slm hanımlar doğumlar kontroller hızla ilerliyo maşallahh, fazla doğuracak kalmadı galiba bizlerin dışında

, bizde salı günü doktora gittik daha doğrusu şöyle oldu , benim sağ göğüs altım çok ağrıyordu , 3 aydır belki sürekli ama , son zamanlarda dahada şiddetlendi yani yara gibi acıyo , bebek sıkıştırıyo diyo doktorlar ama o nasıl bir sıkıştırmadır anlamış değilim, neyse salı sabahı saat 7 ye geliyo aten zar zor uyuyorum ,gene aynı yerin acısıyla bir uyandım , ama nasılll naparsam geçmiyo , sancı falan değil yani altlarda bişey yok üstte ne oluyosa oluyo , sonra saat 8 e geliyo bu şekilde işede gidemem (buarada işe hala devam ben) eşimle aynı yerde çalışıyoruz, o dediki ben elemanları bırakıyım seni dr ye götürüyüm ,tabi o gidip gelene kadar hafifledi acım , neyse genede gittik biz dr ye , doktorum ameliyattaymış 1 de çıkacak dediler ee bekleyemeyiz o kadar , sonra başka dr ye muayne oldum , bebeğimin başı aşağıda çok şükür ama inmemiş daha , ağrın normal dedi

nasıl normalse , sonra tahliller istedi , NST ye bağlan dedi , ilk defa bağlandım , ve ilk defa bebeğimin kalp atışını duydum

çok acayip birşeydi , hareket ettikçe nasıl sesler çıkıyo , o arada NST odasında doğum yapacak bi kız vardı , bebeği ters duruyomuş , dr baktı açılmada olmamış aşağıda inmemiş , hemen sezeryana almamız lazım dedi dr kız başladı ağlamaya , biraz daha beklesek olmazmı dedi, bebek kakasını yapmış , risk var dedi , kaynanasıyla kız kardeşi vardı yanında kaynanasıda geveze bişeydi konuşuyo milletle, kız kardeşi ağlıyo , ben çok etkilendim valla , sonra neyse bende sancı falan çıkmadı , haftaya tekrar NST ye bağlanıcaz , heran herşey olabilir zaman veremem doğum için dedi dr, ayyy ne çok uzatmışım dimi , düşünsenize doğum hikayemi yazsam ne kadar uzatırım Allah bilir

kusura bakmayın kızlar , bu arada haftaya cumartesi kaynana geliyo memleketinden, derdi gezmekde onun işte doğumum bahane , o gelmeden doğurmak istiyorum, hastanede yanında kalırım diye tutturmasından korkuyorum , annem var benim yakınımda çok şükür , bakalım bizi neler bekliyor........