2010 Aralık Anneleri

kızlar kuucuk bebeklerden bırısıde benımmm mınık oglummmm.. 37+0 da 2600du. 1 cubuk kraker de benden ...:85::85:
yerim ben cubuk krakeri,hem massallah zayif degil ki..
ölcümlere zerre kadar güvenmiyorum,ortalama deger veriyorlar bence..
takilma yani,sag salim bi dogsun yemeye doyamazsin o cubuk krakeri

hakkaten kötüsün kücükprensim yaa
benimde esim cok kötüüü, cumaya denk getirde 1 gün izin öyle olur,haftasonuyla beraber 3 gün evde olurum diyor..

ara ara oluyor ama şu anda basket filan oynamak istiyo canım
dogum öncesi enerji patlamasi olabilir mi acep

Tickerını okudun mu oğlun çok rahatmış ondan gelmiyormuşş Azcuk dürtüklemek gerek, ne zaman suni sancı veriyorlar biliyor musun?

evet canım fazla rahat geldi heralde, ilk oğlumda da tickerimde aynısı yazıyodu 40ı geçirmiştim, aynen devam işte!

kızlar kuucuk bebeklerden bırısıde benımmm mınık oglummmm.. 37+0 da 2600du. 1 cubuk kraker de benden ...:85::85:

sağlıklı olmaları en güzel nimet değilmi tatlım?..ayrıca usg den usg ye bu ağırlık olayı farklılık gösteriyo ,hayırlısı bakalım...

inşallah doğum öncesi enerjidir cucum

kızlar ben çıkıyorum, yarın umarım güzel şeyler olur...

bu arada hanımlar kaç günde bir nst ye giriyorsunuz ?

canım 10 günde birrr zaten bir dahaki gidişimde 39. haftam dolmuş olucak o da belki son nst olur ama belli olmaz...

inşaalah, dün gece sancım vardı ama bugün hoplayıp zıplayabilecek kadar enerjim var.

şehri hüzün doğum yapmış, allah analı babalı büyütsün, güzel, uzun ömür versin

harcama enerjini boşaaa belki doğum enerjisidir....

Kızlar bu arada eğer ben bir kaç güne kadar da doğuramazsam 10 Aralık benim doğum günüm.Sezeryan filan olacaksa o gün olmasını isterim.

ayy seninde benim gb benimde 21 aralık doğumgünüm ve sat ımıza göre son tarihimiz 21 aralık 40 haftam doluyo 21 aralıkta bende senin gb düşündüm ama sonra burdada arkadaşlar uyardı vazgeçtimmmm benim doğumgünüm güme giderrr aynı tarihte olursa.....

ne güzel tesadüf,bizim babişkoda 12 aralık doğumlu,bayaa bi heveslendi ama bugün doktor 1 ocak deyince bozuldu

ilk başta kulağa hoş geliyor ama aynı tarih olunca birinden birinin doğum günü es geçilebilir ve muhtemelen anne yada babanınki olur bence gerek yokkk...

çubuk kraker anneleriiii öyle demeyinnnn ama benimde 36. haftada 2800 düüü... çok zayıf değilki normal son haftalarda kilo alıyolar zaten benimki 34 deyken 2200 dü düşünün haftada 300 gr alıp 36 da 2800 olmuş kalan 4 haftada da 300 er gr alsa 4kg olur aman olmasın normal doğuramam o zaman yani sizinki gayet normalllll cubuk değil galeta onlar galeta yerim onları ben.....

doğru yaaa,ben hiç düşünmemiştim bu güme gitme olayını... muhtemelen de anne babalarınki gider,herkesinki farklı olsun,özel olsun,güzel olsun

bence ölcümlere sakin takilmayin...
gecen hafta doktorun usgde yaptigi ölcümlerde bi yazi gözüme ilisti...
baslarda +- 300-400 gram fark cikiyor dedigimiz deger gecen hafta +- 800 gram yaziyordu
neye göre degisti,niye degisti,niye son haftalarda böyle yaziyordu sormadimda anlamadim da ama son haftalarda 800 gram yanilma payi ne demek bi düsünün...
hepimizin bebislerinin massallahi var kizlar...
cok sükür sinirda degerde doganda olmadi,sorun yasayanimizda olmadi

:90:galeta süpermiş bu hafta muhtamelen benim kızım galeta kıvamına gelmiştir...

Benim doktor da +- 300 dedi en son, artık düzgün ölçemiyorum zaten diyor. Kafasının büyüklüğüne göre yapacakmış çatı muayeneside, aslında çatı muayenesi de yapmıyor da ben minyon olduğum için yapacak sanırsamm:26:

olabilir ama benim bir arkadaşa doğumdan önce 3400 dediler ve normal doğum dediler 1 hafta sonra doğum yaptı bebek 4250 doğdu yani bir haftada 850gr almış gibi gözüktü

evet tatlim,artik ölcemiyorlar...
birde hatirlarsan benim bebisin kafasina ve kilosuna hep önden gidiyor denilmisti,öyleydide..
gecen hafta kafasini ölctü,göbisi ölctü..degerler hafif sinirdan üstte ama artik normal dedi..
yani oda bi süreden sonra duruyor zaten..sismanmis,zayifmis hic önemli degilmis yani...
ne zaman gideceksin canim doktora?

nerdilcim
dolap örtüleriniz geldimi?... bi zahmet geldiyse foto eklesen,inş. bende yaptırıcam da bi fikir verir en azından:)))

slm kızlar nasılsınız.bnim oğluşun kafası 2 hafta küçük çıkıo d,ğer heryeri normal...bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmıı?

kızlr hepınıze tesekkur ederım moral verdıgınız ıcın sonucta yapcak bsı yok elımızden gelenı yapıoruz...

bu arada ozum bencede dogum enerhısı olmasın. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…