2010 Aralık Annelerinin Cicileri( Gecelik ve Pijama Takımları)

Kızlar çok güzel takımlarınız güle güle giyin.

Ben geceliği sadece hastahane de giyinmek için alacağım çünkü benim ev soğuk oluyor kışın, donarım valaha.Sabahlığı da kalın polar şeklinde olanlardan alırım anca keser.Birde pijama takımı işte ama daha bakmadım bu ay hallederim sanırım.

Nerdil senin ev sıcak oluyor galiba.

nerdil bu topik iyi olmuş, ben hala netten mi yoksa mağazadan mı alsam karar veremedim. oğlumun doğumunda aldığım gecelik duruyo, pijama takımı da ama pilama takımım çekti baya yıkanınca şimdi 34 beden falan oldu. şimdi şöyle 2si bir arada hatta sabahlık takım olarak bulsam alıcam, o yüzden burası iyi olmuş, fiyatlar da ortalama aynı. ben de kalın mı ince mi alsam karar veremedim bi de.

evim çok soğuk olmuyor ama öle çok sıcakta değil en üst kat çatı altıyız ve alt katımız boş daire... ama benim yapım kalın giyemiyorum ben kışın evde bile kısa kollu gezerim kalın şeyler bunaltıyo beni. patlarım ben huy işte.... ateşli hatunmuyum neyim.... :kedi:

gecelik mutlaka almakmı gerekiyo acaba hiç kullanamam gecelikle sabhlığı ben 2 tane pijama takımı aldım bakalım şimdilik.

ben hastanede giyecegime hala karar veremedim
ama evde giymek icin boyle bi pijama takimi aldim
pembesini tabikikaydirigubbakcemile2

İyi günlerde giy canım.Çok şekermişkaydirigubbakcemile3

Aslında giyeceğimiz birkaç gün.Çok abartmamak lazım.sempatiksalakcinni

gecelik mutlaka almakmı gerekiyo acaba hiç kullanamam gecelikle sabhlığı ben 2 tane pijama takımı aldım bakalım şimdilik.

Canım giyemezsen sorun olmaz. 2 tane pijama takımı da yeter bence.

Ben kızımda 2 tane yeni pijama takımı almıştım biri Dagiden diğeride Dagi mağzasından başka markanın yepyeni duruyorlar şimdi 1 takım daha alacağım yeni olsun diye

kizlar ben diger topigimize bebisin esyalariyla beraber eklemistim..
bi ara bulup yine koyarim,cekmeye hakkaten üsendim..ilk takimi daha alamadim cünkü bedenim yoktu..
sabahlik ve diger takimin uzun kullusunu cok severek aldim

sabahlik

Cucu Canım bu takımlar çok güzel.
Özellikle 1.sine bayıldım. İyi günlerde giyersin inşallah

cucum evet bunalr çok güzel. bende birinci takımı çok beğendim.
sabhlık da çok şık duruyo.

cucu ilk takım bence de çok güzel.. özellikle rengine bayıldım mor ve tonları en sevdiğim renkler.. sabahlık da mükemmel. çok zevkli bi tercih. sağlıklı günlerde kullan hayatım...

Kesinlikle Ateşli hatunsun valaha aklinialirimsmile

Cucu
canım takımlar çok güzel.Hem şık, hem spor, klasik değil.Güle güle giyin.

Son düzenleme:
oo masallah kizlar ne hos bu takimlar, ben daha kendime dogru durust bisey almadim akannehir
sali gunu cikip bakacam artik, ama ben daha cok pijama takimi dusunuyorum gecelik hic giyemiyorum rahat edemem

Üşengeçlik etmesem bende kendi cicilerimi ekleyeceğim ama inşallah doğum yapmadan eklerim.kaydirigubbakcemile3

Cucu'm güle güle kullan canım:)
Eminim Aralık anneleri lohusalıklarında bebişleriyle birlikte iki dirhem bir çekirdek olacak valla hem bebişlerimize hemde kendimize birer nazarlık takalım derim.kaydirigubbakcemile3
Gerçi ananem ya boynundan altın kolye yada kolundan bilezik eksik olmayacak nazarı çeker deyip duruyor.kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ... sonunda pijama ve geceliği de halletmiş bulunmaktayım.. geceliği 25 tl ye rosalinda diye bi marka aldım .. ve inanın tüm çarşıyı dolaştık ve 50 tl ve üzeri fiyatlardakileri bile bu kadar beğenmemiştim... pijamayı da beğendim (marilyn diye bir marka) ama bedeni kalmamıştı...... istediğim bedeni netten sipariş verdim .. resimdeki ile alakası yok ..yumuşacık bir sabahlığı var .. gelince resmini çekerim .. bu arada mavisini aldım ..tavsiye ederim...

ic-Giyim.com : Gecelik - Pijama - l Penye Pijama Set - 2904

sanırım açılmıyor.. resim :

Son düzenleme:
benim aldığım takım bunun mavisi, güzel tatlı bir mavi , böyle süslü şeyler pek tarzım olmasa da e anne oluyoruz az dişiliğimizi ön plana çıkartalım değil mi.
sabahlığı triko tarzı nasıl desem tüylü müylü bir örgüsü var, pofuduk pofuduk...

pijamadunyasi.com.tr/main/big_picture.asp?product_PIC=catse-tile.jpg

cucu süper takımalrın enrden bunlar ben bi set aldım ama bi tane daha alıcam tarzımız yakın pijama gb değil şık ürünler... kibar... çok beğendim canım güle gle giy...

Katreciğim üşengeçliği bırak da sen de ekle cicilerini görelim kaydirigubbakcemile3

Kızlar iyi günlerde giyin, pijamalarınız çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…