• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ağrı kesiciyi hastanede mi verdiler. ilginçmiş. biz ağrımız olsun diye bekliyoz. e nasıl hissedecek sancılarını ve nasıl anlayacak doğumun başladığını??? baya da sıkmış ya hızlı hızlı açılıverir inş. sıcak suya mı otursa acaba??? ben olsam çoktan hastanedeydim şimdiye:)

banada saçma geldi sanciyi cekmesi gerekmiyormuydu
dun gece sancisi kesilmis
bugun nolacak bakalim

günaydın kızlar

astar gurbet gelini Allah yardımcınız olsun kızlar kolaylıkla kavuşursunuz inşallah bebişlere.
esra cım hadi inşallah doğum işaretleridir.öyleyse sanada kolay acısız ağrısız bir doğum inşallah.

kızlar doğuma gidiyorum..... dualarnızı eksik etmeyin ne olur...
duruma göre ya suni sancı verilecek yada 9.30da sezaryana alınacam.....
hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşallah
hepinize dua edicem......

Allah yardımcın olsun, inşaallah kolay bir doğum gerçekleştirirsin.
41+3 vay bee nasıl dayandın o kadar ? : )

Bu arada herkese selam.Ama yine kimsecikler yok.: ) gece muhabbetleri bayağa koyu bu topicte, bende mi gece gelsem :61: Ama ben,Okan Bayülgen'in programını izlemek istiyorum koltukta sızmış buluyorum kendimi : )Birde pazartesi günleri kanal d'de -kanıt- var ,hiç bir zaman katilin kim olduğunu öğrenemedim :1:

günaydın kızlar

astar gurbet gelini Allah yardımcınız olsun kızlar kolaylıkla kavuşursunuz inşallah bebişlere.
esra cım hadi inşallah doğum işaretleridir.öyleyse sanada kolay acısız ağrısız bir doğum inşallah.

Sende daha buralarda mısın ? :9: git doğur Allah Allah ya : )

Pandamm doğum yapmış mı?

birden doldu burası : )

Son düzenleme:
naber kızalr.
çok geçmişe dönemicemmmm
sanrıım esra ve astar doğuma gitmişler
umarım sağlıkla bebişlerine kavuşurlar...
ben baya hastayımmm
salya sümük dolanıyorummmmmm
uamrım hemen iyileşirim.
bizimde bugün itibariyle son 10 günümüz.
o güne kadar iyileşirim dimi kızlar ya
bugün kontrollerim var
giemem heralde akşama kadar
güzel haberler alırım inşallah.
bu hastalık yakamı bırakmıoooo
bebeğim etkilenmemiştir dimi ya
cnım sıkkın ondan son anda

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)

ayseeylul denizim16 kucukprens ekince Carna81 Sinpac fenerbahCemre sezen10 hnk

günaydın kızlar bayaga kalabalıgız ama ses yok:1:

banada saçma geldi sanciyi cekmesi gerekmiyormuydu
dun gece sancisi kesilmis
bugun nolacak bakalim

Slm kislar arada oluyorum sizi ama fazla yazamiyorum .. gercek sanci geldi zaman emin olun agri kesiciyi dinlemez.. Gercek sancinin yalanci sancisan farki budur.. Herhalikurda hissedersiniz sanciyi.. Ben yana done agri kesici almistim ama sancilar dinmedi.. Ebe kadin eger sanci gecmezse dogum yakindir demisti..kislar Ben cok yorgunum ve uzgun kizim même almiyor alsada sut yok.. Sutum yok denecek kadar az. Gbugun 7. Gunumuz saglik olsun napalim..dogum yapanlarida tebrik ederim yapacaklarada Allah kolaylik versin saglicakla buyutsunler bebislerini.. Kislar dogum yapanlara sorum var:: sutunuz kac gun icinde geldi ve bebeginiz hemen aldi mi memeyi.. Yada cok zorlandinizmi?? Cvp larinizi bekliyorum??

naber kızalr.
çok geçmişe dönemicemmmm
sanrıım esra ve astar doğuma gitmişler
umarım sağlıkla bebişlerine kavuşurlar...
ben baya hastayımmm
salya sümük dolanıyorummmmmm
uamrım hemen iyileşirim.
bizimde bugün itibariyle son 10 günümüz.
o güne kadar iyileşirim dimi kızlar ya
bugün kontrollerim var
giemem heralde akşama kadar
güzel haberler alırım inşallah.
bu hastalık yakamı bırakmıoooo
bebeğim etkilenmemiştir dimi ya
cnım sıkkın ondan son anda

Sizin oralar soğuk bayağa, kendine çok iyi bak.Daha yeni ,bir kaç gün geçsin toplamaya başlarsın kendini.Portakal suyu iç bol bol.Ben faydasını gördüm.

Üzülme canım etkilenmemiştir inşaalah.Valaha bende, 1 ay gribi atlamadım biliyorsun benim de yakamı bırakmadı, ama ben önemsemedim, dinlenmedim o yüzden.Dinlen bol bol, çabuk geçer.

Son düzenleme:
sorayım canım. hakkaten bugün bişeyler oldu bana, doğum enerjisi mi acaba:) (tamam kötü espri ama ben de topiğe uyayım biraz dedim)
ikinci için ben de hep acaba farklı olur mu ki derdim ama farklı sıkıntılarla yine de zor geçti. işin kötüsü eşim 3 istiyo. ben de hep 3 çocuğum olsun isterdim. üniversiteden beri hayalimizdir kalabalık bi aile. nasıl olacak bilmiyorum. zorlamıyo neyseki ama düşünüyorum da 1.yi kendim için yaptım. 2.yi oğlum için. şimdi eşime haksızlık olmuyo mu???

:))) evet canim bence hakki gecmesin 3. U yude deneyin:D benimde ilk bebis.. Bende hep deydim uc cocugum olsun ya iki kis bi oglan. Yada iki oglen bi kiz:))) ama esime derken hep iki cocuk yeter diyorum:)) duymasin:D burda fransizlarda turkler yabancilar 2 ve 3 cocuga normal bakiyorlar.. ama en onemlisi bakacagimiz kadar ilgilenebilecegimis kadar cocuk yapmak

carna cım yok bu çocuk içeriyi pek seviyo çıkmaya hiiiiç niyeti yok zaten havalar pek bi soğuk takılsın biraz daha:119:
ekince benim duyduğum süt az olabilir artırmak için sık sık emzirmek gerekirmiş istersen bi göğüs pompası al onun da faydası olur çocuk ağzına almıyorsa çok fazla.ve bol bol sıvı tüket en az 3 4 lt olsun yani
denizim sıkma canını iyileşirsin dinlen yeter terleyip üşümemeye de dikkat et.

ben doğum yapan annelere bişey sormak istiyorum.doğum sancıları başladığında yada yakın zamanda bebek ortadamı duruyodu karnınızın yoksa bi tarafta toplanmış gibimi.benimki hep solda hala daha solda poposu acaba doğuma daha var mı demek oluyo yoksa sancılar başlayınca yolunu buluyomu???

Slm kislar arada oluyorum sizi ama fazla yazamiyorum .. gercek sanci geldi zaman emin olun agri kesiciyi dinlemez.. Gercek sancinin yalanci sancisan farki budur.. Herhalikurda hissedersiniz sanciyi.. Ben yana done agri kesici almistim ama sancilar dinmedi.. Ebe kadin eger sanci gecmezse dogum yakindir demisti..kislar Ben cok yorgunum ve uzgun kizim même almiyor alsada sut yok.. Sutum yok denecek kadar az. Gbugun 7. Gunumuz saglik olsun napalim..dogum yapanlarida tebrik ederim yapacaklarada Allah kolaylik versin saglicakla buyutsunler bebislerini.. Kislar dogum yapanlara sorum var:: sutunuz kac gun icinde geldi ve bebeginiz hemen aldi mi memeyi.. Yada cok zorlandinizmi?? Cvp larinizi bekliyorum??

Günaydın kızlar,
Ekince merhaba canım,
sütünün çoğalması için aktardan çemen otu alıp çayını içebilirsin veya eczanelerde çemen tabletleri satılıyor...otu biraz kötü kokar ama emin ol sütünü arttırır...bir de pes etmeden emzir muhakkak,bebeğin emerken dudaklarıyla göğüsuçlarından beynine uyarı verir ve sütün gelmesini sağlar...

Gittiii gitttii güzelim 14.12.10 tarihiii:58::58: Ben bugün doğurmak istiyodum ama yaaa ne sancı var ne bişeyyy:84: Şimdi sancı başlasa yarına anca doğururummm:27:

ben doğum yapan annelere bişey sormak istiyorum.doğum sancıları başladığında yada yakın zamanda bebek ortadamı duruyodu karnınızın yoksa bi tarafta toplanmış gibimi.benimki hep solda hala daha solda poposu acaba doğuma daha var mı demek oluyo yoksa sancılar başlayınca yolunu buluyomu???

valla cnm bence dogum zamanı geldiginde buluyo yolunu ben ilk cocugumda doguma gittim dakikaya kadar hep bi tarafta ve karnım yukarıdaydı üstelik dogumdan bigün önce görenler karnımın daha yukarda oldugunu bikac hafta daha doguramıycamı söylediler ama ben ertesi sabah suyum gelerek doguma gittim :10:

valla cnm bence dogum zamanı geldiginde buluyo yolunu ben ilk cocugumda doguma gittim dakikaya kadar hep bi tarafta ve karnım yukarıdaydı üstelik dogumdan bigün önce görenler karnımın daha yukarda oldugunu bikac hafta daha doguramıycamı söylediler ama ben ertesi sabah suyum gelerek doguma gittim :10:

ayyy çok sağol çok sevindim buna benimki hep aynı yerde hatta sabah uyanıp sırt üstü durayım bi tarafım bomboş kalıyo eşim görünce acaip korkuyo:1: hemen başlıyo bismillah bismillah aşkım bu ne hastaneye gidelimmi:1::1:

Gittiii gitttii güzelim 14.12.10 tarihiii:58::58: Ben bugün doğurmak istiyodum ama yaaa ne sancı var ne bişeyyy:84: Şimdi sancı başlasa yarına anca doğururummm:27:

evet yaa bugün abimin doğum günü bi sürpriz yapayım dicem ama yok.yalnız karnım sürekli sert bi hastane yapıp gelsemmi

mrh anneler ben erkil problem olduğu için üyelik yeniledim artık adım osmnlice nasılsınız burcuda doğum yapmış görüştünüzmüü

Back
X