Valla cnm benim aldığım şeyler çok güzeldi dayanamadım zemuszemusoooo tatlımmmmm ne çok gecelik sabahlık almışsın.
hepside ayrı ayrı çok gzüelelr.
güzel günlerde kullan bitanem.
gule gule kullan canim....
kizlar burda o kadar onemsenmiyo sanki gecelik ve sabahliklar, turkiyede verilen ozen yok burda...
sizler tokasi corabi filan derken cok ozenle hazirlaniyosunuz...
birde herhalde lohusalik donemi turkiyede hala cok dikkat edilen bi donem, bazen duyuyorum iste lohusa yatagi hazirlanip 40gun boyunca yatanlar filan burda yok oyle
ozendiriyosunuz beni:sinifsinif:
Eminönü Havuzlhan Giriş sağdaki ilk dükkandan aldığım ürünler
BURCUU canim adasimmm cok cici seyler almissin,güle güle giy fistigimmm olumunekankayizsmile
DILEM canimm burdada yok ama ben yapicam..kokos gecelik vs.türkiyeden aldim zaten..
süsler püsler,oda süslemesi,sekerler,sepetler,tokalar..bunlari sende uydurabilirsin tatlim...
idee diye bir dükkan var buralarda,incik boncuk ne ararsan..kesin ordada vardir benzer yerler..bi göz at mutlaka yerimseniben
kızlar bu da benim cicim=) kırmızısını aldım bu takımın. cicili bicili pijamaları daha çok beğenmeme rağmen klasik bi takım almayı tercih ettim. resimde belli olmasa da üstünün lizözü çok hoşuma gitti
kızlar bu da benim cicim=) kırmızısını aldım bu takımın. cicili bicili pijamaları daha çok beğenmeme rağmen klasik bi takım almayı tercih ettim. resimde belli olmasa da üstünün lizözü çok hoşuma gitti
maşallah nerdil tepeden tırnağa herşeyini özenle hazırladın. maşallah sanaa
bu pijama dünyasının sitesinde ankarada mağaza adresi vermişti, hoşuma gitti modeller, koştur koştur gittim, mağazayı ararken başka bi yerde çok şirin ciciler buldum aldım, kime niyet kime kısmet oldu resmen. ankarada mağazası olmasa netten sipariş vericektim ama aldıklarım da çok tatlı, gecelik, pijama ve sabahlık, sabahlığı kalın aldım üşürüm korkusuyla.
canım güzel sağlıklı mutlu günlerde kulllan çok hoş bi takım....
yok canım rasgeldikçe alıyorum inanki şunu alıyım diye çıkmıyorum dışarı ve hep indirimden aldımsende öyle yapıyosun pijama çok hoş çok sağolasın beğenmene sevindim :13:
desirecim pijama takımın çok güzelllll.
güle güle kullan.
NERDIL cok iyi bi secim yapmissin,bende klasik sabolardan aldim ama o kadar yürücez yani..
crocsta cok rahat,bakalim ikisinide koyarim belki..
güle güle giy fistigimmmmm
DESIRE canim cok güzel...yalniz sana minnacik bi tavsiye,kanaman bitince kullan bunu,ben öyle yapicam..sezaryendede pansuman yapildigi icin mahvoluyormus bu kokos gecelikler..amann dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?