- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapanlar,yapmayanlar,bekleyenler..keyifler nasil?
ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
nasil olacak,ne olacak hic bir fikrim yok..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
bi sürü soru geciyor iste...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...
hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
of offff.sag salim bi kucaklasaydik miniklerimizi...:97:
ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...
hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
canim kalmicak tabii haklisin ama diyabetten dolayi 1 gün fazla kalmasi bile risk..yarin olsa bir an önce...hoşgeldin canım.Stres yapma kendinede bebişede er geç gelcek annesi orda kalmıycak merak etme.Sadece keyfi yerinde memnun hayatından :)) Sen sıkma canım canını hayırlısıyla sağlıkla gelicek annesi inşallah.
cucum ilk usg kağıtlarına göre de hesaplasana bi onlar daha doğru oluyomuş ya.diyabet e gelince dikkat ediyosun zaten hala risk varmı
canim kalmicak tabii haklisin ama diyabetten dolayi 1 gün fazla kalmasi bile risk..yarin olsa bir an önce...
canim ilk usgyi tedavimi yapan doktorum cekmisti..sonra mecbur dogum doktoruma devam ettim ve oda yanlis hesaplandigini söylemisti..
2 defa catlatma ignesi vurdugum icin tam olarak hangisinden sonra hamile kaldim bilinmiyor iste..
normalde takmam bu durumu..gelir nede olsa derim ama diyabette gününü doldurunda +14 gün bekleyemiyorsun iste sizinkiler gibi..maksimum +7 gün bekleniyor..
hani ortada net bir tarih olsa +7 ne zamana denk geliyor bilirsin ama o yok bizde..karambole gibi bisey suan..
ay anlatabildim mi bilmiyorumda valla :/
kızkardeşimde abla 12sinde doğursana 12.12.2010 olur doğum tarihi diyo olur dedim:114:
Ah canim ya banada sanki suni sanci gorunuyo gibi nasil ki kimisi cok zor diyo korkuyorum bizim suyumuz az birde gunumuz gecti Allahim hepimizin yardimcisi olsun sende fazla kafana takma bebisde uzulmesin
Selam kızlar, artık çok az girebiliyorum, kv geldi, valla ben daha doğurmadan bıktım bile, doğumdan sonrada uzunca bi süre gitmeye niyeti yok anlaşılan, kp de var üstelik, ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum, yatakodamda yarım saat kestireyim desem hemen geliyo esra yatıyomusun diye. Sürekli hizmet bekliyo benimkisi, üstüne bi de grip oldum, zaten günümü doldurdum hala doğuramadım diye stres yapıyorum, bi de kv sinir ediyo, üstüne bi de hastalık. Sanırım ben daha loğusa olmadan loğusa depresyonuna girdim bile
canim valla artik suni sancidanda korkmuyorum..dogru zamanda yapilsin hic umrumda degil gerisi..Ah canim ya banada sanki suni sanci gorunuyo gibi nasil ki kimisi cok zor diyo korkuyorum bizim suyumuz az birde gunumuz gecti Allahim hepimizin yardimcisi olsun sende fazla kafana takma bebisde uzulmesin
ay yok yok ugursuz demeyelim yinede ama bizim sipalarin keyfi yerinde bence esracim...cucumm sen de doğuramadın ben de, yok yok kesin bizim terminimizde bi uğursuzluk var
bu kvler neden geliyosa doğuma zaten anlamış değilim hiçbişeye el atmazlar birde hizmet beklerler
Yurtdışında uygulamalar farklı tabi, burda ne diyecekler merak ediyorum, hamilelikten sıkıldım ben de artık bebeğimi kucağıma almak istiyorumEsracim ben sali gunu gitmistim ebeye, evet ebe dedi dogmassa suni sanci veririz diye ama ben yurtdisindayim burda sezeryani en son ihtimale birakiyolar cok zorda kalirlarsa ancak bizim suyumuzda az neden bekletiyolar bilmiyom :97:
Valla öyle, eşim dedi onlara biraz geç gelin sıkılırsınız diye ama kimin umrunda, 1 haftadır burdalar, bi de benim kv çok kaprislidir, ne siz sorun ne ben anlatayım. Dün annemle ablam geldi diye surat yaptı durdu, kayınpeder bütün gün dışardaydı, ona akşam diyo ki bugün ben çok sıkıldım, bugün sen gezdin yarın da beni gezdireceksin. Biz açamamaışız hanımefendiyi anlaşılan. Sırf onlar olduğu için annem de ablamın yanında kalmak zorunda kaldı, halbuki aklı hep bende.... :85:bu kvler neden geliyosa doğuma zaten anlamış değilim hiçbişeye el atmazlar birde hizmet beklerler
Ben biraz suni sancıdan korkuyorum, ama meleğim o şekilde gelecekse de razıyım ne yapayım. Valla ister ilk kucaklasın ister son, bir melek bir cadıyı nasıl sevebilirki, takma kafana cucumcanim valla artik suni sancidanda korkmuyorum..dogru zamanda yapilsin hic umrumda degil gerisi..
suni sanci alirsak epiduralede sicak bakabilirim..cünkü zaten istedigim dogal dogum olmayacak böylelikle,,en azindan az aci cekerim napiyim...
acayip karisigim...
sen nerde yasiyorsun canim?
ay yok yok ugursuz demeyelim yinede ama bizim sipalarin keyfi yerinde bence esracim...
üff yaa araliktada dogulurmu annemin sicacik karni varken mi diyorlar artik,ne düsünüyorlarsa :)
bu stresli halimizle birde o cadilarla ugrasmak zorunda kalmak cok sinir bozucu hakkatende...
dün aksama kadar bendeydi benimkide..neyseki annem vardi ugrasmadim ben pek..
ama dogururken yanimda olacakmis,bebegi ilk o kucaklayacakmis ki bebek onu cok sevsin...lafa bak...
seytan diyo git uzak diyarlara,dogur gel..hataa dogur,büyüt öyle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?