selam kizlar
bugun bizim 40imiz cikti kirklandik
yarinda 40 ucurmaya gidicez anneme
banyodan sonra rahatladi kuzum 8den beri uyuyo
zor emdi mayisinca memede uyuyakaldi hep
annemde artik kalmiyo bizde
cok alismisim ama yaa
muskati denemedim sulecim
aktardami satilir?
onuda bulunduriym evde bakalim
kızlar muskat aktarda satılıo,ceviz gibi sert bi şey,onu rendenin en ince kısmıyla (sarımsak rendeleri daha iyi oluyo)rendeliyorsunuz,sonra bi kaşığa azıcık byle tırnagınızın ucu kadar koyuyorsunuz (ben ağzına atıveriom:90:)birazda sütünüzden koyup o kasıkla ıcırıosunuz sonra da memeyi dayıyorsunuz ağzına,kuzenim badem yağına koyup veriodu ben küçük die sade verdim,simdi de biogaia yı denioz bakalım,onun için kullanmıom,bu muskatı ben sabah aksam verdim benim kız 11-12 arası aktif uyanıo bi o zaman veriodum bi de gece yatarken,sabah 5-6 gibi ıkınmaya baslıyo ya cocuklar o zaman pırtlatıodu yavrum,hatta cok dogal bişey ki sanki kakasını inceleyince o muskatlar cıkıodu ama emin değilim...kızlar bu muskatı nasıl kullanıyosunuz
geçen hafta perşembe günü oldu aşısını taa pazar günü yaptı kakasını bugün oldu daha bişey yok yavrumda( bende emzircem ama kucağıma yatırır yatırmaz basıyo çığlığı emmicem die biberonlada aynı durum zorla içiriyorum onuda huyu değişti resmen.şimdi doktora gittim sordum çocuğu götürmeden aşıdan olmaz dedi dönem dönem olur bebeklerde dedi sen stres yapma günde 3 öğün 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içir dedi sonra takip et dedi biraz daha olmazsa getir bebeği dedi beklicez beklemek kadar kötü bişeyde yok çocuğun kakası bile kıymete bindi yapsa die sürekli gözüne bakıyoruz
hee bende içiriom da 3 öğün çok değil mi ya,poposunu dürttün mü?bbacaklarını hareket ettirsen benim kız hemen yapıoöle,ya sende takılma ama o zaman her sey daha kotu oluyor,benimkuzenimin kızı 8 gun yapmamıstı kakasını doktor olebilir anne sütü alanlarda normal demiş...senin kv degilmiydi köfte yalatan,şimdi onu bi korkutsana ben olsam kesin korkuturdum doktor sole edı bole dedı dıye :)

Son düzenleme: 

valla benım kız da butun mısafırlerı kacırıo ya tam bır canavar a donuo,millet Allah size kolaylık versın deyip kaçıo öyle bir huysuzlanıo ki gerci bende gitsinler die iyice yanlarında tutuom da
 valla benım kız da butun mısafırlerı kacırıo ya tam bır canavar a donuo,millet Allah size kolaylık versın deyip kaçıo öyle bir huysuzlanıo ki gerci bende gitsinler die iyice yanlarında tutuom da annesi nin akıllı kızı annesine kıyamıo işte
annesi nin akıllı kızı annesine kıyamıo işte bi de böyle düşün canım ya
 bi de böyle düşün canım ya

Yarın ilk defa oğluşumu bırakıp tek başıma dışarı çıkıcam :) Kuaföre bakıma gidicem çok ihtiyacım var
 Yarın ilk defa oğluşumu bırakıp tek başıma dışarı çıkıcam :) Kuaföre bakıma gidicem çok ihtiyacım var  İnşallah oğlımda dururda sorunsuz geçirim bakım işini :))
 İnşallah oğlımda dururda sorunsuz geçirim bakım işini :)) 

bi de velilerime ahkam kesiodum soyle yapmayın bole yapın dıye:)
 bi de velilerime ahkam kesiodum soyle yapmayın bole yapın dıye:) 

Keltoslarin suyun altinda bir gulusleri vardi ki gormen lazim
Keltoslarin suyun altinda bir gulusleri vardi ki gormen lazim