• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

biz de bugün rutin kontrolümüzdeydik. 5 günde bir gidiyoruz ama hiçbir doğum emaresi yok henüz. yavrum büyüyo en azından. bu sefere 3110 gr dedi ki 3000 gr'ı geçsek yeter diye düşünmeye başlamıştım artık. çok şükür... nst'de en ufak bi sancı çıkmıyo. hani bahsediyosunuz ya hiç sancı hissetmiyorum ama nst'de sancı çıkıyo diye. işte ben de öyle hissedilmediği halde sancı gösteren nst cihazlarından istiyorum... 24'üne kadar beklemeye devam. aslında bu perşembe doğsun istiyorum biraz. aşure günü:) kız olsa adını da aşure koyardık:)

Bu persembe doguma girecegim,oglusun adini asur mu koysak:1::1::1:

Yardim kizlarrr sancim tuttuu
Aksam 5te sancim basladi drmu aradim dus al dustan sonra geçmezse daha çok siklasirsa gel dedi.
Gecmeyince gittik sancim 40lardaydi
Açilma olmamis ama heran olabilir dedi
Yatisini yapalim istersen dedi drm ben istemedim evde beklemek istedim
Suan sancim devam ediyorr sanki cogaldi gibi
Daha çok olursa gidecegim gece giderim bu gidisle
Dua edin bana lutfen..

slm kızlar nasılsınız bakalım...doğum yapanlarn gözü aydın..darısı benim ve bekleyenelerin başına..gerçi bnm çarşmba günü sezeryan olacak az kaldı....

Aynen bizimkide öyle, yaramazla yaramaz, uslu ile uslu ama mesela koltukta otururken birden takla atmaya falan kalkıyor, her an bi yerine bişey olacakmış gibi tedirgin ediyor insanı sıpa:27:

Kızlar genelde daha uslu oluyorlar:34:
Ay inşallah öyle olur,bizim burdaki kızlarda pek bi cadı,erkeği aratmayanlar bile var.Onları görünce az buçuk endişelenniyoru yani :)

prensim geçmiş olsun nasılsın, dikkat et kendine...

cucunun doğum haberine çok sevindim. Allah onlara bağışlasın. inş hayallerindeki gibi olmuştur doğumu da. gelse de anlatsa bir an önce...

doğum yapan herkese Allah bağışlasın. doğurmayı bekleyenler başta esra, sonra haberok, fenerbahcemre ve günü dolan bütün arkadaşlar olmak üzere Allah hayırlı, güzel doğumlar nasip etsin inş. Hadi kızlar açın önümüzü artık...
Ay canım inşallah inşallah..Bende zaten sırf onunn için istiyorum,biz doğuralıma sıra size gelsin:1:

biz de bugün rutin kontrolümüzdeydik. 5 günde bir gidiyoruz ama hiçbir doğum emaresi yok henüz. yavrum büyüyo en azından. bu sefere 3110 gr dedi ki 3000 gr'ı geçsek yeter diye düşünmeye başlamıştım artık. çok şükür... nst'de en ufak bi sancı çıkmıyo. hani bahsediyosunuz ya hiç sancı hissetmiyorum ama nst'de sancı çıkıyo diye. işte ben de öyle hissedilmediği halde sancı gösteren nst cihazlarından istiyorum... 24'üne kadar beklemeye devam. aslında bu perşembe doğsun istiyorum biraz. aşure günü:) kız olsa adını da aşure koyardık:)

Canım maşallah bebişe,sende bol bol sol yanına yat bari,kızlarınki öyle kilo almış ya..Ben çok kilo alsın istemiyorum valla,bide onu çıkarmak var:27: Senin doğumun nasıl olacak,normal mi? Bide o bahsettiğin nst cihazının özelliği mi ki,benimde hiç sancı mancı bişe çıkmıyo valla bakalım nereye kadar :)
Benim kv aşure gününde mi ayında mı ne doğmuş,adı Aşime ama kendi akrabaları Aşriye diyo,nişanlanıncada koca tarafından bi akraba bundan sonra gelinimizin adı Aysel demiş diyede o günden bberi oda kendini Aysel diye tanıtıyo:27::27:

canım muharrem de olabilir :34: çok sevindim senin adına, çok mübarek bi günde doğuracaksın ne güzel:)

Aksam 5te sancim basladi drmu aradim dus al dustan sonra geçmezse daha çok siklasirsa gel dedi.
Dua edin bana lutfen..

canım hadi hayırlısı Allah kurtarsın bi an önce. çok uğraştırmadan geliverir inş bebeğin. dayanamazsan diretme evde beklicem diye. ne olur ne olmaz, hastanede olmakta fayda var...

Son düzenleme:
:1::1::1:
Dua edin bana lutfen..
Canım Allah yar ve yardımcın olsun,çok fazlada bekleme evde istersen.Sende suya girip beklesene,Ayşe öyle yapınca rahatlıyomuştu,sanada faydası olur belki.Kolayca yaparsın inşallah doğumunu,Rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın,bi nefeste kurtarsın inşallah:26:
slm kızlar nasılsınız bakalım...doğum yapanlarn gözü aydın..darısı benim ve bekleyenelerin başına..gerçi bnm çarşmba günü sezeryan olacak az kaldı....

E baya az kalmış yani :) Allah seninde yardımcın olsun,hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah..

Bu topiicin hocası mı oldum ne..Valla benim mesajlara bi baksanız hep dua,hep dua..Allah dualarımızı kabul etsin..
:1::1::1::1::1:

Ay inşallah öyle olur,bizim burdaki kızlarda pek bi cadı,erkeği aratmayanlar bile var.Onları görünce az buçuk endişelenniyoru yani :)

Ay canım inşallah inşallah..Bende zaten sırf onunn için istiyorum,biz doğuralıma sıra size gelsin:1:

Canım maşallah bebişe,sende bol bol sol yanına yat bari,kızlarınki öyle kilo almış ya..Ben çok kilo alsın istemiyorum valla,bide onu çıkarmak var:27: Senin doğumun nasıl olacak,normal mi? Bide o bahsettiğin nst cihazının özelliği mi ki,benimde hiç sancı mancı bişe çıkmıyo valla bakalım nereye kadar :)
Benim kv aşure gününde mi ayında mı ne doğmuş,adı Aşime ama kendi akrabaları Aşriye diyo,nişanlanıncada koca tarafından bi akraba bundan sonra gelinimizin adı Aysel demiş diyede o günden bberi oda kendini Aysel diye tanıtıyo:27::27:

ah canım sırf bizim için yani di mi. sağolasın, çok düşüncelisin:)
ben de çok kilo alsın istemiyorum zaten. bu kadar yeter bence ama eşim habire yediriyo. oğlu içinmiş... normal için bekliyoruz inş öyle olur. ama 24'üne kadar gelmezse müdahale ederiz dedi doktor. aslında günüm 22 sinde doluyo ama beklemeyecek daha fazla. önce suni sancı deneyecek sanırım. ay inş o günlere kalmayız. kendi başlasın istiyorum doğum... senin kv'ye de çok güldüm. benim kvnin adını da pek bilen yok. gül hanım kalmış nerden kaldıysa. kardeşi bile gül hanım diyo. gül adını da hiç sevmem ama kv iyidir bak hakkını yemeyeyim:)

canım Allah kurtarsın seni de. bebeğine kavuşursun inş en güzel şekilde. ağrısız, sızısız ve sıkıntısız...

doğumlar olmuş.. heleki cucu'nun doğurmasıyla hepimiz doğurmuş kadar olduk.. maşallah sevindik yauw.. özüm'de doğurmuş, sporstarda.. genelde face'ten takip ediyorum..

Evet ilginçtir o, kendisi 22 Ocak doğumlu ve soranlara oğlak burcuyum diyor:1:
benim kızda muallakta yaw. 22 kasım 11.55'te doğdu.. burcuda yükselenide herkaynak farklı gösteriyor. çocuğum ya akrep burcu ya da yay.. yükseleni ya oğlak ya da kova... burcl inanmam ama insan merak ediyormuş :78:
bu arada geçmiş olsun canım..

bana bulunuyo zaten yaaaaaa
mlletin yzüünden hasta oldum
okadr dikkat ederken
bi söyliyemiyorummmm bişeyi kırılacakalr diye
neyseki daha vakit var haftaya cumaya kadar iyileşirim heralde
ama daha kötüye giderse öksürük faaln başlarsa yandımmmm

sağol tatlım ya.
uamrım iyileşirim en yakın zamanda
geçmiş olsun deryacım.. bak sezeryan olacaksın aman deyim.. ilk hafta öksüremiyosun o nedenle öksürük işini halletmeye bak
canlaaarrrr...
nasılsınız...ne çok doğum olmuşş..maşallahh.en sonunda da cucum doğurmuş, heyecanlandım.
allah tüm yavruları analı babalı büyütmey nasip etsin inşallah..

benim de kv gitti bugün.annemle kaldık yalnız.
beyzamız iyi gazlı bugünlerde ama huzursuz biraz:(

benim de dikişler gitti daha iyiyim..1 haftalık kabızlıktan sonra
haftasnu lavman yapıldı öyle rahatladım
ölcektim ya yeni yeni
oturmaya başladım...sizi de çok özledim.
gaz sıkıntısı bizede sardı.. piyasadaki gaz ilaçlarının çoğu bende mevcut sanırsam.. canının yandığını görmek üzüyor işte insanı

yok canim oglaklara bayildigimdan diil walla
ben yay kizlariyla anlasamiyorum
ben baligim zaten
oglakta cok super uymuyo bana
ama yegenim oglak cok zeki ve tedbirli
bi cocuk
/QUOTE]

Benim bi arkadaşın kızı yay,fena değil ama oturmalarda çok yaramazlık yapardı önceden.Başka bi arkadaşın oğlu yay oda çok felaket yaramazdı hala öyle gibi :) Ama oğlak olan çocuk yok etrafta,onları pek bilmiyorum da inatçı olduklarını duymuştum..Ama senin dediklerine göre az daha tutayım içimde o zaman:1:
eşim oğlak.. aynen dediğin gibi.. oğlağından yayından değilde cidden aralıkta doğurmak isterdim.. eşimin doğduğu ay olduğu için.. ama kasımda fena değilmiş.. hem daha romantik :)) kız çocuğu için iyi yani :))

aşur iyi iyi.. aşur koy sen :))

Son düzenleme:
ah canım sırf bizim için yani di mi. sağolasın, çok düşüncelisin:)
ben de çok kilo alsın istemiyorum zaten. bu kadar yeter bence ama eşim habire yediriyo. oğlu içinmiş... normal için bekliyoruz inş öyle olur. ama 24'üne kadar gelmezse müdahale ederiz dedi doktor. aslında günüm 22 sinde doluyo ama beklemeyecek daha fazla. önce suni sancı deneyecek sanırım. ay inş o günlere kalmayız. kendi başlasın istiyorum doğum... senin kv'ye de çok güldüm. benim kvnin adını da pek bilen yok. gül hanım kalmış nerden kaldıysa. kardeşi bile gül hanım diyo. gül adını da hiç sevmem ama kv iyidir bak hakkını yemeyeyim:)

Valla ben kv yi görmediğim zaman seviyom,biraz yakınlaşınca neden bilmiyorum çok geriliyorum..Şimdi doğumda bakalım nasıl olcak? Bugün yine biraz sıkıldı canım ama kendimi frenliyorum daha şimdiden strese girmiyim diye neyse bu uzun mevzu :)
Canım inşallah kendiliğinden gelir bizim bebişler..İlk zamanlar kalp atışlarını geç duymuştuk ya hani,o zaman usg ye göre 22 aralık gözüküyodu bizim doğum tarihiide..dr.suyunda ve bebeğin kalp atışlarında bi problem olmazsa bekleriz 22 sini,hatta 23 ünüde bekleriz ama daha fazlada bekleyip riske girmeye gerek yok,o zaman sezeryana alabiliriz dedi.Hatta cuma kontrolüm var,sen yinede hazırlıklı gel,bi sıkıntı görürsem alırım hemen dedi..Bilmiyorum bende bakalım,inşallah hayırlısıyla sıkıntısız bi şekilde kendiliğinden gelir bebişlerimiz..

Valla ben kv yi görmediğim zaman seviyom,biraz yakınlaşınca neden bilmiyorum çok geriliyorum..Şimdi doğumda bakalım nasıl olcak? Bugün yine biraz sıkıldı canım ama kendimi frenliyorum daha şimdiden strese girmiyim diye neyse bu uzun mevzu :)
Canım inşallah kendiliğinden gelir bizim bebişler..İlk zamanlar kalp atışlarını geç duymuştuk ya hani,o zaman usg ye göre 22 aralık gözüküyodu bizim doğum tarihiide..dr.suyunda ve bebeğin kalp atışlarında bi problem olmazsa bekleriz 22 sini,hatta 23 ünüde bekleriz ama daha fazlada bekleyip riske girmeye gerek yok,o zaman sezeryana alabiliriz dedi.Hatta cuma kontrolüm var,sen yinede hazırlıklı gel,bi sıkıntı görürsem alırım hemen dedi..Bilmiyorum bende bakalım,inşallah hayırlısıyla sıkıntısız bi şekilde kendiliğinden gelir bebişlerimiz..

canım ya ne günler geçirdik di mi hakkaten de. sanki dün gibi... çok şükür ikimizde gördük o minicik kalplerin pıt pıt atışını:)
kv konusunu da pek takmamaya çalış. şimdiden gerilmeye gerek yok gerçekten. malesef bu doğumun en kötü tarafı istenmeyen insanların eve doluşması ama onların gölgesinde bırakmayalım biz mutluluğumuzu boşver. en nihayetinde geçici bi süre....cuma günü haber ver o zaman bize mutlaka. benim de kontrolüm var cuma. hayırlısı olsun...

Benim kociş işten geldi şimdi,kv hakkında yazdıklarımı görmesin :)Hadi öptüm hepinizi iyi geceler..

kızlar hepınıze ıyı geceler ya heycandan uyuyamıyorum yarım dogum ıcın hastaneye gıdecegım sabah 8 30 da ama suan cok hafıf bı sancım var bılmıyorum ne olacak nts de sancı cıkıyor ama rahımde acılma yok yarın sabah 2 santımde acılmıs olsa doktorum sunı sancıyla doguma alıcak ya sankı ılk kez anne olucakmısım gıbı heycanlıyım ne olur dua edın yarın yavrumu sag saglım kucagıma alabıleyım rabbım hepımızın yardımcısı olsun

canım ya ne günler geçirdik di mi hakkaten de. sanki dün gibi... çok şükür ikimizde gördük o minicik kalplerin pıt pıt atışını:)
kv konusunu da pek takmamaya çalış. şimdiden gerilmeye gerek yok gerçekten. malesef bu doğumun en kötü tarafı istenmeyen insanların eve doluşması ama onların gölgesinde bırakmayalım biz mutluluğumuzu boşver. en nihayetinde geçici bi süre....cuma günü haber ver o zaman bize mutlaka. benim de kontrolüm var cuma. hayırlısı olsun...

Amin canım inşallah..Dediğin gibi ne günler geçirdik,nasıl da çabuk geçiyor zaman..
Kv konusunda dediğin gibi kendimi bebişim için germiyim rahat rahat gidiyim doğumuma diyorum ama arada aklıma gelince ister istemez sıkılıyorum..Derin derin nefes alayım bari :))
Cuma günü ikimizde hayırlı haberlerle gelelim inşallah,sende haber ver mutlaka..Neyse tekrardan iyi geceler...:71:

Dua edin bana lutfen..

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Bence de evde çok takılma,belki epidural almak istersin. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

otanak28,haberok,beraser,tellinaz+,tooba+,İsİs,
:3: kalabalığız maşallah bu gece..

Son düzenleme:
kızlar hepınıze ıyı geceler ya heycandan uyuyamıyorum yarım dogum ıcın hastaneye gıdecegım sabah 8 30 da ama suan cok hafıf bı sancım var bılmıyorum ne olacak nts de sancı cıkıyor ama rahımde acılma yok yarın sabah 2 santımde acılmıs olsa doktorum sunı sancıyla doguma alıcak ya sankı ılk kez anne olucakmısım gıbı heycanlıyım ne olur dua edın yarın yavrumu sag saglım kucagıma alabıleyım rabbım hepımızın yardımcısı olsun

ya burada oturdukça beni de heyecan basmaya başladı. hadi canım inş sabaha kadar 2 hatta 3-4 cm açılman olur da rahatça normal doğum yaparsın. Allah sağ salim kavuştursun yavruna.

bu arada eşim korku filmi açmış doğurmak istiyosan gel izle diyo, napsam ki. korku filmlerinden de oldum olası çok etkilenirim ya bakamam hiç, gece rüyama falan girer:)

ya burada oturdukça beni de heyecan basmaya başladı. hadi canım inş sabaha kadar 2 hatta 3-4 cm açılman olur da rahatça normal doğum yaparsın. Allah sağ salim kavuştursun yavruna.

bu arada eşim korku filmi açmış doğurmak istiyosan gel izle diyo, napsam ki. korku filmlerinden de oldum olası çok etkilenirim ya bakamam hiç, gece rüyama falan girer:)

canım allah razı olsun ıyı dıleklerın ıcın acaba su korku fılmmını ben mı seyretsen sabaha kadar bı faydası olur mu acaba

toobaaaaaaaaa sobeeeeeeee,
neva kuzusu napıyo, eşini gönderdin mi, asıl sen neler yapıyosun kv ile????

amanin!! :))))
yolladım kocacığımı canım yaa. pek bi zormuş.. zırıl zırıl ağladım.. sonra sinir oldum kendime.. sen böyle yapmazdın manyak diye.. ama tutamıyosun kendini zaten gitmesine bikç saat kala aklım kesti gideceğini o zamandan beri için için tam yollarken gayet dışın dışın ağladım... iyiki doğurmuşum bu veledi yoksa daha zor olacaktı.. hiç bu kadar ayrı kalmamıştık.. neyse yemin töreni geçsin sık sık yanına kaçma planlarım var.. duramam sanırsam..

nevacık pek bi fena yaw.. böyle giderse çok akıllı bir kız olacak.. normalde beni çok güldürüyor ama bugün çok fenaydı.. çok üzüldüm.. gaz sancısı çekiyor yawrum.. içim acıyor.. babasıda beni özlediğindendir diyor:)) belkide öyledir kokusuna çok alıştı çünkü.. göğsünden ayırmıyordu kızını..

ben gece sıpam yüzünden sabahladığım için genelde öğle vakti ancak kalkıyorum.. kv ile iyiyiz yaw çok şükür.. neva kudurduğunda takviye destek oluyor:)) bi işte kp pek beğenmiyor sanırım benim anneliğimi.. kendime ve ufaklığa iyi bakmadığımı düşünüyor gibi imaları var.. ama eşim gitti gideli pek umursamıyorum bişeyi.. duygularım donmuş gibi.. gazımız haricinde herşey yolunda şimdilk çok şükür o nedenle canımı sıkmıyorum bunlara.. birazda ince düşünceli bir adamdır ona veriyorum.. öyle yani..

doğurursan face'e de yaz emi.. orada daha çabuk görürüm.. merak ediyorum hem.. hoş küçükprensim sağolsun haber ediyor :16:

Back
X