Kızlar ben bir mama yiiyp geliyorum
niye üç kez girdiniz ki bende cumartesi 2 kez girdim ya makineden yada çeken kızdan doktor iyi çekememişsin demiş...
Kızlar bu arada eğer ben bir kaç güne kadar da doğuramazsam 10 Aralık benim doğum günüm.Sezeryan filan olacaksa o gün olmasını isterim.
özümmm gel takil bize datlummm
40ı geçenler diye yeni bi topik açsak mı acaba?
kiz ben stres yapmiyorum..millet merakta kaldi..ben mutluyum,oglumda mutluuuu :87:
senden naber fistigimmm
SEHRI HÜZÜNNN topigimizin nesesiiiide dogum yapmiss,gözün aydin canimmm,ne ara gittin dogurdun geldin yahu sen
anlat anlat bekliyoruzzzz
Allah iyiliğini versin yaa peki ağrın sancın var mı?
kızlar kuucuk bebeklerden bırısıde benımmm mınık oglummmm.. 37+0 da 2600du. 1 cubuk kraker de benden ...:85::85:
kızlar kuucuk bebeklerden bırısıde benımmm mınık oglummmm.. 37+0 da 2600du. 1 cubuk kraker de benden ...:85::85:
ara ara oluyor ama şu anda basket filan oynamak istiyo canım
Bende deeeerrrmişimmmmmGünü gelenler artık doğurunda sıra bize gelsin yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?