2010 Aralık Anneleri

kızlar merhaba uzun suredır yoktum sınemde dogum yapmıs cok sevındım rabbım hepınızın yavrusunu sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsın bende sınemle bır gıdıyorum o yaptı ne guzel benımde salı gunu ınsallah tabıkı bu ıkı gun ıcınde sancılarım tutmassa sancılarım baslamıs ama daha rahımde acılma olmamıs doktorumda salıya kadar beklıyelım dedı hayırlısı allahtan olsun

Demek sonunda Sinem'de bebişine kavuştu çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.:)

15 günden sonra ilk defa dışarı çıktım diyecektim 1 günden sonra olmuş..düzeltemedim dee

Suyla çok oynamış, birazda güneşte yanmış gibi! Ama hepsinin ötesinde Melek gibi! Bugün uzun süredir beklediğimiz yolcumuz, oğlumuz 3200 gr olarak 11.12.10 saat 15 sularında dünyaya geldi.

Asigül'ün eşiyim!
sizlere haber vermemi istedi. Biraz uzun ve sancılı saatler olsa da Allah'a sonsuz şükür ki oğlumuza kavuştuk. Tıp fakültesinde doğum yaptık. İlk doğumda kucağıma verdiler günlerce dışarıdan sevdiğim yavrum kucağımdaydı. Mutluluktan sevemedim ağladım, sözler boğazıma dizildi. kuzum yavrum hoş geldin diyecektim diyemedim kekeledim sadece koklayıp yanağına öpücük koydum. Ama hemen aldılar, neden aldılar ki ben nasıl dayanacağım hasretine. Yarın çıkacaklar inşallah, Allah herkese nasip etsin.

Bugün aldığımız 4. güzel haber,
Gözünüz aydın olsun, çok sevindim Allah analı babalı sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin.

Kizlar uyuyamiyorum,tam dalıyorum kivrandiriyo bu agri beni.belim ve kasiklarim kopuyo,gaz san ısinin bin misli kadar,duzensiz,ama gecmeyen,sıcak su torbasına yanit vermeyen bi sanci.afedersiniz kabizlik yada gaz sorunuda yok.ne yapacagimi sasirdim gece gece(

Asigul canım gözünüz aydin,Allah anali babali büyütmek nasip etsin. Tlfondan yazıyorum kimse uyanmasın diye.yaklaşık 30dkda bir defa olsada bahsedilen gibi bi sancı olmadıgı kesin,yani dogum sancısı bu olamaz sanırım!uyumaya calisicam,sabaha gecmis olmasını umuyorum

asigulcum allah anali babali buyutsun canim...

cucum senidemi uyku tutmadi, bende bel agrisindan oluyorum, karnim tas gibi oluyo, kasiklarimda fazla bisey yok ama belim bacaklarim kopuyo adeta, sanki adet sancisinin daha yogunu:26:

Cucum doğum sancısı olmadığına emin misin canım? Umarım geçmiştir ve mışıl mışıl uyuyorsundur.
Dilem cim iyi geceler canım,sende bendensin bu gece...

Cucum doğum sancısı olmadığına emin misin canım? Umarım geçmiştir ve mışıl mışıl uyuyorsundur.
Dilem cim iyi geceler canım,sende bendensin bu gece...

aynen canim, aslinda ben bu saatlerde zaten uyuyamiyorum bikac zamandir, ama bu gece bel agrisi beni delirtti, bi arastirayim dedim

bende henüz uyumadım tatlım. Kasılmalarım çok fazla oluyor geceleri. Uykusuzluğa alışıyoruz işte..

allahin hikmeti iste simdiden uykusuzluklara alisiyorum, bebis aglayince zor gelmz

neyse canim ben cikiyorum, biraz gezineyim, belki biraz hafifler agrim

iyi geceler..

adet sancısı ne ki aysegülcüm,bı giriyo 30-40 saniye kilitleniyorum!pelincim ah bı emin olsam!dogum yapan arkadaşlar ne güzel hemen anlamışlar ama bn vallahi bilmiyorum neyin nesidir!hani gaz yapacak bişeyde yemedim ki...yanilmaktan cekiniyorum,gidersem hastaneye ve gaz sancısı cikarsada çok gülerim halime:))

GÜZEL ANNELER...DULARIM SİZLERLE BİZ YOLU YARILADIK..ŞİMDİ SİZDE BAŞKA Bİ YOLA GİRDİNİZ...RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... BU DUAYI ARZU EDEN ARKADAŞ OKUSUN İNŞ... RABBE SIĞINMAKTAN BAŞKA Bİ ÇAREMİZ YOK..
Okunuşu:
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..

Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…