• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Slm kızlar ben dün sabah dogum yaptım. Ama sarrjim azdı yasamadım. Kızım damlayı doyurdum şimdi dogum sonrası kasilma ve dikislerle uğraşıyorum rahim kasildikca acıyor.. normal dogum la minik serçem geldi.. Minnacik teyzeleri emmeyi ogreniyoz ağlıyor simdi

Aaaaa gözün aydın olsuunn, Rabbim analı babalı büyümek nasip etsin minik serçe ne:52::52: Hemen çıktınız demek hastaneden, inşallah sende hemen iyileşirsin bebeğine rahatlıkla bakarsın:71:

Slm kızlar ben dün sabah dogum yaptım. Ama sarrjim azdı yasamadım. Kızım damlayı doyurdum şimdi dogum sonrası kasilma ve dikislerle uğraşıyorum rahim kasildikca acıyor.. normal dogum la minik serçem geldi.. Minnacik teyzeleri emmeyi ogreniyoz ağlıyor simdi

maşallah canım:nazar: allah analı babalı büyütsün meleğini

maşallah cnm meleğine de sana da Allah analı babalı büyütsün.

ben de yarın doğuma gidiyorum ama merak ettiğim bişi var şu sonda yı sezeryan olan herkese takıyolar mıı ben bundan çok korkuyorum

ben de yarın doğuma gidiyorum ama merak ettiğim bişi var şu sonda yı sezeryan olan herkese takıyolar mıı ben bundan çok korkuyorum

takıyolar canım malesef...inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın canım

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün..çıktınızmı hstaneden?

4720.jpg

kızlar bu buhar makinasını kullanan varmı ???

ben kullanıyorum. tefal'in baby home'unu aldım. biz memnunuz.. filtresine vicks sürüyoruz birde.. ferah ferah ;)

hadi gozun aydin allah anali babali buyutsun

hayırlı olsuun.. Allah analı babalı büyütsün.. hani adı ada olacaktı?

takmaları gerekiyor canım zaten.. bence büyük rahatlık ayrıca.. çok fazla serum takılacak ve idrara çıkma ihtiyacı duyacaksın ameliyatlı ameliyatlı çok zor olur başta wc'ye gitmen.. olabildiğince geç çıkart hatta takıldığında. takılırkende hissetmiyorsun ayrıca korkma o nedenle

takmaları gerekiyor canım zaten.. bence büyük rahatlık ayrıca.. çok fazla serum takılacak ve idrara çıkma ihtiyacı duyacaksın ameliyatlı ameliyatlı çok zor olur başta wc'ye gitmen.. olabildiğince geç çıkart hatta takıldığında. takılırkende hissetmiyorsun ayrıca korkma o nedenle[/Q

bir de sondanın anestezi yapıldıktan sonra takılmasını istersen hiçbir şey hissetmezsin daha iyi olur

anladım küçükprenscimdur bakalım nida ulaşır belki

hoşgeldin pelinim canım ben mavrulamı 2kere aradım ozaman
enson hatta giderken kesn msj at bana dedim oda tamam dedi
ama bişey atmadı ve onunda 40ı geçti yani
kesn doğurmuştur
doktoru bekleriz olmazsa alırırz diyordu ama
işte dediğim gibi msj atmadı bidaha

tellinazcım yılmıyoruyzzzz pekmeze devamm neolursa olsunn:9:

Hımm unuttu demek bizi. Ya da bebişi içinde unuttu. İlk seçenek daha mantıklı sanki :)))

canım biz klima kullanıyoruz yaz-kış onun için mecbur gerek benim bile boğazım kuruyor klimada küçücük bebe nasıl dayansın.. burda bi mağazada 240 tlden 119 tl ye düşmüş alayım diyorum ama yinede kullanan birini bulup görüşlerini almak istiyorum:97:

evet canım pekmeze devam ama muzlu süte paydos dr. süt içme yoğurt ye dedi:94:

Annemde size alıcam diyordu bugün. Bende klima ile destekliyorum salonu. Gerekliymiş demek ki,bir araştırayım.

Ay canım hadi bakalım hayırlı olsunnn. Normal doğum yaptın demek. Suni sancı mı ki? Müsait olunca yazarsın canım,Allah analı babalı büyütsün.
Toobacım nasıl Neva kızımız,gece uyuyor mu? Ne kadar kaldı eşinin askerlik yerinin belli olmasına? Dua edelim hep birlikte yakın bir yer olsun inşallah.
Bir de Ayseduru nerelerde yahu,gelmedi ne zamandır?

ekince gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım.sat aynı bizim bakalım benim cadı ne zaman teşrif edecek.

günaydınnn kızlarrr

ekince allah bağışlasın cnm,ne güzel kavuşmuşsun yavruna,doğum detaylarını anlatsana müsait olunca
bende normal düşünüyorum kısmetse
bebişin nasıl

Back
X