• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

naber kızlarrrr.
ayyyy yoruldumm bugün baya
doktordan doktora
baştan beri devam ettiğim doktorum ve doğumumu yapıcak doktor , nst derken canım çıktıııı
Allaha şükür herşey yolunda. kızımız gayet iyiiii.
suyumuz iyiymiş, plesantamız iyiymiş. sancı da çıkmadıııı. 20lerde faaln onuda öenmsemiyolar zatennn
iki doktorun ölçümü farklı oluyo
bakalım hangisi doğru çıkıcakkk.
doğumumu yaptıracak doktor 2900 ölçtü. kendi doktorum 3100 gr dedi.
artık hayırlısı. sağlıklı olsun da.
boyumuz da şuan 49 cm gibiymiş.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doğum tarihimiz belli oldu.
benim cadı kız erken gelmeye kalkmazsa
24 aralıkta 38+5 ken bebişimize kavuşucaz.
çok heyecanlandım birden.
sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
tabi ebn bu heyecanla duramnayarak kızıma bikaç cici aldımmm
aslında babası dayanamadııı
bi mağaza buldumm. Allahım ne gzüel şeyelr vardıııı
yarında annem geliyo nasipse.
azıcık dinlenem zamanı
artık temzilik yaparız. son hazırlıkalr yapılırrr.
az kaldııııııııııııı
:18::18::18::18::18::18:

annişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:

selam annişler.
bugün hastanedeydik, nihayet ben de doğuruyorummmmm, cuma günü 11 de sezeryana gireceğim. bebişim hala dönmedi, anasına mı çekti ne kafası yukarlarda hala, 40 haftamızın da sonuna gelmiş oluyoruz cuma günü,inş. o güne kadar sancı falan almaz beni,

bir de doğum sonrası depresyonundan bahsetmişsiniz. bu iş için okunulabilecek en güzel kitap elif şafağın siyah süt isimli kitabı,ben aldım, okumaya başlamak için doğumu bekliyorum:62:

herkese merhaba....bugun son eksiklerimi tamamladım . yarın annemle kayınvalıdem temizliğe gelecek...cumada doğum............heyecan dorukta rüyalarımda hep doğuruyorum...:):49:

bu arada yeni bebişler gelmış...ne güzellll..bende spinal sezeryan olcam...bı aksilik olmaz inşallah da o anı anı yasamayı bebegı hemen kucagıma almayı çok iistiyorum....geçmişe bi bakayım...bebişlerini görenler vr mı bakalım....

selamlar kızlar, bayadır foruma giremiyorum,umarım herkes iyidir, koşturmalarımız anca bitti.
Yarın öğlen doğumum olacak:4::4: Dualarınızı esirgemeyin olurmu.
Çok heyecanlıyım, çook korkuyorum, hemde sabırsızlanıyorum, karmakarışığım. :8:
kızlarrr bebişlerinize maşallahh ve gözünüz aydın bebişleriniz gelicek,
negüzel hazırlıklarınızı ona göre yapacaksınız
allah kolay doğumlar nasip etsin,sağ salim atlatın inşallah
özlemişim sizi canlar..

ankaradayım bu arada.. bir süre burada kalma ihtimalim var.. dua edinde eşimin askerliği istanbul veya civarına çıksın.. şu sıralar duaya ihtiyacım var.. yoksa bir süre kv'min sevgi dolu(!) kucağında kalacağım.. eşimin özel isteği.. o nedenle kafam dumanlı son sıralar.. gebelerin, doğum yapanların duası ilk sıradan kabul olurmuş :))

Neva sultan son sıralar biraz huysuzlanıyor.. benim çaktırmadığım stresimi hissediyor olabilir. bu sabah ilk dayağımı yedim el kadar sıpadan.. suratıma vurup tırmaladı hep, bir yandanda bağırıyordu bana.. kalkıp onunla ilgilenecekmişim.. tüm gece ilgilenmemişim gibi.. çok komikti bir yandan gülüyorum bir yandan uykusuzluktan bayılıyorum.. sinirli bebe.. babannesi gibi bununda benle zoru var herhal :))

tuğbacım dua edicem canım inşallah istenbul veya civarı olur,sende rahat rahat beklersin nevanın babacığını
ne zaman belli oluyo tatlım,haberdar et bizi

günaydın kızlar nasılsınız :71: ben çok uykusuzum gece hiç uyuyamadım bugünde temizlik günüm :97: sabah 7.30 da kalktım kadın varken uyuyamıyorumda:104:

günaydınlar,

geçmişe tam bakamadım. doktora gitmek üzere çıkıcam şimdi gelince bakarım inş. umarım herşey yolunda gider ve oğlum daha fazla geri kalmamıştır. bu arada dün akşam sat'ı benimle aynı bi gebe ile tanıştım baya bi doğum muhabbeti yapmışız, üstüne gelip eve bi de çantamızı hazırladım. yani herşey hazırdı da çantaya yerleştirdim işte. sonra bütün gece uyuyamadım, heyecan mıdır, stres midir bilmiyorum. doğumu düşünüp durmuşum hayal meyal. sabah da eşim rüyamda gördüm dedi, yatakta kolayca doğuruvermişim kendi kendime, hatta sarıp sarmalayıp gezmeye bile gitmişim:)

gelince görüşürüz...

günaydın kızlar..
bebeğim olunca hamile olduğumdaki dönem gibi giremiyorum internete malesef..her anı her fırsatı oğlumla değerlendiriyorum..hiç bişey yapmazsam onu izliyorum..kokluyorum..ama aklım da sizde..her fırsatta girip bakmaya çalışıyorum..hepinize en az benim kadar güzel kolay bir doğum diliyorum..ben epidural anestezi ile oldum biliyorsunuz eşim de girdi doğuma çok memnun kaldım çok çabuk toparladım en büyük korkum sütümün gelmemesi idi çok şükür herşey yolunda..

günaydın kızlar... nasılız?

dilşadcımm ve lolovacım inşallah bebişlerinize sağ salim kavuşursunuz dualarımız sizinle...

toobacım allahım inşallah gönlüne göre verir...

günaydınlar,

geçmişe tam bakamadım. doktora gitmek üzere çıkıcam şimdi gelince bakarım inş. umarım herşey yolunda gider ve oğlum daha fazla geri kalmamıştır. bu arada dün akşam sat'ı benimle aynı bi gebe ile tanıştım baya bi doğum muhabbeti yapmışız, üstüne gelip eve bi de çantamızı hazırladım. yani herşey hazırdı da çantaya yerleştirdim işte. sonra bütün gece uyuyamadım, heyecan mıdır, stres midir bilmiyorum. doğumu düşünüp durmuşum hayal meyal. sabah da eşim rüyamda gördüm dedi, yatakta kolayca doğuruvermişim kendi kendime, hatta sarıp sarmalayıp gezmeye bile gitmişim:)

gelince görüşürüz...

cnm hiç sters yapıp kendinide bebişide etkileme herşey yolundadır zaten bir problem olsa doktor mutlaka söyler... inşallah güzel haberlerle gelirsin...

maşallah cuma günüde bayağı bebişimiz geliyo... d.e.s.i.r.e elif159 nihade allah sağ salim kucaklarınıza almanızı nasip etsin inşallah haberlerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla....

merak etmee canımm anlarsınn
suu satennnn çişinii tutamıyorsunn o şekildee ve çokk yoğunn üstündekii kıyafette ıslanmayannn yer kalmıyooo kendisii akıp gidiyoo
nişanndaa koyuu pembemsii akıntıııı
adet oldunn sanıyorsunn o şekildeee

canım valla iyi ki varsınız yaaa sizler olmasanız ne yapardım Allah razı olsun inş güzel gönlüne göre versin Rabbim.

:nazar:günaydın kızlar bicok alıntı yapmıstm ama yok oldu neyse bebeklerine kavusanların gözü aydın güle güle saglıcakla büyütün yavrularınızı
bugün doguma girecek arkadasların allah yardımcısı olsun iysallah meleklerini saglıcakla alırlar kucaklarına :71:
günü belli olanlarında gözüaydın:emir_bebek:

günaydın annişler
doğuma giden arkadaşlara : Allah sağlıkla kavuştursun meleklerinize inşallah
bizler hala beklemedeyiz

meraba kızlar...
doğuma gidenler varmış,Allh kolaylıklar versin hepsine... Termi dolanlar doğursun da sıra yavaş yavaş bize gelsin dimi?...

Fazla geçmişe gidemedim.
Herkese günaydın .

naber kızlarrrr.
ayyyy yoruldumm bugün baya
doktordan doktora
baştan beri devam ettiğim doktorum ve doğumumu yapıcak doktor , nst derken canım çıktıııı
Allaha şükür herşey yolunda. kızımız gayet iyiiii.
suyumuz iyiymiş, plesantamız iyiymiş. sancı da çıkmadıııı. 20lerde faaln onuda öenmsemiyolar zatennn
iki doktorun ölçümü farklı oluyo
bakalım hangisi doğru çıkıcakkk.
doğumumu yaptıracak doktor 2900 ölçtü. kendi doktorum 3100 gr dedi.
artık hayırlısı. sağlıklı olsun da.
boyumuz da şuan 49 cm gibiymiş.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doğum tarihimiz belli oldu.
benim cadı kız erken gelmeye kalkmazsa
24 aralıkta 38+5 ken bebişimize kavuşucaz.
çok heyecanlandım birden.
sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
tabi ebn bu heyecanla duramnayarak kızıma bikaç cici aldımmm
aslında babası dayanamadııı
bi mağaza buldumm. Allahım ne gzüel şeyelr vardıııı
yarında annem geliyo nasipse.
azıcık dinlenem zamanı
artık temzilik yaparız. son hazırlıkalr yapılırrr.
az kaldııııııııııııı
:18::18::18::18::18::18:

Oooo maşaallah canım kızına:nazar: senin kız , benimkinden önde gidiyor valaha.:nazar:

Hadi hayırlısı canım , sağ salim alırsın kucağına bebeğini inş.. doğum tarihi de hemen hemen belli olmuş : )

annişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:

Ahh canım sende mi kavuşuyorsun meleğine ? : ) ne güzel.
Hayırlısı olsun canım, güzel haberlerle gel.

iyi geceler kızlar gözüme uyku girmiyo çok heyecanlıyım
yarın sabah olurmu acaba yarın 12:30 da sezeryana alınıcam
dualarınızı eksik etmeyin.....

Allah kolaylık versin canım.Doğuranları görünce sanki ben o günleri hiç göremiyecekmişim gibi geliyor : ) bende pırtlatmak istiyorum artık :1:
özlemişim sizi canlar..

ankaradayım bu arada.. bir süre burada kalma ihtimalim var.. dua edinde eşimin askerliği istanbul veya civarına çıksın.. şu sıralar duaya ihtiyacım var.. yoksa bir süre kv'min sevgi dolu(!) kucağında kalacağım.. eşimin özel isteği.. o nedenle kafam dumanlı son sıralar.. gebelerin, doğum yapanların duası ilk sıradan kabul olurmuş :))

Neva sultan son sıralar biraz huysuzlanıyor.. benim çaktırmadığım stresimi hissediyor olabilir. bu sabah ilk dayağımı yedim el kadar sıpadan.. suratıma vurup tırmaladı hep, bir yandanda bağırıyordu bana.. kalkıp onunla ilgilenecekmişim.. tüm gece ilgilenmemişim gibi.. çok komikti bir yandan gülüyorum bir yandan uykusuzluktan bayılıyorum.. sinirli bebe.. babannesi gibi bununda benle zoru var herhal :))

Selam canım.

Allah sana da kolaylık ve aynı zamanda sabır versin : ))Mecburen bir süre Kayınvalidenle haşır neşir olucaksın.İdare ediceksin artık: )Biraz da kendi Annen de kalırsın , Hımm? olmaz mı?

Neva bebek o kadar büyüdüde tırmalamaya mı başladı seni : ) bizde alsak da kucağımıza, bizi de tırmasalar, geçmiyor günler : )Ben şimdiden uykusuzluğa alıştırdım kendimi.Zaten 2 sene uykusuzluk tedavisi gören bir şahıs olarak antremanlı sayılırım : )Fosor fosur uyuyanlara zor gelir tabee: )

Bu arada; nihade,elif159,lalova da doğum yapıcakmış.Allah kolaylık versin kızlar.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Son düzenleme:
kızlar şimdi hastaneden geldim ... yanlış alarm :)) nişan geldi ama açılma veya doğum belirtisi yokmuş henüz çatı muayenesi bile oldum ... şimdilik takvimde sapma yok çok şükür ....
nişan geldiğine göre 2-3 güne doğurursun tatlım inşallah...
kızlarrrr NERYUN doğurmuş sonunda face e yazmış

3300 eymeni oğluşu gelmiş dün 50cm boyu
kalp atışları yavaşlamış miniğin sezeryan olmuş 40+1de
çok iyilermiş,hastanedelermiş daha

cucum benim diğer cumartesi 40 doluyor ogüne kadarbeklicezz zaten
gelir sanırım haftaya hafta içi ama gelmezse günüm gelince sezeryan olcazz diye konuştuk
şimdilik öle bişey yok yani 10günüm var daha
süperrr bi bebiş daha geldi,bu hafta çok bereketli:)))
selam kızlar henüz doğurmamış arkadaşlar lütfen bol bol uyuyun sonra çook uykusuz kalacaksınız...
şimdide uyunmuyoki koca bi göbekle:37:
Slm kizlar tekrardan dogum yapan anneleri tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun masaalah diyorum darisi hayirlisiyla basimiza. Kizlar acilma degilde iki parmak kadar rahimde kisalma varmis. Sabah dusumu aldim kuvete kaldim bi saat iyi geldi agri kesici aldim gece uyuyamistim bir iki saat uyudum sancilarim hafifledi ama halen sancim var bzen 5 bazen 10-15 dk bir oluyor adet agrisi hep cekerdim zaten adet agrisi Gibi agri hic gecmiyo zaten. Sabah bir saat nst deydim. 4 kez 100 u gecti 4-5 kez70-80 lik olduson yarim saat en dusuk 45-50 likti sancilarim. Bekliyom bugece olmazsa belki yarin gelir minik kelebegim

canım muhtemelen şu ana kdar ya doğurdun,yada doğurmk üzeresin,Allah yardımcın olsun,bizi hbersiz bırakma:)))

gunaydin kizlar
o kadar derin ve uzun bi uyku cekmisimki kendim bile sastim
kociste uyandirmadi giderken
kahvaltimizi yaptik geldik
bebis hala uyuyomu ne pek hareket etmiyo sanki:31:

merhaba kızlar bir sürü doğum haberi gelmiş dün akşamdan beri Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarsınız bebişleri.ekince ve uçurumdan haber yok doğurmuş olabilirler heralde umarım öyledir.bizde daha tık yok en son gidip sezo tarihi aldırtcak anası kılıklı inatçı cadı.bide bişey sorcam hani diyolar ya ilk usg tarihi doğrudur diye benim ilk usgye göre 38+2 daha yani daha 2 haftam var:64: boşuna kasmiyim bari günüm doluyo diye.ama korkuyorum bu cadı 4 5 kg olcak dura dura:15::15:

merhaba kızlar bir sürü doğum haberi gelmiş dün akşamdan beri Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarsınız bebişleri.ekince ve uçurumdan haber yok doğurmuş olabilirler heralde umarım öyledir.bizde daha tık yok en son gidip sezo tarihi aldırtcak anası kılıklı inatçı cadı.bide bişey sorcam hani diyolar ya ilk usg tarihi doğrudur diye benim ilk usgye göre 38+2 daha yani daha 2 haftam var:64: boşuna kasmiyim bari günüm doluyo diye.ama korkuyorum bu cadı 4 5 kg olcak dura dura:15::15:

Uçurum kesin doğurmuştur.Yoksa buralar da olurdu.

Oooo sen bekle canım, beraber doğuma gireriz.:1:

merhaba canlar...
uzak kaldım sizden.
çokşükür kızı gayet ii ama malesef kötüyüm..
dikişlerim düşmedi ve oturamıyorum hala canım çok fena yanıyor...
basur da başladı amannnn yan gelip yatıyorum
hatta yatıp emziriyorum kızımı da..
canım geçmiş olsun,o dikiş olayı çok fena bende çok korkuyorum...napalım artık bebişin iyiymiş yaa,sende koklaya koklaya emzir ,tadını çıkar:))
yook yavrum benim masum masum uyuyor.. onun bi zararı yok ki
ama babaannesi ve anneannesi beni delirtebilir!
aman sabır canım,er geç rahat bırakacaklar,onlarda kendilerince iyilik yapıyolar...
selam annişler.
bugün hastanedeydik, nihayet ben de doğuruyorummmmm, cuma günü 11 de sezeryana gireceğim. bebişim hala dönmedi, anasına mı çekti ne kafası yukarlarda hala, 40 haftamızın da sonuna gelmiş oluyoruz cuma günü,inş. o güne kadar sancı falan almaz beni,

bir de doğum sonrası depresyonundan bahsetmişsiniz. bu iş için okunulabilecek en güzel kitap elif şafağın siyah süt isimli kitabı,ben aldım, okumaya başlamak için doğumu bekliyorum:62:
cuma bebişleri artıyor,Allah ayrdımcın olsun tatlım, aklına gelirse bizim için dua et olurmu?...
iyi aksamlar herkese bizde bugün dr kontrolüne gittik bebişim 3380 gr olmus hersey yolundaymıs normal dogum bekledimizden en fazla 10-12 güne kadar sancılarla yada suyum gelerek gidebilirmişim doguma anlıycanız kızlar bizim oglanın keyfine baglı neyse saglıcakla gelsinde bekleriz :emir_bebek:
aynen canım,bizdede tarih yok,sancı,nişan ,su...vs bekliycez artık,hayırlısı...
herkese merhaba....bugun son eksiklerimi tamamladım . yarın annemle kayınvalıdem temizliğe gelecek...cumada doğum............heyecan dorukta rüyalarımda hep doğuruyorum...:):49:
bu arada yeni bebişler gelmış...ne güzellll..bende spinal sezeryan olcam...bı aksilik olmaz inşallah da o anı anı yasamayı bebegı hemen kucagıma almayı çok iistiyorum....geçmişe bi bakayım...bebişlerini görenler vr mı bakalım....
bu cuma 2. doğum,mübarek günde hemencecik doğurursunuz inşallah...

selamlar kızlar, bayadır foruma giremiyorum,umarım herkes iyidir, koşturmalarımız anca bitti.
Yarın öğlen doğumum olacak:4::4: Dualarınızı esirgemeyin olurmu.
Çok heyecanlıyım, çook korkuyorum, hemde sabırsızlanıyorum, karmakarışığım. :8:

ahhh canım yaaa muhtemelen şu an doğumdasın,az kaldı bebişini koklamaya:))) inşallah kolay doğumlar olur...foto ve hikaye isteriz...:71:

Back
X