haberokcum bu haftada dogurmiym mumkunse yaaBaktım canım bende,maşallah size..Allah mutluluğunzu daim etsin..
Bu konuda ben kararsızım ya..Eşimde istemiyo,doğduğu tarih neyse onu yazarız diyo ama bakalım..
Bende de tık yok,bu güzel tarihte olur belki diyodum ama ı-ıh,olcak gibi deil :) Bi sonraki ümidim 14,oda olmazsa 22 :) Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım.Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin..
Hehe ben geçen gün seni doğurtmuştum yanlışlıkla :) uçurum yerine hapşuruk yazmıştım,dedim belki malum olmuştur ama
Korku konusu bende pek yoktuda dün doğumhaneye girince ürperdim bi yine,ürkünç orası ya..Ama neyseki bizim aralık annelerinin bu konuda maşallahı var.Doğumlar genelde kolay gibi.Allah bizede kolay doğumlar nasip eder inşallah..:26:
Maşallah canım,gözünüz aydın..Allah sağlıklı uzun ömür versin yavruna,hayırlı evlat olsun inşallah..
Şu doğumu kolay geçenleri duydukça çok seviniyorum,sanki bizde kolay yapıcakmışız gibi geliyo...
haberokcum bu haftada dogurmiym mumkunse yaa
22sinden sonra gelsin istiyorum
bende gecen hafta 2gunde1 nstye baglandim dogumhanede hemdee
dogum masasina yatipta
hatta bi gun yan odada dogum oldu sesini falan duydum
orda psikolojim bozuldu resmen:2:
yoksa dogumdan hic korkmuyodum ben
Bencede doğurma,durun bakim,herkes sırasını bilsin aaaaa...Gerçi bizim topik tersine gidiyo ya,hadi bakalım hayırlısı..
Seni niye doğumhanede almışlar nst ye ya..Hadi benim yine 2. bebek,orayı iyi biliyorum :) Buna rağmen girince bi hoş oldum :) Oraya sancıyla girip korkudan sancısı kaçanları bilirim ben..Sende epidrual olursun ama muhtemelen di mi..? Ben kendimi böyle cesaretli tutmaya çalışıyorum
Suyla çok oynamış, birazda güneşte yanmış gibi! Ama hepsinin ötesinde Melek gibi! Bugün uzun süredir beklediğimiz yolcumuz, oğlumuz 3200 gr olarak 11.12.10 saat 15 sularında dünyaya geldi.
Asigül'ün eşiyim!
sizlere haber vermemi istedi. Biraz uzun ve sancılı saatler olsa da Allah'a sonsuz şükür ki oğlumuza kavuştuk. Tıp fakültesinde doğum yaptık. İlk doğumda kucağıma verdiler günlerce dışarıdan sevdiğim yavrum kucağımdaydı. Mutluluktan sevemedim ağladım, sözler boğazıma dizildi. kuzum yavrum hoş geldin diyecektim diyemedim kekeledim sadece koklayıp yanağına öpücük koydum. Ama hemen aldılar, neden aldılar ki ben nasıl dayanacağım hasretine. Yarın çıkacaklar inşallah, Allah herkese nasip etsin.
08.12.2010 00:40 da meleğimi normal doğumla kucağıma aldım kızlar. doğumumda maşallah çok kolay oldu. doğum yapmamış aralık 2010 annelerine hayırlı doğumlar dilerim..........
Ben 7 aalık 2010 da çok güzel bir doğumla bebeğimi kucağıma aldım..ankarada medicana hastanesnde doğum yaptım, doktorum Amet Bostancı sayesinde çok huzurlu bir mnormal doğum oldu. Allah henüz doğum yapmamış bütün annelere rahat huzurlu ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. İnşallah sizlerde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..
Yalnız ufak bir problemimiz oldu. göğüs uçlarım içe dönük olduğu için bebeğimi emziremiyorum. sütümü alsın diye sağarak süt veriyoruz fakat buseferde korkarım ki biberona alıştı v ne zaman memeye getirsem ağlamaya başlıyor...
aranızda böle bir sıkıntı yaşayan varmı göğüs uclarımı çıkarmak ve bebeğimi mememe alıştırmak için ne yapabilirim ....
Selam taze anne..Geliyo doğumlar,bizde burda böyleee sakin sakin takılıp doğum haberlerini alarak seviniyor,sıranın bize gelmesini bekliyoruz.Siz nasılsınız bakalım.Sağlık durumunuz iyidir inşallah..Kızlar selam herkese;
nasılsınız bakalım :))
Ohhh maaşallah doğumlar peşpeşe sıralanmış maaşallah :)
yok sekerim bizim doktorun epidural vermeye hic niyeti yok
konfor olsun diye veremem dedi
onunda yan etkileri var falan dedi
bakalim agri kesicilerle idare edeceksin belki dedi
yani hic epidural taraftari degil
haklida ama bakalim ben dayanabilecekmiyim:97:
nstler dolu diye beni dogumhanedekine aldilar
zaten orda dogum yapmicamda
hastane ve dr degistirdim ben bu hafta
o doktor beni korkutmustu
normal dogum oyle kolay degil falan diyodu adam
sezeryana alcakti beni
bende degistirdim doktorumu
ama psikolojim bozuldu yani
o kadarda kurslara gitmistim
cok hazirlikliydim ama:97:
selam kızlar nasılsınız ...
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim allahım kalan arkadaşlarıda sağlıkla bebklerine kavuştursun inşş....
bugün biraz sabha moralimiz bozuldu burnunun etrafı ve gözlerinin içi sarramıştı hemen hastaneye gittik 14.4 çıktı kan değerlei doktor her bebğin kendine göre sınırları var korkucsk bi şey yok bol bol emzirin dedi kızlar oğluma dularınızı bekliyorumm...
kendimi toparlayınca doğum hikayemi ve resimleri eklerimm...
Selam taze anne..Geliyo doğumlar,bizde burda böyleee sakin sakin takılıp doğum haberlerini alarak seviniyor,sıranın bize gelmesini bekliyoruz.Siz nasılsınız bakalım.Sağlık durumunuz iyidir inşallah..
Saol fıstıkım ya nolsun sağlık eh işte kötü bir durum yok sadece minğim nezle burnu tıkalı birde bol bol kusuyor ama endişelenmiyorum fazla emdiğini kusarmış :)
Selam hatunlar,
Ben gece 2 den sonra istifraya başladım, su içsem çıkardım. Sabah 6 da hastanedeydik, 12 ye kadar kaldık. Bebeğim iyi elhamdülillah bende daha yeni toparlıyorum. Besin zehirlenmesi olmuşum, sinema çıkışı çok acıkıp dışarda yemiştikNe çektim Allah bilir offff offfffffffffffff.. Çok kalamıycam her yerim ağrıyooo, bide nts de çok sancım çıktı. bu halde hayatta doğuramam oğlum diyorum, bekle annen iyileşsin öyle gel tatlı kuzummm..
bu güzel günde (12.12.2010) doğum haberi bekliyordum ama face de göremedim, yok bişey herhalde
Selam hatunlar,
Ben gece 2 den sonra istifraya başladım, su içsem çıkardım. Sabah 6 da hastanedeydik, 12 ye kadar kaldık. Bebeğim iyi elhamdülillah bende daha yeni toparlıyorum. Besin zehirlenmesi olmuşum, sinema çıkışı çok acıkıp dışarda yemiştikNe çektim Allah bilir offff offfffffffffffff.. Çok kalamıycam her yerim ağrıyooo, bide nts de çok sancım çıktı. bu halde hayatta doğuramam oğlum diyorum, bekle annen iyileşsin öyle gel tatlı kuzummm..
bu güzel günde (12.12.2010) doğum haberi bekliyordum ama face de göremedim, yok bişey herhalde
Selam hatunlar,
Selam hatunlar,
Selam hatunlar,
Ben 7 aalık 2010 da çok güzel bir doğumla bebeğimi kucağıma aldım..ankarada medicana hastanesnde doğum yaptım, doktorum Amet Bostancı sayesinde çok huzurlu bir mnormal doğum oldu. Allah henüz doğum yapmamış bütün annelere rahat huzurlu ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. İnşallah sizlerde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..
Yalnız ufak bir problemimiz oldu. göğüs uçlarım içe dönük olduğu için bebeğimi emziremiyorum. sütümü alsın diye sağarak süt veriyoruz fakat buseferde korkarım ki biberona alıştı v ne zaman memeye getirsem ağlamaya başlıyor...
aranızda böle bir sıkıntı yaşayan varmı göğüs uclarımı çıkarmak ve bebeğimi mememe alıştırmak için ne yapabilirim ....
Selam hatunlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?