• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

carna valla aynı şeyi bende merak ediyodum,sorsam mı diye düşünüyodum sen benden önce davrandın :)

Bizde yarın gidicez konntrole ama hiç gidesim yok..Evde sakin sakin oturup günümün gelmesini bekleyesim var :)

Selam kızlar.Bende evde sıkılmakla meşgulüm :95: HErkescikler iyidir umarım. Zaman geçmiyor artık ya :)

Selam kızlar.Bende evde sıkılmakla meşgulüm :95: HErkescikler iyidir umarım. Zaman geçmiyor artık ya :)

Hoşgeldin canım,sıkıl sıkıl,bunlar son sıkılmaların olacak:9: Kocişin yok mu yanında? Burası da çok sessiz..Nerde o eski muhabbetler :) Herkesler elini ayağını çekmiş,eskiden geçmişe bakamazdım birikmişlikten ötürü..Şimdi kaç saattir sayfa değişmiyo :)

Hoşgeldin canım,sıkıl sıkıl,bunlar son sıkılmaların olacak:9: Kocişin yok mu yanında? Burası da çok sessiz..Nerde o eski muhabbetler :) Herkesler elini ayağını çekmiş,eskiden geçmişe bakamazdım birikmişlikten ötürü..Şimdi kaç saattir sayfa değişmiyo :)

Ay valla sıkılmaktan sıkıldım :)) Uğraş lazım oğluş gelsinde sıkıldım demeye vakit kalmasın :9:

carnacım hayırdır niye küsüşüyonuz kız karnın burnunda..

Benim kocişte 11 de gidecek .Şuan uyuyo...

Niye küsülüsün kız :)) Benim işte canım gece vardiyasında oğluşla ben tek kaldık :))

Beni yanlız bırakıyor uyuz.Geç geliyor, iş sonrası spora gidiyor ben haftanın 3 günü değil, 2 günü git diyorum burnundan kıl aldırmıyor gıccıkk: ) Gerçi evde olduğu zamanlarda beni sinir ediyor, sinir oluyorum işte.

Herkes doğurmayı bekliyor.:1:

Ay valla sıkılmaktan sıkıldım :)) Uğraş lazım oğluş gelsinde sıkıldım demeye vakit kalmasın :9:

Elişi yap hayatım bak ben öyle yapıyom :) Kızımın sepetini yapmaya çalışıyorum bi yandan da buraya bakıyorum..

qadifecim bugün baya doğum yapan vardı ama isimlerini unuttum şimdi..Aklımda kalan bi desire,bi borakisa,bide lolova(face de bebeğinin resmini gördüm bende) bi iki kişi daha vardı ama şuan aklıma gelemiyo maalesef..

Sepet falan yapmadım canım ya.Aslında yapcaktım ama burda malzeme satan yerleri bilmiyorum onun için İzmite gitmek lazımdı onuda bizim koçişi ikna edip götürmek ölüm olduğu için hiç uğraşmadım valla :)) Anneme diycem benim nişan sepetimi getirsin :9:

Beni yanlız bırakıyor uyuz.Geç geliyor, iş sonrası spora gidiyor ben haftanın 3 günü değil, 2 günü git diyorum burnundan kıl aldırmıyor gıccıkk: ) Gerçi evde olduğu zamanlarda beni sinir ediyor, sinir oluyorum işte.

Herkes doğurmayı bekliyor.:1:

O zaman hiç girilmez valla..Bebiş,iş,güç,uykusuzluk derken zor anacım zor..Son sefalarınız bunlar ona göre:1:

Sepet falan yapmadım canım ya.Aslında yapcaktım ama burda malzeme satan yerleri bilmiyorum onun için İzmite gitmek lazımdı onuda bizim koçişi ikna edip götürmek ölüm olduğu için hiç uğraşmadım valla :)) Anneme diycem benim nişan sepetimi getirsin :9:

En güzeli,varsa niye uğraşıcan bi daha..Ben de arkadaş gazına geldim,"elinden geliyo,niye öyle şeyler yapmıyon" dediler bende yapıyom yavaş yavaş:) Perşembe pazarından aldım bende malzemelerin çoğunu,bazısıda elimde vardı..Benimkide bebek sepetinden çok nişan sepetine benzeyecek ama napim,şıkır şıkır olur artık,varsın olsun :27:

Ehee, inşaallah diyelim.İçine doğan , gerçek olsun : )

Bu arada şansın yok artık bee, mecburen doğuracaksın.İnşallaha maşallaha kalmadı bu iş: )

Senin tosun kaç kilo olmuş bu arada? bayağa totoşunu büyütmüştür.
amin canim,gönlüne göre olsunnn :emir_bebek:
aynen canim gelecek hafta ici mecbur dogurucam yani,kacisi yok :49:
valla canim bilmiyorum ki...2 haftadir sadece nst icin gidiyorum,muayene etmiyor..
en son 20 gün olmustur emin degilim ne kadar olduguna ama 3400dü..
4ü bulmus mudur bilemiyorum valla,ilgimide cekmiiii,cünkü inanmiyorum ölcümlere..

En güzeli,varsa niye uğraşıcan bi daha..Ben de arkadaş gazına geldim,"elinden geliyo,niye öyle şeyler yapmıyon" dediler bende yapıyom yavaş yavaş:) Perşembe pazarından aldım bende malzemelerin çoğunu,bazısıda elimde vardı..Benimkide bebek sepetinden çok nişan sepetine benzeyecek ama napim,şıkır şıkır olur artık,varsın olsun :27:

Nişan sepetimide kendim yapmıştım zati :)) Buraları bir bilsem neler yapardımda :)) KArnı burnında tek başına dolaşılmıyor ya :)) Kocaylada her yere gidilmiyor hemen sıkılıveriyor :))) Olsun süslü süslü olsun.

O zaman hiç girilmez valla..Bebiş,iş,güç,uykusuzluk derken zor anacım zor..Son sefalarınız bunlar ona göre:1:

Benim için çok farketmez valaha.Çok sıkılmadığım sürece.Nette vakit geçirmeyi sevmiyorum ben : ) sıkılıyorum.

Ama ben artık ,kafama estiği zaman, çantamı alıp dışarıya çıkamayacağım için azcık üzülüyorum.Ve daha bir çok şey için içim buruk.Ama herhalde evlat sevgisi bunların önüne geçiçektir.: )

fistik arkadaslarimmmm..cucu yatmaya gidiyor..
eger haftasonunda dogum yaparsam mutlaka haberiniz olur.
Allah hepimizin yardimcisi olsunnn,oglusumda bende kocaman öpüyoruz siziiiii:54:

amin canim,gönlüne göre olsunnn :emir_bebek:
aynen canim gelecek hafta ici mecbur dogurucam yani,kacisi yok :49:
valla canim bilmiyorum ki...2 haftadir sadece nst icin gidiyorum,muayene etmiyor..
en son 20 gün olmustur emin degilim ne kadar olduguna ama 3400dü..
4ü bulmus mudur bilemiyorum valla,ilgimide cekmiiii,cünkü inanmiyorum ölcümlere..

Yani ortalama değerler işte.

Arkadaşıma 3600 demişlerdi, 2900 doğdu, 300 gram da 3 gün içinde gitti, 2500 eve geldi : )))

Son düzenleme:
Back
X