Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek sonunda Cucu'da kuzusuna kavuştu çok sevindim.
Rabbim Egehan paşayı sağlıkla, annesiyle, babasıyla büyümesini nasip etsin.:)
kızlar cucuyu göremıorum 2gündür facede nevar neyok doğummu yapıo yoksa canım benım msj fln attım ama faceden allahım sağlıklı saatli doğurmayı nasip eder inş küçük prens senın nekadar kaldı canım
Canım, Cucu dün doğurdu, Egehan kucağındadır şimdiDarısı da bizlere inşallah (sende içinde)
![]()
Ben normal doğum bekliyorum yani kısmet artık daha zamanı belli değil..
canım benım ya allah analı babalı büyütsün nasıl doğum yaptı acaba normal ı-olucak dıodu canım allah senıde bi sancıda kurtarmayı nasip etsın inş beklemek de zor yaa valla kaç kişi kaldı doğurcak olan bitti sanırım az kalmıştır
Biz geldik güzel anneler. Bir pazartesi rutini. Suyumuz,plesentamız iyi. Oğluşun keyfi yerinde. 3400 olmuş usg ye göre ama fazla çıkar şimdi 3100 falandır dedi doktorumuz. Çatı muayenesi yapmak istedi ama haftaya daha müsait olacağım dedim :78: Doğurursan karışmam bak dedi,öyle olsun dedim bende. Haftaya çatı muayenemiz var anlayacağınız. Nst geçen haftaya göre deha sakindi.
Doğurmazsan haftaya görüşelim dedi,bekliyoruz bakalım :):97:
kızlar ya evde nasıl vakit geçiriyorsunuz
benim evde 2. haftam bu geçen hafta bi soğuk algınlığı atlattım paso yattım ve hiç anlamadım hafta nasıl geçti
ama bu hafta daha ilk günden sıkıldım gibi
bir de hareketsiz kalmamak için ne yapıyorsunuz hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum
ben de biraz dans ettim ama korktum sonra bişey olurmuki
Yattigim yerden mesaj sesi duydum, esime iste Cucu dogurdu deyiverdim:)) telefonumu gwtirdi sagolsun vee evveett:
12.12.2010 Saat 19.22de Allah bize Egehan adinda bir melek emanet etti.Egehan'imiz cok sükür saglikli ve tüm sevenlerini selamliyor...
slm kızlar herkes iyi demi?
cucu pırtlatmış sonunda benim dualarım tutuyo bak kime dua ettiysem gitti pırtlattı.neden kimse bana dua etmiyo:84:
neyse sıra esra 37de ve akabinde ben lütfen araya kaynak olmayalım artık
seyracım çıkmışsın gerçi ama şöyle diyeyim bence bersu anlamını bilmiyorum ama daha güzel nadir kullanılan isimleri severim.
Kuzucum yaa, nolur bana da dua et, bu gece sancılanayım da yarına doğum yapayımmamiiiin inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz kuzulara.bilmiyorum ama neryuma dua ettim sonra pandama en son cucuya pazartesi ye kalmazsın inşallah hafta sonu sancılanıp doğurursun dedim oda kabul oldu çok şükür.şimdi sıra 38 i bitirip bebişleri sağlıklı olanlar bir avazda pırtlatırız inşallaaaah.
pandamdan ses seda yok ulaşabileceğimiz hiç bi bilgi yok.sen nasıl oldun daha düzelmedinmi yoksa?ocak annelerine bakmıştım ben doğumlar başlamıştı.
Taze anne hoşgeldin, arada ziyaret et aksatma bizi de. Geçmiş olsun, bol bol komposto tüket canım, inşallah bi daha sıkıntı yaratmazcanlaaarrrr...
nasılsınız...ne çok doğum olmuşş..maşallahh.en sonunda da cucum doğurmuş, heyecanlandım.
allah tüm yavruları analı babalı büyütmey nasip etsin inşallah..
benim de kv gitti bugün.annemle kaldık yalnız.
beyzamız iyi gazlı bugünlerde ama huzursuz biraz
benim de dikişler gitti daha iyiyim..1 haftalık kabızlıktan sonra
haftasnu lavman yapıldı öyle rahatladım
ölcektim ya yeni yeni
oturmaya başladım...sizi de çok özledim.
Site normale döndü bende mi problem vardı anlamdım hata verdi sinir oldum :84: Bende mutfağı temizledim bugün pek bir enerjiğim ben :97: Acabamı acaba![]()
Slm hatunlar.Yorgunluk ve bel ağrısından gebrmekteyim..Bugün baya bi iş yaptım evde.Onuda yapim,bunuda halledim,e hadi şunuda yapim derken saat 1 den 4.30 a kadar ev işi yaptım..Hala dahada bitmiş değil:95: Hiç sevmiyorum ev işini,yap yap bitmiyo:84: Ama napalım artık heran hazırlıklı olmak lazım..
Tüm bunlar doğum öncesi enerjisi mi derseniz hiç sanmam çünkü enerjiden değil mecburiyetten yaptım.Ama bu kadar yorgunluk doğumu tetikler mi derseniz onu bilemicem,bekleyip görücez
Bu arada daha günün dolmasına vakti olan arkadaşlar doğurmak istediklerini yazmışlar..Siz daha durun bakim..Cucudan sonra sırayı ben aldım sanırsam. 2 gün sonra günümüz doluyo,bakalım biz ne kadar beklicez:44:
Kim yazmıştı duasının kabul olduğunu? 14 ü için bi dua isteğinde bulunayım bende![]()
haberokcum sen niye 22sini istiyosun
oglak olsun diyemi yoksa??:101:
Aaaa sen benim tickerımı görmedin sanırım daha, sıra bende kız![]()
Valla canım bana uyar, yarın ikimizde doğuruverelim, ince ince bi sızı var zati, yarına bakmışım şiddetlenmiş, ayyy inşallahhh. Benim en başından beri hep aynı tarih çıkıyo canım, 10 Aralık-12 Aralık arasında gidip gelmişim. Hakkımızda hayırlısı...Yok kıs,22.12. olsun diyeAma bu günkü konuşmalarınız da dikkatimden kaçmadı..Yay burcu nasıldır ki?Biraz rahat,alaycı diye biliyorum ama oğlakta çok kolay bi burç deil bildiim kadarıyla..Keçilerle uğraşmak var bide :)
Canım az önce farkettim tickerını,haklısın haklı:) Sen doğur madem,seni bekliyim ben15 de doğurursan 22 yi beklemem lazım,gel şu işi 14 e bağlayalım,ikimizde aynı gün doğuralım,önce sen sonra ben
Şaka bi yana seninde hakkında hayırlısı olsun canım ama kiloyu bencede pek kafana takma,çokta tutmuyo gibime geldi..Bide senin ilk zamanlarki usg de nasıl çıkıyodu bebişin haftası? Benim mesela o zamanlardakinde 1 hafta geriden geliyodu,ona göre doğumum 22 aralık gözüküyodu Belkide 22 aralık konusu bu yüzden bu kadar işlemiştir içime![]()
Daha çok var herhalde doğurmayı bekleyen, saol canımm aminn inşallah..
Ohh maşallah, benim doktorum 3000 demişti oğluşa, zehirlenince doktora gittim ya orada usg yede girdim herşey yolunda mı diye o da 3400 dedi!! Yuuff yani 2 günde o kadar alamayacağına göre güvenmemek lazım boşver o değerleri![]()
Doğurursan bari hazırlıklı ol Pelin cim, o zaman gelme yavrum müsait değilim diyemezsin
Ben kitap okuyorum bol bol, sanırım bir süre okuyamayacağımm o yüzden tadını çıkarıyorummm![]()
Bak benim ilk doğumumda öyle ince sızılarla başlamıştı ona göre:) Allah gönlüne göre versin canım,gönlünden geçen hayırlısıyla olur inşallah..Valla canım bana uyar, yarın ikimizde doğuruverelim, ince ince bi sızı var zati, yarına bakmışım şiddetlenmiş, ayyy inşallahhh. Benim en başından beri hep aynı tarih çıkıyo canım, 10 Aralık-12 Aralık arasında gidip gelmişim. Hakkımızda hayırlısı...
Hoşgeldiniz..Nasıl geçiyor bebişli günler?selam kıslar biz geldik kızımlan ...
Prensim desem ki oğlum şimdi gelme kuaförden randevu alayım ondan sonra gelirsin. Dinler mi ki acaba?
Esra,Haberok,fenerbahcemre kimseleri beklemeye niyetim yok vallahi. Çarşamba kuaföre gideyim,ondan sonra korkun benden. Doktorumda doğurmazsan görüşürüz dedi zatenSiz beklerken ben kaynarsam aradan şaşırmayın.
Narnisan cım hoşgeldiniz? Nasılsınız sen ve tatlı kızın?
yok canim oglaklara bayildigimdan diil wallaYok kıs,22.12. olsun diyeAma bu günkü konuşmalarınız da dikkatimden kaçmadı..Yay burcu nasıldır ki?Biraz rahat,alaycı diye biliyorum ama oğlakta çok kolay bi burç deil bildiim kadarıyla..Keçilerle uğraşmak var bide :)
:
selam kıslar biz geldik kızımlan ...