• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

bu arada sancıları nasıl anlicaz sertleşme olursa diyolar eee sürekli sertleşiyo ağrı desen sürekli olabiliyo şöyle net bişey yokmu.galiba net olan kasık ve bel ağrısı gibi olcak demi

Kızlar hamilelik zor değilmiş o günlerinizi arayacaksınız tadını çıkarın valla
Ben günlerdir uykusuzum. Oğluşum sarılığı atamadı.
gün boyu uykuya eğilimi var. Nezle oldu garibim kusuyor burnu tıkalı ve nefesi gidiyor kaç kere morardı nefesi gitti benimde aklım gitti kendime gelemedim yavrum neredeyse elimde kalıyordu. Zor kızlar ya
evet çok güzel duygu ama onun canının acıması sizi daha çok üzüyor :(

bu arada sancıları nasıl anlicaz sertleşme olursa diyolar eee sürekli sertleşiyo ağrı desen sürekli olabiliyo şöyle net bişey yokmu.galiba net olan kasık ve bel ağrısı gibi olcak demi

Bende çok araştırdım nasıl oluyor diye ama illa ağrılı olmuyormuş, sadece yatınca veya dinlenince geçmeyen kasılmalar olarak yazmışlar:26:

gün boyu uykuya eğilimi var. Nezle oldu garibim kusuyor burnu tıkalı ve nefesi gidiyor kaç kere morardı nefesi gitti benimde aklım gitti kendime gelemedim yavrum neredeyse elimde kalıyordu. Zor kızlar ya

Off yaa, çok geçmiş olsun:26: Daha minicik yavru yaa kış bebeğine bakmakta zor, aslında hastaneye falan kimseyi çağırmamak gerek doğuma yaa, herkes mikrop taşıyor.

canım çok üzüldüm ya
allah acil şifalar versin o minicik bebişe
inşallah sarılığıda atar canım
sen moralini yğksek tutup iyi olucaksınki bebeğine verimli olasın
inşallah hemen iyileşir cnm

küçükprenscim maşallah canım miniğinee,

cucum senin içinde hayırlısı olsun cnm

ya kızlar suni sancııı beni korkutuyooo bana öyle bişi demedi ama normal olmazsa banada günü dolduğunda suni mi dicek acaba yoksa sezeryan mı merak ettim şimdi...

canım ben de çok korkuyorum aslında suni sancıdan, umarım gerek de kalmaz. ama gerekirse sezeryan olmamak için sonuna kadar dayanıcam. doktorun kararı sana bırakabilir veya o anki bebeğin durumuna göre falan yönlendirebilir. bekleyip görcez hepimiz...

kucukprens+,fenerbahCemre+,nerdil,impaladeniz,yenihamile,sporstar+,tooba,beraser,eftelya23,presence,cucu+,
KIZLAR SELAM

hoşgeldin canım,
ben de merak ediyodum sarılığınız geçti mi diye. kıyamam sana ya. çok zordur eminim. ama dayanmak zorundasın sen bi annesin artık. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız. seni benden iyi kimse anlayamaz. yazmıştım daha önce biz 3 ay uğraştık o sarılıkla. kendini çok harap etme ama geçiyo sonunda. ilerde hatırladığında o kadar da üzülmeseymişim diyeceksin ama şu anda duygusalsın da çok iyi anlıyorum. en azından kollarında artık...

canım adet sancısı gibi başlayıp daha da şiddetleniyo. sancı girdiğinde anlarsın zaten merak etme. ağrı eşiğin çok yüksek değilse tabi. kimisi hiç hissetmedim diyo bana rüya gibi geliyo.bi de ben de sancının büyük kısmının evde geçirilmesi taraftarıyım ama yine de sancılar başladığında bi gidip muayene olup doktorun tavsiyesine göre bi süre daha eve dönmekte fayda var diye düşünüyorum.

kucukprens+,fenerbahCemre+,nerdil,impaladeniz,yenihamile,sporstar+,tooba,beraser,eftelya23,presence,cucu+,
KIZLAR SELAM

selam canımmm... çok çok geçmiş olsunnn canım ... dikkat edin kendinize... kaan bebek iyileşsin bir an önce...

Çanakkale - Gelibolu... Kısa Dönem.. :64:

hehe benim eşimde orda yapmışşşşş :29: gözün aydın canım yakın da kısa dönem süperrrr çok sevindim sizin adınıza...

canım normale uygunsan bence öncelikle suni sancıyı dener herhalde.

oyyy inşallah doğal yollarla olur suniye gerek kalmaz....

burcucum kendini üzmemeye çalış şimdilik normal dış dünyaya uyum sağlamakta tabi sorun yaşayabilirler çok zor tabi ama güçlü olmalısın daha doğrusu soğukkanlı olmak için elinden geleni yapmalısın.

toobacım gözün aydın ne güzel yer çıkmış sağ salim kavuştursun Allah'ım

Back
X