sen neden izne ayrılmadınnnnnnnherkes bi uğraşta canım bende işyerinde ancak fırsat buldukça yazıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen neden izne ayrılmadınnnnnnnherkes bi uğraşta canım bende işyerinde ancak fırsat buldukça yazıyorum
Kızlar saat 4 de hastaneye gideceğim doktorum nöbetçi nst çektireceğim sezeryan gününü kesinleştireceğiz 6 Aralık demişti ama o gün poliklinik günü bakalım ne diyecek
tansiyonum normalde hep 12-8 dir ama şimdi 16-7 çıkıyo dinlendim tekrar ölçtüm yine aynı
bebek hareketleri normal ama biraz bekleyip tekrar ölçüp doktorumu arıyım bari
merhaba ben de aralık annesi olacağım kısmetse uzun zamandır okuyordum amahiç yazmadım herkesi az çok tanıyorum artık bağımlılık mı yoksa merak mı ne oldu acaba diye sık sık ziyaret de ediyorum tabi bi de doğum önü izne ayrılmamın etkisi sanırım evde boş kaldıkça takip ediyorrum herkese sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum
sen neden izne ayrılmadınnnnnnn![]()
merhaba ben de aralık annesi olacağım kısmetse uzun zamandır okuyordum amahiç yazmadım herkesi az çok tanıyorum artık bağımlılık mı yoksa merak mı ne oldu acaba diye sık sık ziyaret de ediyorum tabi bi de doğum önü izne ayrılmamın etkisi sanırım evde boş kaldıkça takip ediyorrum herkese sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum
:) 37+4 oldum canım evde olmak ne zormuş onu anladım artık evlendirme programlarını seyretmekten öö geldi gerçi onu da ses olsun diye açıyorum
mrb kızlar nasılsınız bende dün doktora gittim kanımda protein eksik çıkmıştı doktor ödemden dolayı oluyor dedi.korkulcak bişey yok dedi bu sefer kızım fazla kşilo almamış 36+3 2700 olmuş
nstye girdim önceden 20-30 lardaydı ama bu sefer kağıda baktım 100lere 80 lele 60 lara vuruyodu başlarda 20-30du tine tabi.sonra 100olere falan vurmuş.ama doktor normal dedi.dün eve geldiğimden beride aslında hafif sancılarım oldu.yürüyüşe çıkayım dedim 10 dak sonra kramp gibi bişi oldu arada ince ince 4-5 defa sancı vurdu geçti.noluyoz deidm gelince hemen yattım şimdilik bi sıkıntım yok
raporum başladı ama patronum halin varsa bize biraz yardımcı ol dedi bende kıramadım.
pazartesi ayrılıyorum kısmetse
iyiyiz denizimnaber kızlarrr. nasılsınız.
bugün baya rüzgarlıydı buralar
elektrik kesilip durdu. sinir oldummm
ay benim acelem neden bilio musun
artık ewde sıkılmaya başladım yaaaaaa
bebiş gelse de boşluğumu doldursa
yoksa izni bozdurup çalışmaya başlıcam![]()
pandamm kızçem olucak bakalım canım
ayy maşalllah canım :)pandamm kızçem olucak bakalım canım
walla kendimimutfağa verdim
hamur işi yapıp yapıp eşimle işyerine yolluorum komşulara dağıtıorum
millet benim yüzümden kilo alcak