ayyyyyyyy inanmıyorummmmm sinemcimmmm doğuruyomuuu
belki de doğurmuştur bile.
tatlişkom tlfu varsa özelden yazsana bana
ayyy başından ebri beraberiz biz onunla
taaa hamile kalmaya karara verdiğimiz andan beriiii
bi msj atayımmm
inşallah sağlıkla dünyaya gelmiştir Masal bebk annesine fazla sancı çektirmeden..
Canım kar varmış gelemediler yaBörekler kaldı keşke yakın olsak hiç üşenmez getirirdim vallahi. Tatlım ev çok kirlenmişti şurası burası derken abarttım biraz ama bak doğurmadım :)
Kucukprens online değil sanırım ben özelden yazayım sana Sinem'in telini. Sesi öyle iyi geliyordu ki denizim doğumla ilgili tüm korkularımı attım vallahi.
.aman inşallah öle bişi olmaz ya az kaldı şurda 4 güncük ama hala aara ara kan geliyo peçeteye doktoru aradom sordum olabilir dedi kasılmaların çok fazla değilse.
kızlarrrrrr oğluşumla biz geldiiiiiiikkkk
size haber verme fırsatım olmadı çarşamba saat 13:49 da bebişime kavuştum
spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı
3.610 gr 50 cm doğdu yavrum beniimm allah hepinize bu duyguyu tattırsın inşş
daha sonra detayları paylaşırımm
kızlarrrrrr oğluşumla biz geldiiiiiiikkkk
size haber verme fırsatım olmadı çarşamba saat 13:49 da bebişime kavuştum
spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı
3.610 gr 50 cm doğdu yavrum beniimm allah hepinize bu duyguyu tattırsın inşş
daha sonra detayları paylaşırımm
Naptınız kızlar telefon olayını, ben eve yeni geldim. Sinemaya gittik, belki de uzun bir süre için gittiğin son film oldu. Sinem den yeni haber var mı acaba? Mesaj mı atsam ki
Ya kızlar bebek hareket ettikçe alt tarafta batmalar oluyor. Ama ciddi canımı yakıyor. Batma derken iğne batması gelmesin aklınıza,bıçak daha uygun olur. Var mı sizde böyle bir şey. Sancı falan değil,düzensiz bir şekilde...
Narnisan, Perşembe günü 09.12.2010 da İpek kızına kavuştu, 2900 gram, 48 cm bir prenses gelmiş.. Darısı da sağlık sıhhatle bizlere olsun inşallah. Annemizin süt sorunu varmış, dualaşalım arkadaşlar..
Hep böyle güzel haberler vermek dileğiyle..
aaaaaaaaa hadi gözümüz aydınnn yineee
ayyyy hergün bebiş haberleri geliooo ne gzüelll
canım normalmi sezeryanmı
bir de kaçıncı haftasındaydı
ekliim listemzie
Şimdi Sporstar Sinem in eşiyle konuştumm, daha doğumhanenin kapısında şimdi doğdu dedi, taze tazee bebekkk... Çok mutlu geliyodu sesi maşallaaahh maşallaaahhhh!!
Ayyy çok güzel yaa, ağlayarak yazıyorummm..
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin, amiinnnnn...
selam kizlar...aaa 1 gün girmedim neler olmus yahuuu :87:
DESIRE dogum yapti,NIHADE dogum yapti,DILSAD dogum yapti
YASMINAAA dogum yapti
SPORSTAR doguma gittiinanamiyorum Masal bebek geliyor
hepinize massallah kizlar
baska atladigim varmi sekerler??:81:
Şimdi Sporstar Sinem in eşiyle konuştumm, daha doğumhanenin kapısında şimdi doğdu dedi, taze tazee bebekkk... Çok mutlu geliyodu sesi maşallaaahh maşallaaahhhh!!
Narnisan, Perşembe günü 09.12.2010 da İpek kızına kavuştu, 2900 gram, 48 cm bir prenses gelmiş.. Darısı da sağlık sıhhatle bizlere olsun inşallah. Annemizin süt sorunu varmış, dualaşalım arkadaşlar..
Hep böyle güzel haberler vermek dileğiyle..
ne güzel allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin kızlarr
cucu cum senden bi hamle bekliyorum bakalım...
ay yaaa cok sükürrrr
cok sevindimmmmmmmmtüm bebislerimize Allahim cok güzel kaderler yazmistir insallah...
Allah hepsine anali babali büyümeyi nasip etsin,hayirli evlatlar olsunlar insallahhhh
Mineden haber aldiktan sonra zaten gözlerim dolu dolu geziyordum simdi son nokta oldu Sinemin haberimucize bu minikler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?