Kızlar çok güzel takımlarınız güle güle giyin.
Ben geceliği sadece hastahane de giyinmek için alacağım çünkü benim ev soğuk oluyor kışın, donarım valaha.Sabahlığı da kalın polar şeklinde olanlardan alırım anca keser.Birde pijama takımı işte ama daha bakmadım bu ay hallederim sanırım.
Nerdil senin ev sıcak oluyor galiba.
ben hastanede giyecegime hala karar veremedim
ama evde giymek icin boyle bi pijama takimi aldim
pembesini tabikikaydirigubbakcemile2
çok güzelmiş canım, güle güle giy, ben de daha istediğim gibi bişey bulamadım. Kızlar galiba biz çok detaycıyız. Nerdeyse doğurucaz çoğumuz hala bi gecelik bulamadı yaw. Ben de internetten bakınıyorum ama hala bişey bulamadım.sempatiksalakcinni
gecelik mutlaka almakmı gerekiyo acaba hiç kullanamam gecelikle sabhlığı ben 2 tane pijama takımı aldım bakalım şimdilik.
evim çok soğuk olmuyor ama öle çok sıcakta değil en üst kat çatı altıyız ve alt katımız boş daire... ama benim yapım kalın giyemiyorum ben kışın evde bile kısa kollu gezerim kalın şeyler bunaltıyo beni. patlarım ben huy işte.... ateşli hatunmuyum neyim.... :kedi:
Üşengeçlik etmesem bende kendi cicilerimi ekleyeceğim ama inşallah doğum yapmadan eklerim.kaydirigubbakcemile3
Cucu'm güle güle kullan canım:)
Eminim Aralık anneleri lohusalıklarında bebişleriyle birlikte iki dirhem bir çekirdek olacak valla hem bebişlerimize hemde kendimize birer nazarlık takalım derim.kaydirigubbakcemile3
Gerçi ananem ya boynundan altın kolye yada kolundan bilezik eksik olmayacak nazarı çeker deyip duruyor.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ... sonunda pijama ve geceliği de halletmiş bulunmaktayım.. geceliği 25 tl ye rosalinda diye bi marka aldım .. ve inanın tüm çarşıyı dolaştık ve 50 tl ve üzeri fiyatlardakileri bile bu kadar beğenmemiştim... pijamayı da beğendim (marilyn diye bir marka) ama bedeni kalmamıştı...... istediğim bedeni netten sipariş verdim .. resimdeki ile alakası yok ..yumuşacık bir sabahlığı var .. gelince resmini çekerim .. bu arada mavisini aldım ..tavsiye ederim...
ic-Giyim.com : Gecelik - Pijama - l Penye Pijama Set - 2904
sanırım açılmıyor.. resim :
benim aldığım takım bunun mavisi, güzel tatlı bir mavi , böyle süslü şeyler pek tarzım olmasa da e anne oluyoruz az dişiliğimizi ön plana çıkartalım değil mi.
sabahlığı triko tarzı nasıl desem tüylü müylü bir örgüsü var, pofuduk pofuduk...
pijamadunyasi.com.tr/main/big_picture.asp?product_PIC=catse-tile.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?