2010 Aralık Anneleri

hayırlısı olsun ama inşallah en kısa zamanda doğum başlar da normal doğurursun.sezeryan zor iş ya.

inşallah canım yaaaa
oofff fenerbahcemre çok moralim bozuk yaa sıkıldım ben ewde oturmaktann
annem başka şehirde
görüşebilceem öle kimse de yok bunaldım iişce
logusalıkta napıcam ben kesin depresyona girerim:18:

canım yaa maşallah size ne güzel
sen anlatınca bile heyecanlandım duygulandım ben şimdi
bizlerde kavuşsaydık hayırlısıyla mis kokulularımıza

Canım dualarım sizinle
Ben doğurduysam kimse kalmaz merak etmeyinn
Darısı sizlere...

canım yaa maşallah size ne güzel
sen anlatınca bile heyecanlandım duygulandım ben şimdi
bizlerde kavuşsaydık hayırlısıyla mis kokulularımıza

Canım dualarım sizinle
Ben doğurduysam kimse kalmaz merak etmeyinn
Darısı sizlere...

bu arada bebeğimde 2,710 gr mış minyon bir bebek olacak dedi, karnıma baksan 3,5 dan aşağı bebek yok gibi ama boyunuda ben hesapladım 49 cm civarı sanırım
pandam bu arada senin yazılarını okudukça gülüyorum , doğurmak istiyorum diyosunya sabırsızca bekleyişin çok hoş

kız lohusalıkta bebekle uğraşmaktan bişeyleri düşünmek bile aklına gelmicektir.aman emzireyim aman altını temizleyeyim yok çamaşır birikti yok kustu kocam gelcek yemek pişireyim derken bi bakıcaksın iznin bitmiş iş başı sonra keşke tatil olsada evde bebeğimle olsam diceksin

neryuncum maşallah kuzuna allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahh

Neryun gözünaydın gögüslerin bi kaç güne geçer korkmaa bol bol emzir sarılık felan olmasın diee nasıl bebişin

benim hanfendinin gelmeye hiiiiiç niyeti yok

neryuncum hoşgeldin bahset hadi işin yoksa nasıl gidiyo annelik

sagolun kizlar, ya icim rahatladi, ve sipa tepinmeye basladi

neryuncum anlat nasil geciyo gunler, gerci eve yeni ciktiniz, simdi biraz daha farkli olur herhalde

Teşekkürler kızlar
Daha anne olduğuma inanamıyorum
Bugün 4. günümüz daha
Dün öğlen eve geldik
Gündüzleri çok iyiyiz
Emip uyuyoruz
Ama gazımız çok oluyor
Gazı olunca bacaklarını karnına çekip çekip ağlıyor
Dün bebeğim ağladı, ben ağladımm
O halde ağlayınca görünce yavrumu dayanamıyorum
Ama ne olursa olsun annelik çok güzelmiş
Gece uykularımız pek yok
Sabaha karşı 5'ten sonra rahat rahat uyuyoruz

canım merak ettim gazlı içecek tüketirmiydin?çocuk gazlı olur diyolar ya

canım benim yaa erkek bebeklerde daha fazla oluyomuş insan dayanamıyo... arkadaşımında öyleydi çörek otunu kaynatıp çay kaşığı ile çok az veriyodu bayağı rahatlatıyodu bebeği bir dene istersen(yanlız acı oluyo diye çok az şeker katıyodu)

Son düzenleme:

walla bi pırtlatsam rahatlıcam ama yaaa

inşallah öle olur caanım yaa
ben seneye eylüle kadr çalışmıcam
özlerim gibi gelio çalışmayı
aslında şimdiden özledim
kafam dağılıodu okulda

bende öyle tarihsel uyumlardan hoşlanıyorum ama ben 14.12.10 olursa mesela süper olur bu tarihte abimin doğumgünü

O tarihte ben doğurcam rüyamda gördüm beklemedeyim
Neryun hoşgeldin canım gözün aydın.Darısı bize darısı bize

merhaba kızlarrr.... ben çok uyumaya başladım son günlerde gece uyuyamayınca 11 e kadar uyuyorummm günün yarısı uykuda geçiyooo .....

merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapanlar,yapmayanlar,bekleyenler..keyifler nasil?

ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
nasil olacak,ne olacak hic bir fikrim yok..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
bi sürü soru geciyor iste...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...

hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
of offff.sag salim bi kucaklasaydik miniklerimizi...:97:

merhaba kızlarrr.... ben çok uyumaya başladım son günlerde gece uyuyamayınca 11 e kadar uyuyorummm günün yarısı uykuda geçiyooo .....

Olsun uyu canım boşver.Bende birazdan gitcem uyuycam :)) Bebiş gelince uyunmuyormuş nasılsa fırsat varken uyuyalım biz

hadi yaa öylemiymiş o zaman benim kızım çok gazlı olacak desenize
öyle duydum bende içiyorum çünkü genellikle inşallah öyle değildir.gerçi emzirirken çocuğun ağzına hava kaçıyomuymuş neymiş ondan gaz oluyo da diyolar.

slm ne güzel işte gece uykunu etkilemiyosa uyu uykusuz günler yakında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…