• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

slm kızlar:3: topik yine sessiz bugün.nöbetçi hamileler takılıyo artık galiba:1:bende dün dr gittim geldim tam bişiler yazcaktm arkadaş var tutturdu gel diye yakınımda oturuyo zaten.gittim sohbet falan sonra eve geldim kocişe bişiler hazırladım.sonra görümcemin kızları geldi çağırdılar gittik dolaştık dönüşte tatlı yapcaz illa gel dediler gittim gece geç girip geçmişi yarıladım.derken sabah kalktık kahvaltı dükkanı açtık arkadaşın nikahı vardı ona gittik ........ayyy çok uzattım ya neyse anca yazabiliyorum sonuç itibariyle.
dr gittim usg ye girdim bebek normal herşeyi haftasıyla uyumlu.dr bebek iri görünüyo ama haftasıyla uyumlu dedi neden böyle dedi anlamadım sancım çıktı nst de ben bişi hissetmiyodum.sonra alttan bakılcak dedi ayyyy bu ne berbat bu ne iğrenç bişey ya.acımıyo ama insan kendini çok kasıyo ve taaa kadın parmaklarımıydı kolumuydu anlamadım ama midemi alttan elledi desem abartmış olurmuyum.

slm kızlar:3: topik yine sessiz bugün.nöbetçi hamileler takılıyo artık galiba:1:bende dün dr gittim geldim tam bişiler yazcaktm arkadaş var tutturdu gel diye yakınımda oturuyo zaten.gittim sohbet falan sonra eve geldim kocişe bişiler hazırladım.sonra görümcemin kızları geldi çağırdılar gittik dolaştık dönüşte tatlı yapcaz illa gel dediler gittim gece geç girip geçmişi yarıladım.derken sabah kalktık kahvaltı dükkanı açtık arkadaşın nikahı vardı ona gittik ........ayyy çok uzattım ya neyse anca yazabiliyorum sonuç itibariyle.
dr gittim usg ye girdim bebek normal herşeyi haftasıyla uyumlu.dr bebek iri görünüyo ama haftasıyla uyumlu dedi neden böyle dedi anlamadım sancım çıktı nst de ben bişi hissetmiyodum.sonra alttan bakılcak dedi ayyyy bu ne berbat bu ne iğrenç bişey ya.acımıyo ama insan kendini çok kasıyo ve taaa kadın parmaklarımıydı kolumuydu anlamadım ama midemi alttan elledi desem abartmış olurmuyum.

eee fenrbahcemre açıklık bebek inmesi bişeler yok mu kızz yarıda kesmişin

eee fenrbahcemre açıklık bebek inmesi bişeler yok mu kızz yarıda kesmişin

bebek kanala girmişti ama alttan muayene edince yukarı kaçtı kuzucuk:1: olsa keşkem ama ne açıklık var ne sancı var ne bebeğin inmesi var.dr dedim kanala girmişmi yok dedi doğum başlayınca girer heralde diyorum günler önce girmesine gerk yokmu demek istedi sancılarla birlikte iniyo heralde ki hiç önemsemedi.tekrar usg ye aldılar nedense ve kasılmalar sıklaşırsa suyun gelirse kahvemsi pembemsi kanaman olursa gel dediler.bu kadar ama alttan muayene ettiği içinmi artık nedense dünden bu yana karnım kasıklarım ağrıyo.bebeğimi rahatsız ettiler galiba.

40 haftadan sonra doğum yapmadıysan o günler cebinde artı izin olarak kalıyor. Yani şöyleki; 40+5 te doğum yaparsan 5 gün havadan iznin oluyor, 39+2 de doğurursan 5 gün eksik izin kullanmış oluyorsun. Benim bildiğim bu şekilde yani.

Teşekkürler canım
Geç doğurmanın tek faydası bu sanırım:1:

bebek kanala girmişti ama alttan muayene edince yukarı kaçtı kuzucuk:1: olsa keşkem ama ne açıklık var ne sancı var ne bebeğin inmesi var.dr dedim kanala girmişmi yok dedi doğum başlayınca girer heralde diyorum günler önce girmesine gerk yokmu demek istedi sancılarla birlikte iniyo heralde ki hiç önemsemedi.tekrar usg ye aldılar nedense ve kasılmalar sıklaşırsa suyun gelirse kahvemsi pembemsi kanaman olursa gel dediler.bu kadar ama alttan muayene ettiği içinmi artık nedense dünden bu yana karnım kasıklarım ağrıyo.bebeğimi rahatsız ettiler galiba.

benimde salı günü oldu alttan muayenem
o gün saabaha kadr ağrı çektim
o yüzden olabilir canım ağrın
off ya bebek kanala girsin die yürüorum ama ne bilim girmio sanki
douramıcam heralde ben yaaa
çok moralim bozuk ya
doğsun artıkkkk:43:

Bir kişi daha görüyorum sanki benim izimden gelen :1:

benimde salı günü oldu alttan muayenem
o gün saabaha kadr ağrı çektim
o yüzden olabilir canım ağrın
off ya bebek kanala girsin die yürüorum ama ne bilim girmio sanki
douramıcam heralde ben yaaa
çok moralim bozuk ya
doğsun artıkkkk:43:

Moral bozmak yok :34:
Bekleyeceğiz canım
Her insanın bir kaderi vardır
Doğum saati ve ölüm saati bellidir
Bu insana zamanı gelmeden nefes de aldıramazsın
Ya da zamanı gelmeden canını da teslim ettiremezsin

Çok mistik oldu biliyorum ama
Ben artık işin bu boyutundayım
Rabbim karar vermiştir
Yavrularımızın ne zaman dünyaya geleceğine
Bekliyoruz...

Kızlar ben çıkıyorum
Biraz evimi süpüreyim
Çarşaflarımı değiştireyim
Toz alayımm
Öpüyorum sizlerii:16::16::16:

Bekleyeceğiz canım

Rabbim karar vermiştir
Bekliyoruz...

:31: :46: :46: :46:

Bekleyeceğiz canım

Rabbim karar vermiştir
Bekliyoruz...

haklısın canım ama arada böle bunalımlar gelio işte :(
sana kolay gelsin
benim de ütüm var kalkıp onu yapım barim

kızlar direk dalıyorum ama
bir iki saatdir kalbim deli gibi çarpıyo nabzıma baktım 115 çıkıyo
tansiyonumda yüksek niye böyle oldu ki sağlık ocağına gideyim diyorum çok uzak napsam acaba

Kızlar saat 4 de hastaneye gideceğim doktorum nöbetçi nst çektireceğim sezeryan gününü kesinleştireceğiz 6 Aralık demişti ama o gün poliklinik günü bakalım ne diyecek

esca tansiyonun kaç tansiyon problemin varmıydı istirahat et tekrar ölç bebek hareketleri nasıl hepsini değerlendir canım ona göre doktora git derim geçmiyorsa

esca tansiyonun kaç tansiyon problemin varmıydı istirahat et tekrar ölç bebek hareketleri nasıl hepsini değerlendir canım ona göre doktora git derim geçmiyorsa

tansiyonum normalde hep 12-8 dir ama şimdi 16-7 çıkıyo dinlendim tekrar ölçtüm yine aynı
bebek hareketleri normal ama biraz bekleyip tekrar ölçüp doktorumu arıyım bari

tansiyonum normalde hep 12-8 dir ama şimdi 16-7 çıkıyo dinlendim tekrar ölçtüm yine aynı
bebek hareketleri normal ama biraz bekleyip tekrar ölçüp doktorumu arıyım bari

merhaba şimdi okudum mesajınızı amacım sizi korkutmak değil uyarmak bence sağlık ocağından ziyade doktorunuzu arayın ya da hemen hastaneye gidin , tansiyon çok kötü sonuçlara yol açabiliyor, inşallah bir sorun yoktur, bir yakınımın başından olumsuz bir durum geçti, geç kalmayın benim dokktorum bile böyle durumlarda kesinlikle riske almıyor, umarım mesajımı görürsünüz ve beni yanlış anlamazsınız.

esca sen hemen hastaneye git canım bir idrar tahlili yaptır bakalım protein falan görünüyormu zaten doktorun yönlendirir seni umarım düzelir

Merhaba kizlar gectigimiz pazertesi bebegimin hareketleri baya zayiflamisti hastaneye gittik nst ye baglandim 1 saate yakin kalbini dinlediler harketlerine falan baktilar bebegimin hersey normal dedi 37. haftada usg vardi suyu azalmis demisti ebe hastanedeki dr de suyu az dedi 6 aralikta40 haftalik olucaz insallah hayirlisiyla bebegimi kucagima alirim dua edin :78:

Back
X