Kızlar hepinize uzun bir aradan sonra kocamann bir
merhaba;
Geçmişe detaylı bir şekilde dönemedim fakat
ayşecim size çok geçmiş olsun canım inşallah herşey sizin için olumlu bir şekilde devam eder ve en kısa sürede bu yaşadıklarnızı unutursunuz ...
Doğumdan sonra çok şükür İpek kızım sağlıklı sıhhatli kucağımızdaydı ancak aynı şey benim için geçerli olmadı malesef bu zamana kadar forumda sağlık sorunlarımla uğraşmaktan fırsatım olmadığı için giremedim.. bikaç arkadaşla paylaştım ama kısaca sizlerde bilin istedim hamileliğin son aylarında burda paylaştığım bel ve sırt ağrılarım doğumdan sonrada daha yüksek şiddetle devam etti bikaç dr., testler tahliller kemik ölçümleri derken teşhis kondu
gebelikte kemik erimesi buna bağlı omurlarda kırık ...
yani doğumdan itibaren hiç lohusalık yaşayamadım nerdeyse gün aşırı dr.a gittim bilmem kaç kere kan verdim bir sürü ıvır zıvır röntgenler ölçümler ...
neticede tedavi bir yıl sürecekmiş ilaç ve korse kullanıcakmışım çok şükürki tedavisi var fakat emzirmeyi kesmem gerekiceği için 3 ay kadar geç başlanıcak tedaviye , şimdilik kızımı hem emziriyorum hemde mama veriyorumki çok sütümü emip benden kalsiyumu çok almasın daha da boşaltmasın kemiklerimi

(
Ağrılarımdan dolayı sezeryanımın acısını pek anlamadım ama göbek duruyo tabi... şimdiye kadar 11 kilo verdim ama daha 6 kilom var verilecek ..
Son olarak bizim planlarımızda paris seyahati görünmüyor kıslar :))) hatta edirne sınırından bile çıkamayız bu yakınlarda

((