• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Teşekkürler canımmm
Vallahi nihayet doğurdummm :1:
Darısı sizlere inşallah :26:
Minicik kuzummm görsenizzz, elleri de minicik
Tutabiliyorummm ama ellerini, kollarını battaniyeye sarıp alıyorum
Sütüm var sanırım, pek anlamıyorum; ama oğlum şop şop emiyor
Ama göğüslerim çok acıyor:43:
Sarılık da henüz yok, inşallah hiç olmazzzz

ayy inşallah olmaz canım,kimseninkiler olmasın,çok üzülüyoruz duyunca
ayy bende ellerini ayaklarını düşünemiyorum ya
kıymık gibi parmakları olur,benimkide en fazla seninki ayarlarında olucak çünkü
canım krem falan sürüyormusun göğüslerine uçlarımı acıyor hepsimi
krem sürüp göğüs kalkanı falan kullan iyi geliyormuş diyorlardı kızlarr

Neryun gözünaydın gögüslerin bi kaç güne geçer korkmaa bol bol emzir sarılık felan olmasın diee nasıl bebişin

kızlar bu arada dünden beri cucu da girmio acaba sancılandı da doğum mu yaptı
nasıl haber alıcaz
ekince ve uçurum da kayıp:26:

Neryun gözünaydın gögüslerin bi kaç güne geçer korkmaa bol bol emzir sarılık felan olmasın diee nasıl bebişin

Canım her saat başı emziriyorum
Emzirmelerimiz 20 dk falan sürüyor
Canım çok yansa da emzirmekten vazgeçmiyorum tabi
Resmen kıvranıyorummm...Ama olsunnnn.
Şu an uyuyor bebişim, ben de hemen buraya geldimm

gunaydin kizlar
bugun misafirim gelcek hazirlik yapmam lazim
dun kurabiye falan yapmistim ama
aksam yemegi icinde biseyler ayarlicam:26:
aslinda misafir kabul etmem su durumda
ama yurtdisindan geldi kizcagiz
disarda bulusamazdim sonucta
Merhaba kızlar
Biz geldikkk
Dün hastaneden çıktık
Artık çok şükür ki evimizdeyiz
Doğuramadım, bir ben kalımmm diye diye doğurdum çok şükür :66:
Bugün 4. günümüz
Ameliyat yerim hala yanıyor, normal olarak :26:
Bir de göğüslerim çokkk acıyooo
Oğluşum koparacak gibi emiyorr
Tek o emsin de ne yapalımmm:34:
Benden başka kimler doğurdu kızlar?
B
neryuncum gozun aydinnnn:62:
sonunda dogurdun kiz
allah anali babali buyutsun insallah
gogus kremi kullaniyomusun canim?

kızlar bu arada dünden beri cucu da girmio acaba sancılandı da doğum mu yaptı
nasıl haber alıcaz
ekince ve uçurum da kayıp:26:

evet hem o demişti 10a kadar beklicek dr diye yanlışmı hatırlıyorum acaba.ama doğuma giderken mutlaka haber veririm de demişti

slm hanımlar doğumlar kontroller hızla ilerliyo maşallahh, fazla doğuracak kalmadı galiba bizlerin dışında :1: , bizde salı günü doktora gittik daha doğrusu şöyle oldu , benim sağ göğüs altım çok ağrıyordu , 3 aydır belki sürekli ama , son zamanlarda dahada şiddetlendi yani yara gibi acıyo , bebek sıkıştırıyo diyo doktorlar ama o nasıl bir sıkıştırmadır anlamış değilim, neyse salı sabahı saat 7 ye geliyo aten zar zor uyuyorum ,gene aynı yerin acısıyla bir uyandım , ama nasılll naparsam geçmiyo , sancı falan değil yani altlarda bişey yok üstte ne oluyosa oluyo , sonra saat 8 e geliyo bu şekilde işede gidemem (buarada işe hala devam ben) eşimle aynı yerde çalışıyoruz, o dediki ben elemanları bırakıyım seni dr ye götürüyüm ,tabi o gidip gelene kadar hafifledi acım , neyse genede gittik biz dr ye , doktorum ameliyattaymış 1 de çıkacak dediler ee bekleyemeyiz o kadar , sonra başka dr ye muayne oldum , bebeğimin başı aşağıda çok şükür ama inmemiş daha , ağrın normal dedi :14: nasıl normalse , sonra tahliller istedi , NST ye bağlan dedi , ilk defa bağlandım , ve ilk defa bebeğimin kalp atışını duydum :1: çok acayip birşeydi , hareket ettikçe nasıl sesler çıkıyo , o arada NST odasında doğum yapacak bi kız vardı , bebeği ters duruyomuş , dr baktı açılmada olmamış aşağıda inmemiş , hemen sezeryana almamız lazım dedi dr kız başladı ağlamaya , biraz daha beklesek olmazmı dedi, bebek kakasını yapmış , risk var dedi , kaynanasıyla kız kardeşi vardı yanında kaynanasıda geveze bişeydi konuşuyo milletle, kız kardeşi ağlıyo , ben çok etkilendim valla , sonra neyse bende sancı falan çıkmadı , haftaya tekrar NST ye bağlanıcaz , heran herşey olabilir zaman veremem doğum için dedi dr, ayyy ne çok uzatmışım dimi , düşünsenize doğum hikayemi yazsam ne kadar uzatırım Allah bilir :9: kusura bakmayın kızlar , bu arada haftaya cumartesi kaynana geliyo memleketinden, derdi gezmekde onun işte doğumum bahane , o gelmeden doğurmak istiyorum, hastanede yanında kalırım diye tutturmasından korkuyorum , annem var benim yakınımda çok şükür , bakalım bizi neler bekliyor........

yenihamile kız alemsin o kadar ayrıntıya girince noluyo doğurdumu acaba dedim:1:bide o ağrı bende de oluyo çok sağ kaburgamın bitim yeri gibi diyeym acaip ağrıyo geçiyo bidaha başlıyo falan ama bi kaç gündür.o yüzden merakla okudum yazını:1:

gunaydin kizlar
bugun misafirim gelcek hazirlik yapmam lazim
dun kurabiye falan yapmistim ama
aksam yemegi icinde biseyler ayarlicam:26:
aslinda misafir kabul etmem su durumda
ama yurtdisindan geldi kizcagiz
disarda bulusamazdim sonucta

neryuncum gozun aydinnnn:62:
sonunda dogurdun kiz
allah anali babali buyutsun insallah
gogus kremi kullaniyomusun canim?

Teşekkürler canım
Göğüs kremi kullanıyorum
Hem de her emzirmeden sonra
Ama olacak işte
Lansinoh göğüs kremini kullanıyorum
Faydası var; ama yine acıyor

evet hem o demişti 10a kadar beklicek dr diye yanlışmı hatırlıyorum acaba.ama doğuma giderken mutlaka haber veririm de demişti
bak simdi bende merak ettim!!

en guzelini yapiyosun canim emzirdikce sutun gelir, agrilarinda azalir, sabirsizlikla bekledigim anlardan biri emzirmek insallah banada uzun uzun emzirmek nasip olur...

slm hanımlar doğumlar kontroller hızla ilerliyo maşallahh, fazla doğuracak kalmadı galiba bizlerin dışında :1: , bizde salı günü doktora gittik daha doğrusu şöyle oldu , benim sağ göğüs altım çok ağrıyordu , 3 aydır belki sürekli ama , son zamanlarda dahada şiddetlendi yani yara gibi acıyo , bebek sıkıştırıyo diyo doktorlar ama o nasıl bir sıkıştırmadır anlamış değilim, neyse salı sabahı saat 7 ye geliyo aten zar zor uyuyorum ,gene aynı yerin acısıyla bir uyandım , ama nasılll naparsam geçmiyo , sancı falan değil yani altlarda bişey yok üstte ne oluyosa oluyo , sonra saat 8 e geliyo bu şekilde işede gidemem (buarada işe hala devam ben) eşimle aynı yerde çalışıyoruz, o dediki ben elemanları bırakıyım seni dr ye götürüyüm ,tabi o gidip gelene kadar hafifledi acım , neyse genede gittik biz dr ye , doktorum ameliyattaymış 1 de çıkacak dediler ee bekleyemeyiz o kadar , sonra başka dr ye muayne oldum , bebeğimin başı aşağıda çok şükür ama inmemiş daha , ağrın normal dedi :14: nasıl normalse , sonra tahliller istedi , NST ye bağlan dedi , ilk defa bağlandım , ve ilk defa bebeğimin kalp atışını duydum :1: çok acayip birşeydi , hareket ettikçe nasıl sesler çıkıyo , o arada NST odasında doğum yapacak bi kız vardı , bebeği ters duruyomuş , dr baktı açılmada olmamış aşağıda inmemiş , hemen sezeryana almamız lazım dedi dr kız başladı ağlamaya , biraz daha beklesek olmazmı dedi, bebek kakasını yapmış , risk var dedi , kaynanasıyla kız kardeşi vardı yanında kaynanasıda geveze bişeydi konuşuyo milletle, kız kardeşi ağlıyo , ben çok etkilendim valla , sonra neyse bende sancı falan çıkmadı , haftaya tekrar NST ye bağlanıcaz , heran herşey olabilir zaman veremem doğum için dedi dr, ayyy ne çok uzatmışım dimi , düşünsenize doğum hikayemi yazsam ne kadar uzatırım Allah bilir :9: kusura bakmayın kızlar , bu arada haftaya cumartesi kaynana geliyo memleketinden, derdi gezmekde onun işte doğumum bahane , o gelmeden doğurmak istiyorum, hastanede yanında kalırım diye tutturmasından korkuyorum , annem var benim yakınımda çok şükür , bakalım bizi neler bekliyor........

guzelim o gridan bendede var ama benim sol tarafimda, oglusumun basi asagida ayaklarida akcigere baski yapiyo bide rahimi geriyomus o yuzden agri oluyo, benimde devamli uyusukluk var gun icinde agrida oluyo, kramp gibi bicak saplanir gibi...

az kaldi insallah toduncuklari kucakladigimzda hepsini unutacagiz

Teşekkürler canımmm
Vallahi nihayet doğurdummm :1:
Darısı sizlere inşallah :26:
Minicik kuzummm görsenizzz, elleri de minicik
Tutabiliyorummm ama ellerini, kollarını battaniyeye sarıp alıyorum
Sütüm var sanırım, pek anlamıyorum; ama oğlum şop şop emiyor
Ama göğüslerim çok acıyor:43:
Sarılık da henüz yok, inşallah hiç olmazzzz

canım yaa maşallah size ne güzel
sen anlatınca bile heyecanlandım duygulandım ben şimdi
bizlerde kavuşsaydık hayırlısıyla mis kokulularımıza