Ah canım ya,atlatamadı mı daha,yavrum uyuyamıyodur bile belki tıkanıklıktan.Ama sarılığı düzeldi heralde..Kusmasınıda takma zaten,bazı bebek çok kusabiliyo.Benim yiğenim acayip kusardı,fışkırtarakSaol fıstıkım ya nolsun sağlık eh işte kötü bir durum yok sadece minğim nezle burnu tıkalı birde bol bol kusuyor ama endişelenmiyorum fazla emdiğini kusarmış :)
Canım çok geçmiş olsun,aman diyelim,şu son günlerimizi kendimize çok dikkat ederek geçirelim..Bol bol enerjiye igtiyacımız olacak:)Selam hatunlar,
Ben gece 2 den sonra istifraya başladım, su içsem çıkardım. Sabah 6 da hastanedeydik, 12 ye kadar kaldık. Bebeğim iyi elhamdülillah bende daha yeni toparlıyorum. Besin zehirlenmesi olmuşum, sinema çıkışı çok acıkıp dışarda yemiştikNe çektim Allah bilir offff offfffffffffffff.. Çok kalamıycam her yerim ağrıyooo, bide nts de çok sancım çıktı. bu halde hayatta doğuramam oğlum diyorum, bekle annen iyileşsin öyle gel tatlı kuzummm..
bu güzel günde (12.12.2010) doğum haberi bekliyordum ama face de göremedim, yok bişey herhalde
biz geldik! dün bebişim doğdu, korktuğumuz gibi kakasını yapmamış anne karnında, ama kordon boynuna ve beline dolanmıştı, sezeryanla doğum yaptım, yarın çıkıcaz hastaneden.
3740 gr ve 51 cm doğdu miniğimiz. ikimiz de iyiyiz.
umarım doğum bekleyen herkes sağlıcakla kucağına alır bebişlerini.
Sizinde gözünüz aydın canım..Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin..Herkese merhaba.Ben de Çarşamba günü sezeryanla doğum yaptım.Ancak fırsat bulabildim internete girmeye.Oğluşum 3000 gram ve 51 cm dünyaya geldi.Bu arada geçmişe bakamadım.Doğum yapan herkesi tebrik ederim.
Benim ilki normal olduğu için bunuda normal yaaparsın demişti dr.um ama geçenlerde sormayıda ihmal etmedi sezeryan ister misin diye..Son gittiğimizde de haftamızı doldurmak üzere olduğumuz için sezeryanda olabileceğimi söyledi..Bizim dr.da biraz sezeryan seviyo gibime geldi ama bilemiyorum artık:44:hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar normal doğum yanlısı bir topik olmamıza rağmen sezeryan oranımız ne kadar yüksek. Hep son anda bir şeyler çıktı. Sizce bunların tümü gerçek mi,yoksa çaktırmadan doktorlarımız sezeyanamı yönlendiriyor?
Ben doktoruma normal doğumu çok istiyorum dedim. Çok isteme,çok istersen olmaz. Şimdilik normal doğum için bir engel yok dedi. Bu bile garip geldi bana açıkcası...
Ben hiç bişey içmiyorum valla.İlkinde de içmemiştim..Sabah doğum yapıp öğlen eve geçince hemen bi duş almıştım.O gün sütüm yoktu ama bebişimi sürekli emzirmiştim.Ertesi gün göğüslerim sütle öyle bi şişti ki yönlerini şaşırmışlardıkizlar siz hangi cayi iciyosunuz?
sut artirici olarak yani?
ben hipp in cayini aldim milupa vardi bide
farkedermiki???
Canım Allah yar ve yardımcın olsun,Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına..Hayırlı haberlerle dön,dualarımız seninlekızlar iyi akşamlar...
muhtemelen yarın benimde sezeryanla bebişim olacak dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar merhaba oğluşuma alperen ismini koymak istiyorum sizce nsl yorumlarınızı bekliyorum...
kızlar merhaba oğluşuma alperen ismini koymak istiyorum sizce nsl yorumlarınızı bekliyorum...
kızlar belki cucudan haber vardır diye girdim ama haber yok sanırım
merak ettim. bence bebiş geldi.
inşallah sağlıkla kavuşmuştur.
ben de kötüyüm ya.
eşim 2 gün öncesine kadar feci hastaydı. tabi bi sürü ilaç içti düzeldi.
şimdi bana geçti. boğazım yanıyo. burun da akmaya başladııı
offff ya sinir oldum
tam son haftaalrda
aslında komşum yüzünden oldu biraz.
kızı avr. genelde gün aşırı bzide.
çok hastaydı kız. ama okadar belliki.
ben nekadar yanaşmamaya çalışsam da eşimle oynarken bulşatıııı
ondan da bana
ya insan azızcık düşünür dimi
hamile şurda kalmış doğumuna 10 gün kadar der dimi
neyse olan olduuu
offf bebişimiz oluncada böle durumalrla karşılaşınca nasıl davranıcaz bilmem
hiç böle şeyelri diel getiremiyorummmm
uamrım iyileşirim bebişime geçmez
Yattigim yerden mesaj sesi duydum, esime iste Cucu dogurdu deyiverdim:)) telefonumu gwtirdi sagolsun vee evveett:
12.12.2010 Saat 19.22de Allah bize Egehan adinda bir melek emanet etti.Egehan'imiz cok sükür saglikli ve tüm sevenlerini selamliyor...
:))) uzandığım yerden bir mesaj sesi duydum. Avea dedim kalkmadım. Sonra baktım kucukprensim mesaj yazmış. Ay hastaydı bu kız nasıl acaba dedim. Mesajını okudum,telimi aldım :)
12.12.2010 Saat 19.22de Allah bize Egehan adinda bir melek emanet etti.Egehan'imiz cok sükür saglikli ve tüm sevenlerini selamliyor...
Mutlu oldummmmmm. Çok şükür....
:))) cok sukur! Hadi sarilda aglayalim Pelincim, hastayim duygusalim bide hamileyim yapilir mi bu bana cucum:))
cepten yaziyorum face yazmsyi beceremedim, sen yazarmisin canim??
İi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?