- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
kızlar herkese merabalar;
biz bugün doktora gittik,nst ye girdik... hiç sancı çıkmadı yine... bebişim 2700 gr olmuş,galiba minik bi kız olucak,doktorum doğuma kadar 3 kilo falan olur dedi, suyumuz da normalmiş...galiba termimizi dolduracakmışız,çünkü erken doğumla ilgili hiç bi emare yokmuş:))
yani topiğin son doğuranı olmaya adayım galiba.... termimiz 1 ocakta doluyo,doktor havai fişekler eşliğinde törenle doğurturuz seni diye dalga geçti
1-1-2011 çok güzel bi tarih aslında
Bende şimdi gördüm en son yazdığı cevabı.Ama arada kaynıyor bazen.Üzüldüm ama şimdi.
yerim ben o krakericanım sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil
Doktorun dediği gibi 3 olur canım doğuma kadar.Maşallah kızıına .Bu arada benim doktorda benden öncü atak falan beklemiyor çok rahat bakalım :)) Yeni yılın ilk bebği olur belki kızın görürüz tv de
bu arada hanımlar kaç günde bir nst ye giriyorsunuz ?
amiiiiiiiin.doğum hikayenide büyük bir merakla bekliorum canım.
sehrı huzn canım allah bebısınızı sızleree bagıslasın allah kurtarmıssenı darısı burdakı tum arkadaslarımıza ve bana tabıkıde tekrar tebrık edıyorummmm
sehrihüzün canım doğum yaptın sanırım geçmişe baktım ama konular çok ilerlemiş .. hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inş.
Aaa şehri hüzün doğum yapmış mııı!!!
Hayırlı uğurlu olsun inşallahh, darısı da bize olsun
Bu arada senin telefonun meşgullll
sehri-huzun gözüm aydın canımmm doğum hikayeni bekliyoruzzz allahım nazarladan saklasın sizi....
kızlar herkese merabalar;
biz bugün doktora gittik,nst ye girdik... hiç sancı çıkmadı yine... bebişim 2700 gr olmuş,galiba minik bi kız olucak,doktorum doğuma kadar 3 kilo falan olur dedi, suyumuz da normalmiş...galiba termimizi dolduracakmışız,çünkü erken doğumla ilgili hiç bi emare yokmuş:))
yani topiğin son doğuranı olmaya adayım galiba.... termimiz 1 ocakta doluyo,doktor havai fişekler eşliğinde törenle doğurturuz seni diye dalga geçti
1-1-2011 çok güzel bi tarih aslında
inşallh canım,hayırlı haberlerle gelirsin umarım,bu arada zaten biliyosundur belki ama yinede söyliim,sol tarafına yatmaya çalış,bebişler öyle daha iyi besleniyormuşöyle canım haftasından geri olmasına rağmen tek avuntum sağlıklı olması... bakalım yarın görecem kaç kilo olduğunu kamptayım kilo alsın diye inşallah işe yaramıştır
bu arada hanımlar kaç günde bir nst ye giriyorsunuz ?
ben haftada bir giriyorum
ya canım bak benim ki de senin kaftanda 2500 dü hemde ama şimdi 3300 olmuş o da 24 kasımda ki ölçümde idi şimdi almıştır herhalde meraklanma son iki hafta kocaman oluyorlar keretalar.
32. haftdan beri 2 haftada bir giriyorum canım,bugün 3. kez girdik bakalım...
inşallh canım,hayırlı haberlerle gelirsin umarım,bu arada zaten biliyosundur belki ama yinede söyliim,sol tarafına yatmaya çalış,bebişler öyle daha iyi besleniyormuş
ayyyy hem kocaman bebişin çıkmasıda mesele şimdi
sağlıklı olsun,normal olsun:))
bu arada senin bebişinede koccman maşallah
şehr-i hüzüncüm;sağolun canlarım darısı başınıza doğum hikayemi yazayım önce bi topiği bulim birde uykusuzluktan kırılıyorum yazıcam en kısa zamanda. şimdi ne kadar uysanız kar meleğiniz gelince başlıyo uykusuz günler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?