Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yattigim yerden mesaj sesi duydum, esime iste Cucu dogurdu deyiverdim:)) telefonumu gwtirdi sagolsun vee evveett:
12.12.2010 Saat 19.22de Allah bize Egehan adinda bir melek emanet etti.Egehan'imiz cok sükür saglikli ve tüm sevenlerini selamliyor...
Kızlar acil cevap bekliyorum Bersu mu güzel Melis mi![]()
günaydın kızlar bugün doktora gidemedim kar yağışı nedeniyle bulunduğum ilçede ebe var ama doktor yok çok korkuyorum doğum başlarsa diye :18: Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar acil cevap bekliyorum Bersu mu güzel Melis mi![]()
gunaydin kucukprens tamda seni dusunuyodum
nasil oldun canim?![]()
Saol canım, daha iyiyim. Biraz toparladım kendimi, su içip bişeyler yiyebiliyorum, ama halsizlik var halaAllah kimseyi hasta etmesin valla ne zormuş, hele hamilelikte
![]()
Sen nasılsın fıstık?
aaa cucu da dogurmus,aklım hep oondaydı,bu arada sezeryan olacak arkadaslara sesleniyorum korkmasınlar sezeryan oyle korkulacak bı sey degılmış,ama şu gögüs kremlerinizi 1-2 hafta önceden sürmeye başlayın,yoksa çok kötü oluyor...bu arada kendinize bol bol önden düğmeli pijama takımları alın çok lazım oluyor lohusa teri diye bi şey var,sırılsıklam oluyorum,ama şişliğim kilom bi şeyim kalmadı,normal dogum yapanlar gibiyim Allah a şükürhımm bi de sezeryandan sonra sütü hemen gelmeyen anneller,dogum sonrası su içmeye izin verilince hemen şöyle bol şkerli sıcak su tüketin 2bardak felan hemen süt geliyor,bunlar aklımda kalanlar....
slm kızlar herkes iyi demi?
cucu pırtlatmış sonunda benim dualarım tutuyo bak kime dua ettiysem gitti pırtlattı.neden kimse bana dua etmiyo:84:
neyse sıra esra 37de ve akabinde ben lütfen araya kaynak olmayalım artık
seyracım çıkmışsın gerçi ama şöyle diyeyim bence bersu anlamını bilmiyorum ama daha güzel nadir kullanılan isimleri severim.
cucu pırtlatmış sonunda benim dualarım tutuyo bak kime dua ettiysem gitti pırtlattı.neden kimse bana dua etmiyo:84:
seyracım çıkmışsın gerçi ama şöyle diyeyim bence bersu anlamını bilmiyorum ama daha güzel nadir kullanılan isimleri severim.
ay pardon canim
msgin sonuna gulucuk koymusum:78:
bunu koycaktim
iyiym bende tatlim temizlik var bugun
yarinda dra gidicem sabah
bakalim ne durumdayiz
bu sefer sanci cikar heralde
simdilik sezeryan olmicam gibi ama
bu isler son dakkada degisebiliyor
tavsiyelerin icin tesekkur ederiz sulecim
ben gogus kremine basladim
hakkimizda hayirlisi insallah