2010 Aralık Anneleri

canım erkekti dimi ekliyorum listemize.
aam kaçıncı haftadaydı acaba
ayyy bugün ne çok bebiş ekledimmm

estamp canim sagolasin,sende sag salim kavusursun insallah...
benim yarin son günüm,kendiliginden geldi geldi,gelmedi yaticam mecburen :97:
sag salim gelsinlerde napalim..hayirlisi artik canimm

kızlar selam nasılsınız?
yeni doğumlar olmuş ne guzel.Allahım sağsalim doğurmayı bizde nasip eder inş..
biraz once kotu bir haber aldım..arkadaşım vardı kasımda doğum yapacakdı.yapmış ama bebği bir gun sonra kaybetmiş.bebişi kendi kusmuğuyla boğulmuş çok üzüldüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
cucum sen doğurmadın mı daha

Yuppiii : )) Sinem doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün.Çok merak ediyorum valaha detayları.

Narnisan, dilsaadd kızlar sizinde gözünaydın.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Daha gözden kaçırdığım doğum yapmış Anneler var mı acaba ?

Cucum sanada Allah kolaylık versin.İnşaallah kolay bir doğum gerçekleştirirsin.

bizimki 39+2 de geldi dünyaya. epüdurel sezaryan oldum. Maşallah kilosu 4,320 gr. boyu 52 cm. adı ise UTKU...

Selam ezocuk.

Sağol canım iyiyiz.Sen nerelerdesin? nasıl gidiyor hamilelik?

Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.Ne zor , tüylerim diken diken oldu valaha.Allah sabır versin Anasına babasına.Çocuk uykusunda falan mı kusmuş? nasıl kendi kusmuğu ile boğulur ki?

canım çok üzücü gerçekten,arkadaşına Allah sabırlar versin... Allah korusun,böyle durumlarla karşılaşmamak için ilk zamanlarda bebekleri yan yatırmak gerekiyomuş,aklınızda bulunsun...

canım çok üzücü gerçekten,arkadaşına Allah sabırlar versin... Allah korusun,böyle durumlarla karşılaşmamak için ilk zamanlarda bebekleri yan yatırmak gerekiyomuş,aklınızda bulunsun...

Ezo, arkadaşına çok üzüldüm. Bizde bugün bebek yastığı aldık yan yatırmak için, Rabbim hepimizin meleklerini korusun. Çok zor(

evet canım sanırım oyle olmuş.çok soramadım..bi saat uyuyakaldım uyandığımda cok gecti dedi arkadaşım...
biz iyiyiz Allah sukur sizler nasılsınız

cnm yeni doğan bebkler zaten yan yatırılır kusmasını önlemek için tabki bebk başını döndüremediği için kusar ve boğulur allah göstermesin benim arkadşımın 2yaşındaki çocuğu bile öle öldüü allahım kimseye evlat acısı göstermesin

evet canım sanırım oyle olmuş.çok soramadım..bi saat uyuyakaldım uyandığımda cok gecti dedi arkadaşım...

Gördüğün gibi , doğurmayı bekliyoruz işte topikçek : ) Seninle satımız aynı.Hadi bakalım hangimiz önce doğurucak : )

Son düzenleme:

vicdanı yer bitirir şimdi onu kimse demekki dememmiş ona yan yatır diee yoksa yaparmıydı allahım çok zor sabırlar versin özellikle anneye

Narnisan, Dilşaddd, Sinem'cim
Gözünüz aydın, kurtulmuşsunuz çok şükür
Rabbim analı babalı büyütsün bütün bebişleri
Doğumu bekleyen anne adaylarımıza da sağ sağlim bebeklerine kavuşmalarını diliyorum

Amin, Allah kimseye yaşatmasın.Dikkatli olmak lazım demek ki.

Ay canım ne kadar güzel bir haber bu. Hayırlısıyla kurtuldu Sinem. Allah bize de nasip etsin. Duygusala bağladım bende. Mesaj göndermiştim okumadan evvel nasılsın diye okudum hemen düzeltme yazdım :)

Ezocum hoşgeldin canım. Korkunç bir şey arkadaşının başına gelen. Yanında da kimse yokmuş demek ki kadıncağızın. Allah sabır versin,hiç birimize böyle bir şey yaşatmasın.

Dilsad tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün.

Fena oldum ya Masal bebeğin kilosu ne kadar acaba? İnşallah annemizde,bebeğimizde sağlıklıdır...

Son düzenleme:
1 günden sonra bugün ilk defa dışarı çıktık eşimle 2 saatliğine..oğlumuz evde annemlerleydi ama inanın hiç bişeyden zevk almadım hemen eve dönmek istedim 2 saatte nasıl özledim oğlumu anlatamam..hayat o varsa var sadece artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…