Tamam işte bu doğum enerjisi dedikleri olsa gerek az kalmış doğurucan sen bu gece falan
ah canım ağzından bal damlıyo, yarın doktordayım zaten, bi bakmışınız doğurmuş gelmişim
Kızlar bu arada eğer ben bir kaç güne kadar da doğuramazsam 10 Aralık benim doğum günüm.Sezeryan filan olacaksa o gün olmasını isterim.
yerim ben cubuk krakeri,hem massallah zayif degil ki..kızlar kuucuk bebeklerden bırısıde benımmm mınık oglummmm.. 37+0 da 2600du. 1 cubuk kraker de benden ...:85::85:
hakkaten kötüsün kücükprensim yaaBende deeeerrrmişimmmmmGünü gelenler artık doğurunda sıra bize gelsin yaaaa
Ben bu çarşamba doğurmak istiyoruummmm, ablam 6 senedir yaprak dökümünü kaçırmadan izlemiş, sırf bi bölüm kaçırsın diye doğurmam gereeekkkk
Kötüyümm ben kötüyümmm kötüyümmm kötüyüüümmmm
dogum öncesi enerji patlamasi olabilir mi acepara ara oluyor ama şu anda basket filan oynamak istiyo canım
Tickerını okudun mu oğlun çok rahatmış ondan gelmiyormuşşAzcuk dürtüklemek gerek , ne zaman suni sancı veriyorlar biliyor musun?
kızlar kuucuk bebeklerden bırısıde benımmm mınık oglummmm.. 37+0 da 2600du. 1 cubuk kraker de benden ...:85::85:
bu arada hanımlar kaç günde bir nst ye giriyorsunuz ?
inşaalah, dün gece sancım vardı ama bugün hoplayıp zıplayabilecek kadar enerjim var.
şehri hüzün doğum yapmış, allah analı babalı büyütsün, güzel, uzun ömür versin
Kızlar bu arada eğer ben bir kaç güne kadar da doğuramazsam 10 Aralık benim doğum günüm.Sezeryan filan olacaksa o gün olmasını isterim.
ne güzel tesadüf,bizim babişkoda 12 aralık doğumlu,bayaa bi heveslendi ama bugün doktor 1 ocak deyince bozuldu
canım 10 günde birrr zaten bir dahaki gidişimde 39. haftam dolmuş olucak o da belki son nst olur ama belli olmaz...
harcama enerjini boşaaa belki doğum enerjisidir....
ayy seninde benim gb benimde 21 aralık doğumgünüm ve sat ımıza göre son tarihimiz 21 aralık 40 haftam doluyo 21 aralıkta bende senin gb düşündüm ama sonra burdada arkadaşlar uyardı vazgeçtimmmm benim doğumgünüm güme giderrr aynı tarihte olursa.....
ilk başta kulağa hoş geliyor ama aynı tarih olunca birinden birinin doğum günü es geçilebilir ve muhtemelen anne yada babanınki olur bence gerek yokkk...
ayy seninde benim gb benimde 21 aralık doğumgünüm ve sat ımıza göre son tarihimiz 21 aralık 40 haftam doluyo 21 aralıkta bende senin gb düşündüm ama sonra burdada arkadaşlar uyardı vazgeçtimmmm benim doğumgünüm güme giderrr aynı tarihte olursa.....
Evet aslında haklısın canım.O herşeyden önemli olacağı için benim doğum günüm kesin güme gider.Hayırlısı bakalım.Belki de normal doğum yaparım o gün.En azından burçlarımız aynı olacak bebişlerimizle
çubuk kraker anneleriiii öyle demeyinnnn ama benimde 36. haftada 2800 düüü... çok zayıf değilki normal son haftalarda kilo alıyolar zaten benimki 34 deyken 2200 dü düşünün haftada 300 gr alıp 36 da 2800 olmuş kalan 4 haftada da 300 er gr alsa 4kg olur aman olmasın normal doğuramam o zaman yani sizinki gayet normalllll cubuk değil galeta onlar galeta yerim onları ben.....
bence ölcümlere sakin takilmayin...
gecen hafta doktorun usgde yaptigi ölcümlerde bi yazi gözüme ilisti...
baslarda +- 300-400 gram fark cikiyor dedigimiz deger gecen hafta +- 800 gram yaziyordu
neye göre degisti,niye degisti,niye son haftalarda böyle yaziyordu sormadimda anlamadim da ama son haftalarda 800 gram yanilma payi ne demek bi düsünün...
hepimizin bebislerinin massallahi var kizlar...
cok sükür sinirda degerde doganda olmadi,sorun yasayanimizda olmadi
bence ölcümlere sakin takilmayin...
gecen hafta doktorun usgde yaptigi ölcümlerde bi yazi gözüme ilisti...
baslarda +- 300-400 gram fark cikiyor dedigimiz deger gecen hafta +- 800 gram yaziyordu
neye göre degisti,niye degisti,niye son haftalarda böyle yaziyordu sormadimda anlamadim da ama son haftalarda 800 gram yanilma payi ne demek bi düsünün...
hepimizin bebislerinin massallahi var kizlar...
cok sükür sinirda degerde doganda olmadi,sorun yasayanimizda olmadi
Benim doktor da +- 300 dedi en son, artık düzgün ölçemiyorum zaten diyor. Kafasının büyüklüğüne göre yapacakmış çatı muayeneside, aslında çatı muayenesi de yapmıyor da ben minyon olduğum için yapacak sanırsamm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?