2010 Aralık Anneleri

gunaydin kizlar
ya benim bogazim sisiyo:çok üzgünüm:
napcam simdi ben?eyvahedigeldismile
tatilede gidiyorum hasta hasta cekilmezki
ilacta kullanamam
ne icicem simdi?
zaten sabah kahvaltida yapamadim
pekmezli su ictim sicak
belki bi faydasi olur diye:çok üzgünüm:

Günaydın canım, bol bol kivi ye, limonlu bişeyler iç, kahvaltını da yap sakın yememezlik etme. Normalden fazla ye ki vücudun güçsüz düşmesin bir de bol bol ılık su iç, çooook geçmiş olsun. İnşallah bugün atarsın üstünden tatilin rahat geçer.

Slm kızlar... konuya ortadan girdim sanırım ama; soda mı yasak ? ben her gün limonlu soda içiyorum .... zaten hala midem bulanıyor ve çıkarıyorum bi o yatıştırıyor ... KK da bi kadın çok geçmişte doktoruna sormuş ve doktor da rahim suyunu çoğaltır iyi bşi içeblirsin demiş .. ben de o günden beri neredeyse her gün içiyorum ...tansiyon sorunum yok.. zararlı mı ki..

az önce de şunu buldum .. sanırım zararlı :( ve ben çok içtiiimmm... :(

Soda bildiğiniz suya karbondioksit basılarak yapılan ve yapay olan bir içecek, genelde meyveli sodalar da bu şekilde yapılıyor. Bunlar sadece gebelikte değil normal hayatta da zararlı ve kanserojen oldukları dahi söyleniyor.

canım bu soda olayını gecende bana 2 hamilelik geçirmiş ve 2 tane sağlıklı kız çocuğu olan bi tanıdığım dedi.bol bol soda iç diye bende dedimki soda ve maden suyu farklımı diye.oda dediki meyveli sodlar varya meyveli ben onlardan içiyordum içinde bol mineral var.bol bol iç dedi.bende senin dediğin gibi sodanın karbondioksit basılarak yapılmış olduğunu soyledim oda yok dedi.ve ben gecende sırmanın limonlu sodasından içtim 2 tane ustunde bol mineralli yazıyodu.için rahat olsun yani tatlım

kızlar ultrasonda bebeğiniz nasıl duruyor gebelik sitesinde paralel durursa kız dikey durursa erkek diyor
cinsiyeti belli olanlar merak ettim

aaa yeni duydum öle bişeyi ama benimki son muayenede dik duruyodu hatta dr. çok dürttü görsün cinsiyetini diye sonra gördü erkek olabilir dedi :)) ama şans eseri bu dediğinle uymuş olabilir

Son düzenleme:
canım bu soda olayını gecende bana 2 hamilelik geçirmiş ve 2 tane sağlıklı kız çocuğu olan bi tanıdığım dedi.bol bol soda iç diye bende dedimki soda ve maden suyu farklımı diye.oda dediki meyveli sodlar varya meyveli ben onlardan içiyordum içinde bol mineral var.bol bol iç dedi.bende senin dediğin gibi sodanın karbondioksit basılarak yapılmış olduğunu soyledim oda yok dedi.ve ben gecende sırmanın limonlu sodasından içtim 2 tane ustunde bol mineralli yazıyodu.için rahat olsun yani tatlım

Canım çok bilmişlik yapmış gibi olmayayım ama bu konuda baya bi doktor önerisi var internette aratırsan bulabilirsin. Soda ve maden suyu farklı şeylerdir.

Soda yapay, maden suyu ise doğaldır. Doktorlar soda değil maden suyu içilmesini tavsiye ediyorlar.

Hatta KK da da konu açılmış buyruna.s.:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/178120-hamilelikte-soda-icmek-zarali.html

kızlar günaydın canalrım sizleri çok özledim valla netimiz yotu giremedim uzun zaman kafayı yedim valla bizler çok iyiyzzz siz nasılsınız güzle anneler bu arada ersasu rica etsem cinsiyeti yazarmısın tatlım erkek öğrendiktee :D sorna görüşürüz kahvaltı yapıp geliorum hemen

günaydın cnm bende bulantılarım bittikten sonra çok güzel su içmeye başladım,dün hatta sudan karnım 6aylık gibi şişti :))) ama gece uyumadan önce içiyorum kalkmıyım diye,bulantılarım varken bende içemiyordum

kızlar günaydın canalrım sizleri çok özledim valla netimiz yotu giremedim uzun zaman kafayı yedim valla bizler çok iyiyzzz siz nasılsınız güzle anneler bu arada ersasu rica etsem cinsiyeti yazarmısın tatlım erkek öğrendiktee :D sorna görüşürüz kahvaltı yapıp geliorum hemen

Aaaa gözlerin aydın öğrenmişsin, hemen yazıyorum listeye. Ay bende öğrensem artık delikafadulden daha iki hafta dan çok var doktora gitmeme

günaydın cnm bende bulantılarım bittikten sonra çok güzel su içmeye başladım,dün hatta sudan karnım 6aylık gibi şişti :))) ama gece uyumadan önce içiyorum kalkmıyım diye,bulantılarım varken bende içemiyordum

ben aslında mecbur tuvalete kalkıyorum, o sırada suda içiyorumkaydirigubbakcemile3

vitamin ilacı ne zaman verilecek daha vermedi bana verse keşke çok halsizimakannehir

Bana 11+5 de folik asiti bırak artık vitamine başlıyoruz dedisempatiksalakcinni

ya arakadaşlar bizde foliki kestik bu son gittiğimde 12+5ti vitamin ilacını sordum yazcakmısınız diye,dr.da daha şimdi değil neden acaba,ama kan ilacımı yazdı sanırım 4ten sonra vitamin yazacak 1-2 arkadaşımın dr.uda öyle yapmış

,cibeldemiroğlu hayırlı olsun cnm ne güzel,ohh erkek patlaması yaşıyoruz valla aralıkta,benimde erkek olabilir dedi bakalım :))

ya arakadaşlar bizde foliki kestik bu son gittiğimde 12+5ti vitamin ilacını sordum yazcakmısınız diye,dr.da daha şimdi değil neden acaba,ama kan ilacımı yazdı sanırım 4ten sonra vitamin yazacak 1-2 arkadaşımın dr.uda öyle yapmış

,cibeldemiroğlu hayırlı olsun cnm ne güzel,ohh erkek patlaması yaşıyoruz valla aralıkta,benimde erkek olabilir dedi bakalım :))

Bilmem ki şeker, benim kan değerlerim iyi çıktığı için kan ilacı yazmıyorum ilerde vericem dedi. Ayrıca her gittiğimde balık yiyormusun yemiyorsan balık yağı yazayım diyor, ben haftada bir yediğimi söylüyorum gerek yok diyor. Ama her gittiğimde balık yiyormusun diye soruyor.

Arkadaşlar dün kendime etek aldım internetten bugün geldi:lepi: Çok güzel hemde ucuza aldım, kargo dahil 24 lira:lepi:

etek.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

evet cnm banada soruyor balığı hatta ben bu gittiğimde eskiden daha çok balık yiyebiliyordum ama şimdi haftada 1 yiyebiliyorum dedim oda çıtır balıklardan yiyorum arada,bazen normal balık istemiyor cnm,oda tamam diyor haftada 1de de sorun yok demek,ama 2kere yesek daha faydalı.ben hamile kalmadan önce 2-3 kere kesin yiyordum tam bir balık hastasıyım her çeşidini çok severim,ama 2-3aydır okadar düşkün değilim işte bende cevizle takviye yapıyorum onda da omega3 var ya.

Günaydın canım, bol bol kivi ye, limonlu bişeyler iç, kahvaltını da yap sakın yememezlik etme. Normalden fazla ye ki vücudun güçsüz düşmesin bir de bol bol ılık su iç, çooook geçmiş olsun. İnşallah bugün atarsın üstünden tatilin rahat geçer.

simdi atistirdm biraz yumurta hasladim yedim bi de elma
sen biraktinmi folik asiti? ya ben hic balik yiyemiyorum
esim sevmiyo sadece bi kere yedim hamile kaldgmdan beri

çok hoşmuş eteğin cnm güle güle giy,bende geçen 3tane hamile pantalonu aldım ama bulmakta çok zorlandım küçük beden bulmak zor oluyor diyorlar satıcılar,hamile kıyafetleri satan moda evinden buldum ya sanki gelinlik arıyorum,3tane aldım 34 beden :))) 2de askılı bady aldım hamileler için onu lcw den aldım doldu buara bakalım

Back
X