Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz doğumdan 1,5ay önce kardeş olduk şimdi bide 40günü sayın artı bide 40çıkınca spral taktırcam o zamnada kanamam olacak benim koca nasıl dayanacak bilemiorummnerden baksan 3,5ay olmuş olacak
bebişim ii allaha şükürr artık herkes doğursun ya aralık geldiii topiğin hakkını verin aralık annesiydim kasımda geldi oğlum.zaten bi oğlum vardı ikincide geldi çekirdek ailemle yaşayıp gidioruzzaa canim sende dogum yapanlardasinnasil gidiyor anneleik bebisin nasil
gozun aydin dilsadcimiyi akşamlar kızlar nasılsınız bakimm
ayyyyy ben doktordan geldim yağız'ım çarşamba günü kollarımda olucak inşaallah
çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum bu akşam![]()
gozun aydin dilsadcim
ne guzel![]()
hayirlisiyla alirsin insallah kuzunu kucagina
sezeryan oluyosun sanirim?
hosgeldin dilsad gözünaydın oglusuna kavusmana günler kalmıs sezeryan mı olucaksn
DİLŞADDCIM HAYIRLI OLSUN CANIM HADİ SAĞ SALİM ATLAT SENDE
DENİZİMM yasminaaa face e yazmış durumunu ama detay vermemiş istersen oku orayı bi öle ekle listeye
bide geçen burada da konuşmuştuk sen yoktun doğum tarihleri kesinleşen arkadaşlarda bebişlerimiz geliyor topiğine
bilgilerini yazarlarsa sen onlarada bi liste gibi bişey eklesen bari kim ne gün doğum yapacaktı biliriz unutmayız ayıpta olmaz hem
ama tabi uğraşmam dersen önemli değil yazdıklarında birbirimize hatırlatırız aramızda
kesılıkle katılıyorum bunuda zevkle ıletıcem sevglı kocama..kızlr doguramayanlara bır onerı korku fılmı ızlese k ıse yararmıkı:26:
canım benim hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın yağızınıiyi akşamlar kızlar nasılsınız bakimm
ebe degilde arkadasim onermisti bana son haftaya kadar calsiin dediorda salgilanan bir hormon varmis o dogumu kolaylastiriyormus.egzersiz gibi ne bilim biseyler dedi.aùa en son biz bir ay once denedik simdi artik ben istesemde benim herif kacar
![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakimm
DİLŞADDCIM HAYIRLI OLSUN CANIM HADİ SAĞ SALİM ATLAT SENDE
DENİZİMM yasminaaa face e yazmış durumunu ama detay vermemiş istersen oku orayı bi öle ekle listeye
bide geçen burada da konuşmuştuk sen yoktun doğum tarihleri kesinleşen arkadaşlarda bebişlerimiz geliyor topiğine
bilgilerini yazarlarsa sen onlarada bi liste gibi bişey eklesen bari kim ne gün doğum yapacaktı biliriz unutmayız ayıpta olmaz hem
ama tabi uğraşmam dersen önemli değil yazdıklarında birbirimize hatırlatırız aramızda
Yarın annem geliyor memleketten
2-3 aydır görüşmedik
Çok özledimmmm
Yarın ben de belki çok giremem
Sabah girerim
Sonra hazırlık yaparım anneciğim için![]()
denizim hoşgeldin. Tatlım qsu da doğum yapmış biliyorsun değil mi?:81:
simdiden gozun aydin cnm bende ozledim ailemiyaklasik 26 aydir gormuyorum annemi;yaza insallah gorusecez .iyice koklaya koklaya sarilip opersin artik.;![]()