2010 Aralık Anneleri

haberokcum bu haftada dogurmiym mumkunse yaa
22sinden sonra gelsin istiyorum
bende gecen hafta 2gunde1 nstye baglandim dogumhanede hemdee
dogum masasina yatipta
hatta bi gun yan odada dogum oldu sesini falan duydum
orda psikolojim bozuldu resmen:2:
yoksa dogumdan hic korkmuyodum ben

Bencede doğurma,durun bakim,herkes sırasını bilsin aaaaa...Gerçi bizim topik tersine gidiyo ya,hadi bakalım hayırlısı..
Seni niye doğumhanede almışlar nst ye ya..Hadi benim yine 2. bebek,orayı iyi biliyorum :) Buna rağmen girince bi hoş oldum :) Oraya sancıyla girip korkudan sancısı kaçanları bilirim ben..Sende epidrual olursun ama muhtemelen di mi..? Ben kendimi böyle cesaretli tutmaya çalışıyorum

yok sekerim bizim doktorun epidural vermeye hic niyeti yok
konfor olsun diye veremem dedi
onunda yan etkileri var falan dedi
bakalim agri kesicilerle idare edeceksin belki dedi
yani hic epidural taraftari degil
haklida ama bakalim ben dayanabilecekmiyim:97:
nstler dolu diye beni dogumhanedekine aldilar
zaten orda dogum yapmicamda
hastane ve dr degistirdim ben bu hafta
o doktor beni korkutmustu
normal dogum oyle kolay degil falan diyodu adam
sezeryana alcakti beni
bende degistirdim doktorumu
ama psikolojim bozuldu yani
o kadarda kurslara gitmistim
cok hazirlikliydim ama:97:

Ben 7 aalık 2010 da çok güzel bir doğumla bebeğimi kucağıma aldım..ankarada medicana hastanesnde doğum yaptım, doktorum Amet Bostancı sayesinde çok huzurlu bir mnormal doğum oldu. Allah henüz doğum yapmamış bütün annelere rahat huzurlu ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. İnşallah sizlerde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..

Yalnız ufak bir problemimiz oldu. göğüs uçlarım içe dönük olduğu için bebeğimi emziremiyorum. sütümü alsın diye sağarak süt veriyoruz fakat buseferde korkarım ki biberona alıştı v ne zaman memeye getirsem ağlamaya başlıyor...

aranızda böle bir sıkıntı yaşayan varmı göğüs uclarımı çıkarmak ve bebeğimi mememe alıştırmak için ne yapabilirim ....

08.12.2010 00:40 da meleğimi normal doğumla kucağıma aldım kızlar. doğumumda maşallah çok kolay oldu. doğum yapmamış aralık 2010 annelerine hayırlı doğumlar dilerim..........

maşallah bebişlerinize.Sağlıkla sıhhatle büyüsünlr inş

cucu dan haber yok sanırım gece sancım var galiba demiş.merak ettim şimdi

Son düzenleme:

Gözünüz aydın canım,allah hepimize sizin gibi kolay doğumlar nasip eder inşallah...
göğüs ucu problemin için Avent Niplette kullanabilirsin,emzirme aralarında vakum etkisi ile meme uçlarını dışarı doğru çekerek bebeğinin yakalamasını sağlayabilirsin...

Kızlar selam herkese;
nasılsınız bakalım :))
Ohhh maaşallah doğumlar peşpeşe sıralanmış maaşallah :)
Selam taze anne..Geliyo doğumlar,bizde burda böyleee sakin sakin takılıp doğum haberlerini alarak seviniyor,sıranın bize gelmesini bekliyoruz.Siz nasılsınız bakalım.Sağlık durumunuz iyidir inşallah..

Allah gönlüne göre versin canım..Valla ben epidrual istiyorum,dr.umda ters bişey söylemedi bakalım nasip olacak mı..Sinem'inde epidrual istemediğini duydum ama oda epidrual olmuş.Gelsinde ayrıntılı haberlerini alalım..

selam kızlar nasılsınız ...

tebrik eden herkese çok teşekkür ederim allahım kalan arkadaşlarıda sağlıkla bebklerine kavuştursun inşş....

bugün biraz sabha moralimiz bozuldu burnunun etrafı ve gözlerinin içi sarramıştı hemen hastaneye gittik 14.4 çıktı kan değerlei doktor her bebğin kendine göre sınırları var korkucsk bi şey yok bol bol emzirin dedi kızlar oğluma dularınızı bekliyorumm...

kendimi toparlayınca doğum hikayemi ve resimleri eklerimm...

cnm geçmiş olsun..dualarımız seninle

Selam hatunlar,
Ben gece 2 den sonra istifraya başladım, su içsem çıkardım. Sabah 6 da hastanedeydik, 12 ye kadar kaldık. Bebeğim iyi elhamdülillah bende daha yeni toparlıyorum. Besin zehirlenmesi olmuşum, sinema çıkışı çok acıkıp dışarda yemiştik Ne çektim Allah bilir offff offfffffffffffff.. Çok kalamıycam her yerim ağrıyooo, bide nts de çok sancım çıktı. bu halde hayatta doğuramam oğlum diyorum, bekle annen iyileşsin öyle gel tatlı kuzummm..

bu güzel günde (12.12.2010) doğum haberi bekliyordum ama face de göremedim, yok bişey herhalde

Geçmiş olsun canım.Dikakt et aman.Şurda ne kaldı :))

Burxanım hoş geldin canım.Geçmiş olsun bebişine.Bizde beklemedeyiz :))

kızlar selam hepinize dunku yorumlarınıza teker teker tşk ederim.sayfa değişmiş coklu alıntı nasıl yapılır bilmediğimden toptan tşk ediyorum....
cucum cok merak ettim seni bi haberde cıkmamış...
kucukprens canım cok geçmiş olsun...
gecende de sormuşdum mavrulam aselcik onlardn haber varmı pek girdiklerini gormuyorum.doğum yapanlar arasında da yoklar..
bende de acayip ağrılar var ama neye yormam gerekir bilmiyorum..geceleri donmek bir işkence.çok oturunca bel ağrısı vs....nedenlerini bilmediğim bir suru sancı...Alla yardımcımız olsun
burxkan canım minik kuzu nasıl...sen nasılsın.tekrar hayırlı olsun
kızlar kim ne lemde bilmiyorum cok giremediğim gibi.boluk porcuk biliyorum.doğum yapan varsa aramızda suan cok tebrik ederim.benim gibi uzatmaları oynayanlarada hayırlı doğumlar diliyolrum

canim gecmis olsunnn
dinlen guzelce
bu hafta dogurcaksin icime doguto
msgina cevap yazamadim dun canim kusura bakma
hayirli zamanda hayirli sekilde dogurursun insallah canim
yarina toparlarsin kendini merak etme

geçmiş olsun şimdi iyisin demi???bu güzel günde bi bebek haberi patlatmayı çok isterdim ama malesef

canim gecmis olsunnn
dinlen guzelce
bu hafta dogurcaksin icime doguto
msgina cevap yazamadim dun canim kusura bakma
hayirli zamanda hayirli sekilde dogurursun insallah canim
yarina toparlarsin kendini merak etme

çok geçmiş olsun canım...istirahat et,moralini yükselt,olumlu düşün,dua et...
cucu dan dün akşamdan beri haber yok...en son sancısı olduğunu söyledi,haber veririm dedi ama bugün hiç gelmedi...

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Çok anlamıyorum ama yengem aynı sorunu yaşamıştı silikon yapay bir meme ucu almıştık. Sorun çözülmüştü. Bir eczaneye danış istersen.

Ah ahh canım çok geçmiş olsun yaaa. Bende dışarıda yiyiyorum sıkça ama her şey mi tehlikeli? Umarım şimdi daha iyisindir. Haberdar et bizi.

Kızlar cucudan haber bekliyorum ama yok malesef. Merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelir...

kızlar bende aralık annesiyim ama baştaki tabloya kendimi ekleyemediğim için buraya yazamadım bi türlü benimde 37 haftam bitti.37+2 deyim bugün bebeğimin hareketleri bi farklı sanki tekmelerinin ve hıçkırığının yeri değişti sanki doğum kanalına yerleşmeye başlamış olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…