merhaba kızlar moralim bozuk kontolden geliyoruz oğlum sarılık olmuş sınır 16 imiş bizim 15,5 çıktı eğer yarına kadar azalmazsa 24 saat ışın tedavisi yapacaklar çok üzgünüm anlatamam size
canım geçmiş olsun
az mı emio bebeğin ondan mı olmuş acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar moralim bozuk kontolden geliyoruz oğlum sarılık olmuş sınır 16 imiş bizim 15,5 çıktı eğer yarına kadar azalmazsa 24 saat ışın tedavisi yapacaklar çok üzgünüm anlatamam size
canım çok zayıf olunca da zor oluomuş çıkması:26:
biraz etli olsun da kaysın :)
inşallah bi avazda pırtlatırız![]()
dün gece ilk defa bi kasılmayla uyandım ama gerisi gelmedi![]()
İnşallah canım
Ben de çıkarmak için sabırsızlanmaya başladım
Ama sabırsızlanayım artık değil mi? :78:
Sen benden önce doğurursan hiççç şaşırmayacağım![]()
bende haftaya olabilir artık diye düşünüyorum kendimce,artık kurtarır kendini yani doğsada,şimdide sorun olmaz da minik ya dahaHerhalde gerek görmedi.Bana da aynen suyun nişanın gelince hemen geliyorsun dedi.Gelen giden yok tabi.10 gün daha gelmesin zaten : )
Ehee bende penguen gibi yürüyorum, eşime dalga konusu oldum bile.Ama bazen gaza mı geliyor ne ''halen muhteşemsin'' gibi iltifatlar etmeyide ihmal etmiyor![]()
Bu arada maşaallah şekerim sizinkiler tam selvi boyluymuş : ) sizin ufaklık 1.80 olur herhalde .Kız bu sefer koca bulamaz![]()
sen sabırsızlan şekerim zaten
ne kalmış ay şunun şurasında :)
ne zamn kontrolün
bende haftaya olabilir artık diye düşünüyorum kendimce,artık kurtarır kendini yani doğsada,şimdide sorun olmaz da minik ya daha
ayy benimkide beni gaza getircek ya,ben seni hiç hamile gibi görmüyorum hiç 9aylık gibi durmuyon falan gibi kendince iltifatlar edip benim daha çok yememi sağlamaya çalışıyo ama yemezler yaniiiiiii,
valla bilmiyorumki cnm eşimin bütün çocuk yeğenler benden uzun durumda şuan,genetik onlarda boy sanırım
biraz çekçek gibi,bakalım doğunca anlaşılır bu usg lar yaklaşık değerler ya
canım ama her bebekte oluyor nerdeyse,elinden geldiğince emzir,sütün nasıl yetiyomu
benim 2arkadaşında 3gün yatmıştı bebişleri canım şimdi çok iyiler şükür,sürekli emzirmeye çalış cnm
neryuncum 40 bitiyo canım ya,senin bebiinş konforu süper sanırım
düşünüyomu acaba biara çıkmayı![]()
Dün kontroldeydim canım
Bir de pazartesi gideceğim
Ama ben bu gidişle daha çokk doktor kapılarında olacağım galiba![]()
anladım canım pazartesi tam 40 oluosun di miiiii
ay doğur artıkkkkkkk![]()
Ahh canım hiç sorma
Çok ağır, tembel bir bebiş olacak sanırım
Ya da çok uyanık
Kız kardeşim dünyanın rezilliklerini bildiği için gelmek istemiyor uyanık diyor
Ama ben de anne olmak, onu koklamak, emzirmek, göğsümde uyutmak istiyorum artık :78:
40 haftayı kesin geçeriz diyordum
Ama 41'i geçmeye doktorumuzdan izin yok
Geldi, geldi
Yoksa onu sezeryanla alıp sudan çıkmış balığa çevireceğiz![]()
az kaldı canım.. gebeliğinizin son dönemlerinin tadını çıkarın. ben bazen gaz dolaşıyo karnımda mesela alışmışım çocuk oynuyo sanıyorum sonra aklıma geliyor gülüyorumtooba ayy canım nasıl özendim sana
ben bebeğimin koynumda uyumasını isterim misss gibi ne güzellll![]()
hareketleri iyi ama demi cnm
tembel değil ozaman,uyanık bi bebiş
ekmek elden su gölden ohhh
inşallah canım istediğin gibi gönlüne göre olur herşey
bebişini koklamaya başlarsın kısa zamanda
gunaydin kizlar
bende moral sifir
butun gece uyuyamadim
hem bebegin hareketlerini dinledim
hemde kafam cok karisik
hangi dr hangisi hakli napsam diye dusundm durdum
evet canim hizmet hastanesi meltem hn