• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

nihadecim inşallah çok güzel çok kolay bi doğum olur cnm,allah yardımcın olsun

küçükprenscim
uçurumun teli yokmu canım çekilişten falan,arasan bi,bayadır yok gerçekten
kesin doğumdur ama ıolsun haberdar olalım enazından

Merhaba kızlar
Biz geldikkk
Dün hastaneden çıktık
Artık çok şükür ki evimizdeyiz
Doğuramadım, bir ben kalımmm diye diye doğurdum çok şükür :66:
Bugün 4. günümüz
Ameliyat yerim hala yanıyor, normal olarak :26:
Bir de göğüslerim çokkk acıyooo
Oğluşum koparacak gibi emiyorr
Tek o emsin de ne yapalımmm:34:
Benden başka kimler doğurdu kızlar?
B

Gelmişsin canım kaçırdım ben hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün. Umarım göğüslerinin acısı kısa sürede geçer.

inşallah canım yaaaa
oofff fenerbahcemre çok moralim bozuk yaa sıkıldım ben ewde oturmaktann:14:
annem başka şehirde
görüşebilceem öle kimse de yok bunaldım iişce
logusalıkta napıcam ben kesin depresyona girerim:18:

Uzak sayılmayız canım. Çık gel bana. Dedikodu yaparuk :)))

merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapanlar,yapmayanlar,bekleyenler..keyifler nasil?

ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
nasil olacak,ne olacak hic bir fikrim yok..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
bi sürü soru geciyor iste...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...

hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
of offff.sag salim bi kucaklasaydik miniklerimizi...:97:

Canım merak ediyoruz seni. Yarın son gün demek. Hadi bakalım hayırlısı. Allah en hayırlısı nasılsa o şekilde gelmesini nasip etsin. Yarın habersiz bırakma bizi.

Selam kızlar, artık çok az girebiliyorum, kv geldi, valla ben daha doğurmadan bıktım bile, doğumdan sonrada uzunca bi süre gitmeye niyeti yok anlaşılan, kp de var üstelik, ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum, yatakodamda yarım saat kestireyim desem hemen geliyo esra yatıyomusun diye. Sürekli hizmet bekliyo benimkisi, üstüne bi de grip oldum, zaten günümü doldurdum hala doğuramadım diye stres yapıyorum, bi de kv sinir ediyo, üstüne bi de hastalık. Sanırım ben daha loğusa olmadan loğusa depresyonuna girdim bile :37:

Özür dilerim ama ben böylelerine tam dayaklık diyorum. Benimkide gelecek cumartesi,kalacak tabi. Allah'a şükür iyidir,bir sıkıntımız yok ama her şeyi bildiğini zannettiği için çatışıyoruz. Asıl zor dönem doğumdan sonra,napıcaz bakalım. Allah sabır versin hepimize.

Kızlar herkese merhaba bu arada. Annemdeydim geldim,yemek pişir ye,toparla derken bu saat oldu. Ağrım çok yine. Eğer uzandıysa kalkamıyorum :( Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık. Son zamanlar çok zormuş hakikaten...

tellinazcım bebiş için pekmezli portakal suyu, elma, muzlu süt tüket ve sol yana yat acaip faydası oluyo benim cimcimemde 1 hafta önce çok zayıftı şimdi 3 kilo oldu:nazar: unların faydasını çok gördüm

nihadecim inşallah çok güzel çok kolay bi doğum olur cnm,allah yardımcın olsun

küçükprenscim
uçurumun teli yokmu canım çekilişten falan,arasan bi,bayadır yok gerçekten
kesin doğumdur ama ıolsun haberdar olalım enazından

Yok malesef o çekilişe katılmamıştı:37:
Aselcik ne yapıyor acaba, gerçi onun gününe daha vardır ama, Ezo arada bir giriyor Aselcik hiç girmiyoorr:31:

4720.jpg

kızlar bu buhar makinasını kullanan varmı ???

tellinazcım bebiş için pekmezli portakal suyu, elma, muzlu süt tüket ve sol yana yat acaip faydası oluyo benim cimcimemde 1 hafta önce çok zayıftı şimdi 3 kilo oldu:nazar: unların faydasını çok gördüm

canım zaten şu gebelikte yediklerimi toplasan 5 yılda ancak yerdim ben :90: pekmez acayip kilo yaptı bana halada içiyorum :56:ama portakal suyu içemiyorum malum reflü var hatta dr. süt içme yoğurt ye dedi gaz yaptığı için reflüyü arttırırmış :30: çok şaşırdım güya ben midem yandığında süt içiyodum :24:

Yok malesef o çekilişe katılmamıştı:37:
Aselcik ne yapıyor acaba, gerçi onun gününe daha vardır ama, Ezo arada bir giriyor Aselcik hiç girmiyoorr:31:

ezo biraz önce buradaydı ama yazmadı canım. Aselcik yakın tarihte kaç kilo aldık topiğine yazmıştı. Bende mavrulam'ı merak ediyorum ya. En son Sinem görüşmüştü o zaman doğurmamıştı sanırım. Herkesler gitti zaten boş kaldı topikimiz :(((

canım zaten şu gebelikte yediklerimi toplasan 5 yılda ancak yerdim ben :90: pekmez acayip kilo yaptı bana halada içiyorum :56:ama portakal suyu içemiyorum malum reflü var hatta dr. süt içme yoğurt ye dedi gaz yaptığı için reflüyü arttırırmış :30: çok şaşırdım güya ben midem yandığında süt içiyodum :24:

hmmm canım o zaman alah yardımcın olsun reflü cidden felakat bişey bende gastrit var arada bir o tutuyo mahvediyo... bende tam tersine bunları tüketmeye başlayınca kilo kaybettim zaten topu topu 5 kilo almıştım 2sini verdim tekrardan...

buhar makinasını bende almak istemiştim ama doktora sordum gerek yok dedi...

anladım küçükprenscimdur bakalım nida ulaşır belki

hoşgeldin pelinim canım ben mavrulamı 2kere aradım ozaman
enson hatta giderken kesn msj at bana dedim oda tamam dedi
ama bişey atmadı ve onunda 40ı geçti yani
kesn doğurmuştur
doktoru bekleriz olmazsa alırırz diyordu ama
işte dediğim gibi msj atmadı bidaha

tellinazcım yılmıyoruyzzzz pekmeze devamm neolursa olsunn:9:

Son düzenleme:
selam kislaaar
napiosunuz bakalim?
benim misafirim gitti yeni
aslinda kalcakti ama son dakkada gitmek durumunda kaldi
iyide oldu walla:1:
yoruldum yaaani:44:

Selaaammmm:21:

Ya benim kasılmalarımın arasında ufak ufak acı hissi de var bugün ve yarın çatı muayenem vaarrr, ay keşke doğursammm:52:

hah cumartesi bütün istanbul kar altında kalacakmış, ben kesin cumartesi doğururum:1:. Evlendiğim günde heryer kar altında kalmıştı, salona zor gitmiştik:31:

selam kislaaar
napiosunuz bakalim?
benim misafirim gitti yeni
aslinda kalcakti ama son dakkada gitmek durumunda kaldi
iyide oldu walla:1:
yoruldum yaaani:44:

hamileyken zor olmuştur tabi bu saate kadar:34: Narnisan da doğum yapmıştır herhalde, aramaya çekindim bugün yarın ilk işim arıycam inşallaahhhh:32:

hmmm canım o zaman alah yardımcın olsun reflü cidden felakat bişey bende gastrit var arada bir o tutuyo mahvediyo... bende tam tersine bunları tüketmeye başlayınca kilo kaybettim zaten topu topu 5 kilo almıştım 2sini verdim tekrardan...

buhar makinasını bende almak istemiştim ama doktora sordum gerek yok dedi...
canım biz klima kullanıyoruz yaz-kış onun için mecbur gerek benim bile boğazım kuruyor klimada küçücük bebe nasıl dayansın.. burda bi mağazada 240 tlden 119 tl ye düşmüş alayım diyorum ama yinede kullanan birini bulup görüşlerini almak istiyorum:97:
anladım küçükprenscimdur bakalım nida ulaşır belki

hoşgeldin pelinim canım ben mavrulamı 2kere aradım ozaman
enson hatta giderken kesn msj at bana dedim oda tamam dedi
ama bişey atmadı ve onunda 40ı geçti yani
kesn doğurmuştur
doktoru bekleriz olmazsa alırırz diyordu ama
işte dediğim gibi msj atmadı bidaha

tellinazcım yılmıyoruyzzzz pekmeze devamm neolursa olsunn:9:

evet canım pekmeze devam ama muzlu süte paydos dr. süt içme yoğurt ye dedi:94:

canım biz klima kullanıyoruz yaz-kış onun için mecbur gerek benim bile boğazım kuruyor klimada küçücük bebe nasıl dayansın.. burda bi mağazada 240 tlden 119 tl ye düşmüş alayım diyorum ama yinede kullanan birini bulup görüşlerini almak istiyorum:97:

fiyatı çok çok iyi eğer kullanan birilerinden tavsiye alırsan hiç kaçırma canım

Slm kızlar ben dün sabah dogum yaptım. Ama sarrjim azdı yasamadım. Kızım damlayı doyurdum şimdi dogum sonrası kasilma ve dikislerle uğraşıyorum rahim kasildikca acıyor.. normal dogum la minik serçem geldi.. Minnacik teyzeleri emmeyi ogreniyoz ağlıyor simdi

Back
X