• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Bence de evde çok takılma,belki epidural almak istersin. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

otanak28,haberok,beraser,tellinaz+,tooba+,İsİs,
:3: kalabalığız maşallah bu gece..

hoşgeldin canım, anladığım kadarıyla uykusuz gecelere devam ediyosun... ben de genelde okurdum pek yazmazdım, açıldım bu gece nolduysa. bi kere yazınca da durduramıyosun kendini, herkese cevap yazmaya çalışıyosun, hastalık gibi bişey. durdurmalıyım kendimi...............

canım allah razı olsun ıyı dıleklerın ıcın acaba su korku fılmmını ben mı seyretsen sabaha kadar bı faydası olur mu acaba

yok canım ya sen izleme boşver. son gecende rahat bi uyku çek hadi oturma artık...

amanin!! :))))
yolladım kocacığımı canım yaa. pek bi zormuş.. zırıl zırıl ağladım.. sonra sinir oldum kendime.. sen böyle yapmazdın manyak diye.. ama tutamıyosun kendini zaten gitmesine bikç saat kala aklım kesti gideceğini o zamandan beri için için tam yollarken gayet dışın dışın ağladım... iyiki doğurmuşum bu veledi yoksa daha zor olacaktı.. hiç bu kadar ayrı kalmamıştık.. neyse yemin töreni geçsin sık sık yanına kaçma planlarım var.. duramam sanırsam..

nevacık pek bi fena yaw.. böyle giderse çok akıllı bir kız olacak.. normalde beni çok güldürüyor ama bugün çok fenaydı.. çok üzüldüm.. gaz sancısı çekiyor yawrum.. içim acıyor.. babasıda beni özlediğindendir diyor:)) belkide öyledir kokusuna çok alıştı çünkü.. göğsünden ayırmıyordu kızını..

ben gece sıpam yüzünden sabahladığım için genelde öğle vakti ancak kalkıyorum.. kv ile iyiyiz yaw çok şükür.. neva kudurduğunda takviye destek oluyor:)) bi işte kp pek beğenmiyor sanırım benim anneliğimi.. kendime ve ufaklığa iyi bakmadığımı düşünüyor gibi imaları var.. ama eşim gitti gideli pek umursamıyorum bişeyi.. duygularım donmuş gibi.. gazımız haricinde herşey yolunda şimdilk çok şükür o nedenle canımı sıkmıyorum bunlara.. birazda ince düşünceli bir adamdır ona veriyorum.. öyle yani..

doğurursan face'e de yaz emi.. orada daha çabuk görürüm.. merak ediyorum hem.. hoş küçükprensim sağolsun haber ediyor :16:

canım kendimi senin yerine koyuyorum ve gözlerim doluyo neredeyse. Allah kavuştursun bir an önce. git tabi yanına ama geri dönüş çok zor oluyo şimdiden söyleyeyim. ben bi kaç kere gittim ama sonra sırf o dönüş yolu azabından korkuma gitmedim son aylarda. biz evli bile değildik o zaman...
sen daha iyi biliysundur gerçi ama gaz için egzersiz yaptırıyo musun kuzuya. bacaklarını karnına doğru bastırıyosun ya hani. benim oğlumda çok yoktu gaz ama bi arkadaşımın bebeği her bacak hareketinde bi gaz çıkarıyodu. Allah'ım ne gazlı bi bebekti o:)
doğurursam yazarım inş. istersen mesaj da atarım...

hoşgeldin canım, anladığım kadarıyla uykusuz gecelere devam ediyosun... ben de genelde okurdum pek yazmazdım, açıldım bu gece nolduysa. bi kere yazınca da durduramıyosun kendini, herkese cevap yazmaya çalışıyosun, hastalık gibi bişey. durdurmalıyım kendimi...............

Evet canım malesef. Sabaha karşı uyuyor ancak öğlen kalkabiliyorum. Bir cevap verip kaçmak yok öyle,girdin artık bu çarkın içine. Hem her gece yalnızım ben bu gece de böyle olsun :)

yok canım ya sen izleme boşver. son gecende rahat bi uyku çek hadi oturma artık...

canım kendimi senin yerine koyuyorum ve gözlerim doluyo neredeyse. Allah kavuştursun bir an önce. git tabi yanına ama geri dönüş çok zor oluyo şimdiden söyleyeyim. ben bi kaç kere gittim ama sonra sırf o dönüş yolu azabından korkuma gitmedim son aylarda. biz evli bile değildik o zaman...
sen daha iyi biliysundur gerçi ama gaz için egzersiz yaptırıyo musun kuzuya. bacaklarını karnına doğru bastırıyosun ya hani. benim oğlumda çok yoktu gaz ama bi arkadaşımın bebeği her bacak hareketinde bi gaz çıkarıyodu. Allah'ım ne gazlı bi bebekti o:)
doğurursam yazarım inş. istersen mesaj da atarım...

sırtına yavaşça vurup masaj yapıyorum ben.. birde dün gece koltuk altlarından tutup kaldırdım bi aman ne işe yaradı pıtır pıtır attı.. o uyku yorgunluğu ve can sıkıntısıyla nasıl gülmüşüm:9: benim sıpada çok yardımcı oluyor sağolsun gaz çıkarmaya çalışırken aldığı şekilleri bir görsen.. çok komik bir çocuk ya :)) kendisi karnına çekiyor zaten bacaklarını gazı olduğunda.. ellerini sıkıyor kollarını kendine çekiyor :)) ıııgh diye sesler çıkarıyor:)) gülmekten kendimizi alamıyoruz:))
normalde çok güleç bir çocuk bugün hiç tadı yoktu kuzumun.. pis gaz :47:

sırtına yavaşça vurup masaj yapıyorum ben.. birde dün gece koltuk altlarından tutup kaldırdım bi aman ne işe yaradı pıtır pıtır attı.. o uyku yorgunluğu ve can sıkıntısıyla nasıl gülmüşüm:9: benim sıpada çok yardımcı oluyor sağolsun gaz çıkarmaya çalışırken aldığı şekilleri bir görsen.. çok komik bir çocuk ya :)) kendisi karnına çekiyor zaten bacaklarını gazı olduğunda.. ellerini sıkıyor kollarını kendine çekiyor :)) ıııgh diye sesler çıkarıyor:)) gülmekten kendimizi alamıyoruz:))
normalde çok güleç bir çocuk bugün hiç tadı yoktu kuzumun.. pis gaz :47:

kuzum benim keşke görsem:) insan dayanamıyor ama di mi o öyle kıvrandıkça. ben oğlumun karnını sarıyodum sürekli ve yüzüstü yatırıyodum. çok şükür gaz problemimiz olmadı bunlara bağlıyorum hep. abimin kızı çok gazlıydı. neler yapmadılar ki (ikisi de doktor olunca çocuk azıcık deneme tahtasına dönmüştü) çareyi elma yağı mı neydi tam hatırlamıyorum bi yağda buldular. karnına ve ayaklarının altına sürüyolardı, rahatlıyodu yavrum...:)

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
aysun5538 beraser cotanak28 tooba
iyi geceler kızlar nasılsınız

bu çark beni yutmaz di mi???

Hiç belli olmaz. Uykusuz geceler seni de bekliyor olabilir. Bak korku filmi sloganı gibi oldu :)

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
aysun5538 beraser cotanak28 tooba
iyi geceler kızlar nasılsınız

Hoşgeldin tatlım. Dün yazmışsın gece genelde kimse olmadığı için görmemişim. Sen nasılsın?

aman maşallah allah bozmasın canım bende iyiyim.kv gelcek eşim onu almaya gitti bendede uyku her zamanki gibi kaçtı vücut uykusuzluğa alışıyor.belkide heyecandan uyuyamıyorum çarşamba günü meleğim kollarımda olacak inşallah:52:

Hiç belli olmaz. Uykusuz geceler seni de bekliyor olabilir. Bak korku filmi sloganı gibi oldu :)

uykusuz geceler hepimizi bekliyo zaten, orası kesin:) tabi biz de uykusuz geceleri bekliyoruz sabırsızlıkla. deli miyiz neyiz. hadi siz bilmiyosunuz daha. ben çok iyi biliyorum da ama yine de bekliyorum...:)

Hayir cnm daha gitmedi odasinda suan yataginda sanci cekiyor..:59:

kulagim hep onda sen git yat dedi :70:

yatiyimda ama nasil? uyumak ne mumkun :97:

ins. gece cagirirda gideriz :16: yarinda mujdeyi veririm:52:

Aman berasercim ya. Çok mu iyimserim bilmiyorum ama diyorum ki en azından doğduğunda annem,ablam artık kim varsa yanımda destek olabilirler. Yani bebeği beşiğine koyup nefes alma şansın oluyor. Ya ne bileyim ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok zor geçiyor özellikle son dönemler. Uyku zaten yok,midem yanıyor,yatakta dönemiyorum bile ağrıdan. Uzanıyorum mesela sonra kalktığımda yürüyemiyorum :)))
Bebeğime kavuşmayı elbette sabırsızlıkla bekliyorum ancak hamileleikte beni çok yordu. Bunu da inkar edemem yani :78::77:

er_ca canım senin doğumu yakın hatunların içinde ne işin var :) Biz genelde sabırsızlıktan ve zorluklardan bahsediyoruz. Senin bu dönemlerine çok var daha gözünü korkutmayalım :)))))

Aman berasercim ya. Çok mu iyimserim bilmiyorum ama diyorum ki en azından doğduğunda annem,ablam artık kim varsa yanımda destek olabilirler. Yani bebeği beşiğine koyup nefes alma şansın oluyor. Ya ne bileyim ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok zor geçiyor özellikle son dönemler. Uyku zaten yok,midem yanıyor,yatakta dönemiyorum bile ağrıdan. Uzanıyorum mesela sonra kalktığımda yürüyemiyorum :)))
Bebeğime kavuşmayı elbette sabırsızlıkla bekliyorum ancak hamileleikte beni çok yordu. Bunu da inkar edemem yani :78::77:
aynen canım ya yatakda dönmek ayrı bir savaş kıızm sol tarafa geçti sol tarafa doğru düzgün yatamıyorum sağa hiç yatamıyorum arada sırtüstü yatbilirsem iyi oluyo.yamuk yumuk yatıyoruz son zamanlarda yataktan kalkmasıda bi güç oluyo dün ilk defa eşim yardım ettide öyle kalktım bendede bacaklarımı arasına tuhaf şeyler oluyo kramp gibi ay diyorum kalıyorum olduğum yerde kemiklerime bişiler oluyo sanki

Back
X