2010 Aralık Annelerinin Cicileri( Gecelik ve Pijama Takımları)

oooo tatlımmmmm ne çok gecelik sabahlık almışsın.
hepside ayrı ayrı çok gzüelelr.
güzel günlerde kullan bitanem.
Valla cnm benim aldığım şeyler çok güzeldi dayanamadım zemuszemus
Açıkcası uygun da geldi
birde doğum sonrası rahat rahat giyerim.
Penye olan sonbahat ilk bahar mevsim geçişinde bile giyilir yani
Kullanışlı olduğu için eşimde al diyince durduramadım kendimi kaydirigubbakcemile3

Valla cnm ben sıkılırım 40 gün yatamam öle alışık değilim
Allah sağlık sıhhat verirse en geç 1 haftaya toplarım kendimi inşallah doğum sonrası
Zaten sezeryan olursa tabi 1 haftaya normal pek sanmıyorum ama olurda normal olursa ertesi günü göbek bile atarım :teytey:

BURCUU canim adasimmm cok cici seyler almissin,güle güle giy fistigimmm olumunekankayizsmile

DILEM canimm burdada yok ama ben yapicam..kokos gecelik vs.türkiyeden aldim zaten..
süsler püsler,oda süslemesi,sekerler,sepetler,tokalar..bunlari sende uydurabilirsin tatlim...
idee diye bir dükkan var buralarda,incik boncuk ne ararsan..kesin ordada vardir benzer yerler..bi göz at mutlaka yerimseniben

valla turkiyedeki guzel annelerimizi kiskandim bende alacam lülülülülülü

işanlah cicilerinizle bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız hepiniz.maşalllah hepinize

kızlar hastanede giymek için terllik aldım ceyo... sitesinde de var fiyatlar sizede fikir olsun...

bütün cicileriniz çok güzel kızlar güle güle günlerde giyip sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim yavrularımızı :)

kızlar bu da benim cicim=) kırmızısını aldım bu takımın. cicili bicili pijamaları daha çok beğenmeme rağmen klasik bi takım almayı tercih ettim. resimde belli olmasa da üstünün lizözü çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
maşallah nerdil tepeden tırnağa herşeyini özenle hazırladın. maşallah sanaa

bu pijama dünyasının sitesinde ankarada mağaza adresi vermişti, hoşuma gitti modeller, koştur koştur gittim, mağazayı ararken başka bi yerde çok şirin ciciler buldum aldım, kime niyet kime kısmet oldu resmen. ankarada mağazası olmasa netten sipariş vericektim ama aldıklarım da çok tatlı, gecelik, pijama ve sabahlık, sabahlığı kalın aldım üşürüm korkusuyla.

canım güzel sağlıklı mutlu günlerde kulllan çok hoş bi takım....

maşallah nerdil tepeden tırnağa herşeyini özenle hazırladın. maşallah sanaa

yok canım rasgeldikçe alıyorum inanki şunu alıyım diye çıkmıyorum dışarı ve hep indirimden aldım sende öyle yapıyosun pijama çok hoş çok sağolasın beğenmene sevindim :13:

iiki de girmemişsin dükkana cnm o kadar çok çeşit var kii çok zor karar verdm. insan hepsinden almak istiyo ama ben maddi tarafından çok evde gereksiz yer kaplıycak diye almıyorum kalabalığı sevmiyorum ama severek aldığım şeyleri atmaya da kıyamıyorum

teşekkür edrim cnm bizde yavaş yavaş tamamlıyoruz işte ama eksik bitmiyo

desirecim pijama takımın çok güzelllll.
güle güle kullan.

amin cnm hepimiz ii günlerde kullanalım inşallahh

kızz ben bunu gördümm,çok sulandım 1 saat incelediydim hatta ama sonra vazgeçtim dagi ürünleri satan koray daydı sabahlığı çoookkk güzeldi bunun ama ben onu mevsimlik anca giyerim diye vazcaydıydım,çok üşürüm ben normalde de ..güle güle kullan gercekten cok güzel,,,

Desire çok ciciymiş pijama takımın.. Ay ben hala karar veremedim nasıl bişiy alcağıma.. Bende bu modele yakın pembe renk bi model beğenmiştim.. Ya bi yanımda diyo ki polar sabahlık alıyım sıcak sıcak.. Sonra aman şık bişiy olsun diyorum kaç kere doğum yapıcam.. Of of netcem bilmiyorum..

NERDIL cok iyi bi secim yapmissin,bende klasik sabolardan aldim ama o kadar yürücez yani..
crocsta cok rahat,bakalim ikisinide koyarim belki..
güle güle giy fistigimmmmm

DESIRE canim cok güzel...yalniz sana minnacik bi tavsiye,kanaman bitince kullan bunu,ben öyle yapicam..sezaryendede pansuman yapildigi icin mahvoluyormus bu kokos gecelikler..amann dikkat

canım çok sağol crocsta baktım bende :) snra geceliğim pijamam koyu gri siyah sabo alim dedim... ama crocslarda çok hoşuma gidiyo...

dediğin gb hastaneye ben açık renk almıyorum pijama ve gecelik koyudan yanayım :92: desire de kırmızısını almış zaten iyi yapmış güle güle giysin....

Son düzenleme:
Desire çok beğendim ne çok klasik ne de spor ortalar da : ) Şık gerçekten... valaha bende alsam mı diye düşünüyorum.Çok dolaştım ama bir türlü bulamadım kafama göre bir takım.

Loğusa pijaması almayayım diyorum altı bol geliyor, üstü dar olmuyor yani mecburen lağusa pijaması alacağım.Sanırım pijama dünyasın dan sipariş vereceğim, hem fiyatları da uygun ve çok güzeller.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla genelde pijama takımları alıyorsunuz ama doğum yapanlardan ve de ebe yengemden duydugum kadarıyla pijama giydirmiyorlar sezaryanda hiç giydirmiyorlarmış kanamaya sebep olabiliyormuş ,normal doğumda da gecelik istiyorlarmış .Ama hastahanede fazla kalma durumu hasıl olursa bencede gerekli pijama .Benim geceliğim neryuninkine benziyor sabahlığımıda uydurdum ona pembe pembe önden düğmeli bebek rahat emsin diye
güzelliğinden çok işlevine bakıyorum açıkcası.Loğusa geceliği ya da pijaması gerekli değil bence hem bunları doğumdan sonra da kullanabileceğiz ,kolay emzirilir bebekler ,rahat yani.Ayrıca mavi ve kavun içi çok tatlı iki pijama takımım var birini götürürüm büyük ihtimal yanımda olsun diye (ne olur ne olmaz ) Herkese Rabbim kolaylık versin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…