• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Ay çok şükür ya..Dünnden beri içime dert olmuştu..Küçük paşa bu güzel tarihi bekliyormuş demek..Hepimizin gözü aydın,sonunda suni sancıyada gerek kalmadancucumuzu doğurttuk :64::64::64: Darısı biz bekleyenlerin başına:26:

günaydın kızlar. uyandım bir bakayım yatacağım tekrar. Bugün doktora gideceğim. E cucumda doğurduğuna göre artık ufaktan sıra alabiliriz. Bakalım minik sıpam ne alemde.
Bugün doktora giden çok olur,hayırlı haberler bekliyoruz.
Sinem'cim evine geçer,belki girer bugün. Geçmişe dönemez belki ama ben anmadan geçmeyeyim.
Ben girmeden çıkarım evden muhtemelen kızlar,akşama görüşürüz. Öptüm herkesleri...

günaydın kızlar bugün doktora gidemedim kar yağışı nedeniyle bulunduğum ilçede ebe var ama doktor yok çok korkuyorum doğum başlarsa diye :18: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yattigim yerden mesaj sesi duydum, esime iste Cucu dogurdu deyiverdim:)) telefonumu gwtirdi sagolsun vee evveett:

12.12.2010 Saat 19.22de Allah bize Egehan adinda bir melek emanet etti.Egehan'imiz cok sükür saglikli ve tüm sevenlerini selamliyor...

iste bi guzel haber daha cucumuzda dogurmus
egehana allah uzun omurler versin
darisi dogum yapacaklarin basina

günaydın kızlar bugün doktora gidemedim kar yağışı nedeniyle bulunduğum ilçede ebe var ama doktor yok çok korkuyorum doğum başlarsa diye :18: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aman Allah korusun!!

Kızlar acil cevap bekliyorum Bersu mu güzel Melis mi:16:

Bersu güzel bence, Melis çok yaygın bir isim. Bersu farsça dimi?

aaa cucu da dogurmus,aklım hep oondaydı,bu arada sezeryan olacak arkadaslara sesleniyorum korkmasınlar sezeryan oyle korkulacak bı sey degılmış,ama şu gögüs kremlerinizi 1-2 hafta önceden sürmeye başlayın,yoksa çok kötü oluyor...bu arada kendinize bol bol önden düğmeli pijama takımları alın çok lazım oluyor lohusa teri diye bi şey var,sırılsıklam oluyorum,ama şişliğim kilom bi şeyim kalmadı,normal dogum yapanlar gibiyim Allah a şükür:66:hımm bi de sezeryandan sonra sütü hemen gelmeyen anneller,dogum sonrası su içmeye izin verilince hemen şöyle bol şkerli sıcak su tüketin 2bardak felan hemen süt geliyor,bunlar aklımda kalanlar....

slm kızlar herkes iyi demi?
cucu pırtlatmış sonunda benim dualarım tutuyo bak kime dua ettiysem gitti pırtlattı.neden kimse bana dua etmiyo:84::63:
neyse sıra esra 37de ve akabinde ben lütfen araya kaynak olmayalım artık:20:
seyracım çıkmışsın gerçi ama şöyle diyeyim bence bersu anlamını bilmiyorum ama daha güzel nadir kullanılan isimleri severim.

Saol canım, daha iyiyim. Biraz toparladım kendimi, su içip bişeyler yiyebiliyorum, ama halsizlik var hala:31: Allah kimseyi hasta etmesin valla ne zormuş, hele hamilelikte:37:
Sen nasılsın fıstık?

ay pardon canim
msgin sonuna gulucuk koymusum:78:
:71: bunu koycaktim
iyiym bende tatlim temizlik var bugun
yarinda dra gidicem sabah
bakalim ne durumdayiz
bu sefer sanci cikar heralde

aaa cucu da dogurmus,aklım hep oondaydı,bu arada sezeryan olacak arkadaslara sesleniyorum korkmasınlar sezeryan oyle korkulacak bı sey degılmış,ama şu gögüs kremlerinizi 1-2 hafta önceden sürmeye başlayın,yoksa çok kötü oluyor...bu arada kendinize bol bol önden düğmeli pijama takımları alın çok lazım oluyor lohusa teri diye bi şey var,sırılsıklam oluyorum,ama şişliğim kilom bi şeyim kalmadı,normal dogum yapanlar gibiyim Allah a şükür:66:hımm bi de sezeryandan sonra sütü hemen gelmeyen anneller,dogum sonrası su içmeye izin verilince hemen şöyle bol şkerli sıcak su tüketin 2bardak felan hemen süt geliyor,bunlar aklımda kalanlar....

simdilik sezeryan olmicam gibi ama
bu isler son dakkada degisebiliyor
tavsiyelerin icin tesekkur ederiz sulecim
ben gogus kremine basladim
hakkimizda hayirlisi insallah
bi dogursakta bizde gelip tavsiyelerde bulunsak artik:31:

cucu pırtlatmış sonunda benim dualarım tutuyo bak kime dua ettiysem gitti pırtlattı.neden kimse bana dua etmiyo:84::63:
seyracım çıkmışsın gerçi ama şöyle diyeyim bence bersu anlamını bilmiyorum ama daha güzel nadir kullanılan isimleri severim.

canim bu hafta dogurursun insallah
biz siramizi bekliyoruzda
kuzulara guven olmuyo
isigi goren firliyo:60:

seni:1:n duaların kabul oluyomus hadi cnm bide bana dua et:9:
allah seninde yardımcın olsun biran önce sende pırtla:1:

Allah ım fenerbahcemrem de hayırlısıyla kavuşsun artık bebeğine amiiiinnnnnn :)) Gerçi benim duam tutsa pandam a tutardı, sahi ondan ses var mı??

Bide bu hastalık bende kaynak yapacak hal bırakmadı, yoksa hemen yarın doğurmak isterdim:27:

ay pardon canim
msgin sonuna gulucuk koymusum:78:
:71: bunu koycaktim
iyiym bende tatlim temizlik var bugun
yarinda dra gidicem sabah
bakalim ne durumdayiz
bu sefer sanci cikar heralde

Tahmin ettim canım, önemli değil:34: hadi güzel haberlerle gel yarın inşallahh.. Hiç sancı çıkmadı mı daha şimdiye kadar?? Benim son nts fenaydı ve ben hiç hissetmedim, yalancı sancılar hissedilmiyor herhalde:26:

kuzulara guven olmuyo

Biz kime anlatıcaz tavsiyelerimi, herkes doğurmuş olacak biz doğurana kadar:9: Bizde Ocak annelerine gidip anlatalım bari:23: Sahi onlar doğurmaya başladı mı acaba??

kuzulara guven olmuyo

ayyy ne yapsam lambanın üstünemi otursam ki:1::1: şaka bi yana sağlıklı olalımda önemli değil.
bu arada pandammdan hiç ses çıkmadı doğum yapmış olsa bile mutlaka girerdi acaba bi terslikmi var inşallah yoktur.

rüyamda da bi oğlum oluyo ve aynı gün ölüyo acaip üzülüyorum:14::14: galiba ezo nun anlattığı olaydan etkilendim.

Back
X