naber kızlarrrr.
ayyyy yoruldumm bugün baya
doktordan doktora
baştan beri devam ettiğim doktorum ve doğumumu yapıcak doktor , nst derken canım çıktıııı
Allaha şükür herşey yolunda. kızımız gayet iyiiii.
suyumuz iyiymiş, plesantamız iyiymiş. sancı da çıkmadıııı. 20lerde faaln onuda öenmsemiyolar zatennn
iki doktorun ölçümü farklı oluyo
bakalım hangisi doğru çıkıcakkk.
doğumumu yaptıracak doktor 2900 ölçtü. kendi doktorum 3100 gr dedi.
artık hayırlısı. sağlıklı olsun da.
boyumuz da şuan 49 cm gibiymiş.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doğum tarihimiz belli oldu.
benim cadı kız erken gelmeye kalkmazsa
24 aralıkta 38+5 ken bebişimize kavuşucaz.
çok heyecanlandım birden.
sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
tabi ebn bu heyecanla duramnayarak kızıma bikaç cici aldımmm
aslında babası dayanamadııı
bi mağaza buldumm. Allahım ne gzüel şeyelr vardıııı
yarında annem geliyo nasipse.
azıcık dinlenem zamanı
artık temzilik yaparız. son hazırlıkalr yapılırrr.
az kaldııııııııııııı
:18::18::18::18::18::18:
annişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:
selam annişler.
bugün hastanedeydik, nihayet ben de doğuruyorummmmm, cuma günü 11 de sezeryana gireceğim. bebişim hala dönmedi, anasına mı çekti ne kafası yukarlarda hala, 40 haftamızın da sonuna gelmiş oluyoruz cuma günü,inş. o güne kadar sancı falan almaz beni,
bir de doğum sonrası depresyonundan bahsetmişsiniz. bu iş için okunulabilecek en güzel kitap elif şafağın siyah süt isimli kitabı,ben aldım, okumaya başlamak için doğumu bekliyorum![]()
herkese merhaba....bugun son eksiklerimi tamamladım . yarın annemle kayınvalıdem temizliğe gelecek...cumada doğum............heyecan dorukta rüyalarımda hep doğuruyorum...:)
bu arada yeni bebişler gelmış...ne güzellll..bende spinal sezeryan olcam...bı aksilik olmaz inşallah da o anı anı yasamayı bebegı hemen kucagıma almayı çok iistiyorum....geçmişe bi bakayım...bebişlerini görenler vr mı bakalım....
kızlarrr bebişlerinize maşallahh ve gözünüz aydın bebişleriniz gelicek,selamlar kızlar, bayadır foruma giremiyorum,umarım herkes iyidir, koşturmalarımız anca bitti.
Yarın öğlen doğumum olacakDualarınızı esirgemeyin olurmu.
Çok heyecanlıyım, çook korkuyorum, hemde sabırsızlanıyorum, karmakarışığım.![]()
negüzel hazırlıklarınızı ona göre yapacaksınız
allah kolay doğumlar nasip etsin,sağ salim atlatın inşallah
özlemişim sizi canlar..
ankaradayım bu arada.. bir süre burada kalma ihtimalim var.. dua edinde eşimin askerliği istanbul veya civarına çıksın.. şu sıralar duaya ihtiyacım var.. yoksa bir süre kv'min sevgi dolu(!) kucağında kalacağım.. eşimin özel isteği.. o nedenle kafam dumanlı son sıralar.. gebelerin, doğum yapanların duası ilk sıradan kabul olurmuş :))
Neva sultan son sıralar biraz huysuzlanıyor.. benim çaktırmadığım stresimi hissediyor olabilir. bu sabah ilk dayağımı yedim el kadar sıpadan.. suratıma vurup tırmaladı hep, bir yandanda bağırıyordu bana.. kalkıp onunla ilgilenecekmişim.. tüm gece ilgilenmemişim gibi.. çok komikti bir yandan gülüyorum bir yandan uykusuzluktan bayılıyorum.. sinirli bebe.. babannesi gibi bununda benle zoru var herhal :))
tuğbacım dua edicem canım inşallah istenbul veya civarı olur,sende rahat rahat beklersin nevanın babacığını
ne zaman belli oluyo tatlım,haberdar et bizi