Hayir cnm daha gitmedi odasinda suan yataginda sanci cekiyor..
kulagim hep onda sen git yat dedi
yatiyimda ama nasil? uyumak ne mumkun :97:
ins. gece cagirirda giderizyarinda mujdeyi veririm
![]()
canım ya nasıl uyuyacaksın ki. yalnız kalmak istemiştir belki de. ne sıklıkta acaba sancıları. umarım çok bekletmez sıpa...
Aman berasercim ya. Çok mu iyimserim bilmiyorum ama diyorum ki en azından doğduğunda annem,ablam artık kim varsa yanımda destek olabilirler. Yani bebeği beşiğine koyup nefes alma şansın oluyor. Ya ne bileyim ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok zor geçiyor özellikle son dönemler. Uyku zaten yok,midem yanıyor,yatakta dönemiyorum bile ağrıdan. Uzanıyorum mesela sonra kalktığımda yürüyemiyorum :)))
Bebeğime kavuşmayı elbette sabırsızlıkla bekliyorum ancak hamileleikte beni çok yordu. Bunu da inkar edemem yani :78:![]()
yok canım iyi düşün ki iyi olsun. çocuktan çocuğa değişiyo işte. kimi çok rahat oluyo, kimi de daha çok uğraştırıyo doğduktan sonra. ama şu kadarını söyleyeyim hele ki sıkıntılıysa kimseye veremiyosun. bak benim sıpa 4,5 yaşına geldi. azıcık ateşlense bütün gece başında oturuyorum. ateşi düşse bile bekliyorum yine çıkar mı diye. hele bebekken o kadar masum ve sana muhtaç ki, 1 saniye yanından ayrılmak istemiyosun. neyse az kaldı zaten son şişko günlerimiz bunlar. yakında bitecek bütün eziyetler...