• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

bende okadar dedim dogurmadan bi son sinema yapalim diye haa gittik haa gidecez.yarin ins guzel bir film denk getirsekde gitsek.korku filmini bende cok severim.ama esim sevmez;korku filminden bisey olsaydi sanirim simdiye ben 9 dogururdum ama ruyama giriyor:47::47::47::47: hosumada gitmiyor degil korkutuyorlar beni sonra esim uyaniyor bana sariliyorrr:64::64::64::64:

kızlar biz doğumdan 1,5ay önce kardeş olduk şimdi bide 40günü sayın artı bide 40çıkınca spral taktırcam o zamnada kanamam olacak benim koca nasıl dayanacak bilemiorummnerden baks:69::69::69:an 3,5ay olmuş olacak

kızlar biz doğumdan 1,5ay önce kardeş olduk şimdi bide 40günü sayın artı bide 40çıkınca spral taktırcam o zamnada kanamam olacak benim koca nasıl dayanacak bilemiorummnerden baks:69::69::69:an 3,5ay olmuş olacak

aa canim sende dogum yapanlardasin:17::17::17::17: nasil gidiyor anneleik bebisin nasil

aa canim sende dogum yapanlardasin:17::17::17::17: nasil gidiyor anneleik bebisin nasil
bebişim ii allaha şükürr artık herkes doğursun ya aralık geldiii topiğin hakkını verin aralık annesiydim kasımda geldi oğlum.zaten bi oğlum vardı ikincide geldi çekirdek ailemle yaşayıp gidioruzz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakimm

ayyyyy ben doktordan geldim yağız'ım çarşamba günü kollarımda olucak inşaallah:52::52::52::52:
çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum bu akşam:66::66::66:

DİLŞADDCIM HAYIRLI OLSUN CANIM HADİ SAĞ SALİM ATLAT SENDE

DENİZİMM yasminaaa face e yazmış durumunu ama detay vermemiş istersen oku orayı bi öle ekle listeye
bide geçen burada da konuşmuştuk sen yoktun doğum tarihleri kesinleşen arkadaşlarda bebişlerimiz geliyor topiğine
bilgilerini yazarlarsa sen onlarada bi liste gibi bişey eklesen bari kim ne gün doğum yapacaktı biliriz unutmayız ayıpta olmaz hem
ama tabi uğraşmam dersen önemli değil yazdıklarında birbirimize hatırlatırız aramızda

Son düzenleme:
slm kızlar ...
nasuılsınız..bengeldim ama benim oğlanın gelme niyeti yok...
nstye girdik bugün yine tık yok...
nalan (names)doğum yapmış..
gözü aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...
geçmişe dönemiyrm varmı başka doğum yana annemler olduğu için çok fazla kalamıyrm...

gozun aydin dilsadcim
ne guzel:61:
hayirlisiyla alirsin insallah kuzunu kucagina:69:
sezeryan oluyosun sanirim?

hosgeldin dilsad gözünaydın oglusuna kavusmana günler kalmıs sezeryan mı olucaksn

DENİZİMM yasminaaa face e yazmış durumunu ama detay vermemiş istersen oku orayı bi öle ekle listeye
bide geçen burada da konuşmuştuk sen yoktun doğum tarihleri kesinleşen arkadaşlarda bebişlerimiz geliyor topiğine
bilgilerini yazarlarsa sen onlarada bi liste gibi bişey eklesen bari kim ne gün doğum yapacaktı biliriz unutmayız ayıpta olmaz hem
ama tabi uğraşmam dersen önemli değil yazdıklarında birbirimize hatırlatırız aramızda

çok saolun kızlar evet sezeryan olucam dualrınızı eksik etmeyin canlarr:71:

kesılıkle katılıyorum bunuda zevkle ıletıcem sevglı kocama..kızlr doguramayanlara bır onerı korku fılmı ızlese k ıse yararmıkı:26:

cnm gçen sene aralıkta da görümcem doğum yaptı. doğum yaptığı gece hep beraber evde testereyi izlemiştik=)) o gece doğurdu.. bu sezon da yenisi çıktı ama ben bakamıyorum yaaa mideniz kaldırırsa izleyinn belkii gelir bebişler:23:

ebe degilde arkadasim onermisti bana son haftaya kadar calsiin dedi:1::1::1::1: orda salgilanan bir hormon varmis o dogumu kolaylastiriyormus.egzersiz gibi ne bilim biseyler dedi.aùa en son biz bir ay once denedik simdi artik ben istesemde benim herif kacar:64::64::64::64:

ayy ben bunu duydum yaa iice ümitsizliğe kapıldımm. ben doğuramıycam hiç demekk. biz taaa temmuzdan bu yana kardeş krdeş yaşıyoruz kocişle :60:
bebiş karnımda olunca içine sinmedi bizim adamın sadece göbüşüme sarılıp uyuyoruz iştee
:17:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakimm

ayyyyy ben doktordan geldim yağız'ım çarşamba günü kollarımda olucak inşaallah:52::52::52::52:
çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum bu akşam:66::66::66:

canım gözünaydın.
demek bebiş geliooo
sen kaç hftalıktın şuan
tickerin yok da

canım eklemeye çalıştım ama yapamadım
çünkü doğum yapıcak kişiyi pembe yada mavi faaln eklemek bilgilerini eklemek gerekio
oralar hep boş kalıo sonra tekrardan geri dönmek gerekio
bir de liste büyüyünce tam görünmüodu bende vazgeçtim
artık böle idare edicez.
yasminanın kızmı erkekmi bilsem eklicem de
diğer bilgilerini gelince eklerdim
ama listeye baktım yok listede

Yarın annem geliyor memleketten :66::66::66:
2-3 aydır görüşmedik
Çok özledimmmm :43:
Yarın ben de belki çok giremem
Sabah girerim
Sonra hazırlık yaparım anneciğim için :16::16::16:

canım gözünaydın. ne güzel annen geliyo
benimkide gelicek haftaiçi bakalım
artık çok zor gelio özellikle yemekle uğraşmak
gelsinelrde yemekelrini yiyelim

denizim hoşgeldin. Tatlım qsu da doğum yapmış biliyorsun değil mi?:81:

hoşbuldum canım da
sen yazzmışsın ben çıkmışım.
ekledim onu canım

dılsadcımmmm allah yardımcın olsun bebısın ve sen sag salım kavusursunuz ıns. ayy cok heyecanlandım benımde yrın kontrolum vr dokto ne dıcek bakalımmmm

simdiden gozun aydin cnm bende ozledim ailemiyaklasik 26 aydir gormuyorum annemi;yaza insallah gorusecez .iyice koklaya koklaya sarilip opersin artik.;:54::54::54:

Teşekkürler canım
Kuzum 26 ay mı :53:
Çok zaman geçmiş canım ya
Allah kavuştursun tez zamanda :26:

Back
X