2010 Aralık Annelerinin Cicileri( Gecelik ve Pijama Takımları)

kızlar çok güzel gecelikleriniz güle güle giyin inşallah. bende aldım dagi den yıkadım ütüleyim koyarım resmini

cucu aldıkların çok güzel,özellikle sabahlığına bayıldım.Ben onu tunik olarak kullanırım yawkaydirigubbakcemile3 Bizim buralarda bulunmaz heralde..:umursamaz:

bugüna ldım bunları kızlar üstteki pembe 32 lilayı 26 geceliği 23 sabahlık 20 ye aldım.ayrıca 2tane emzirme sütyeni 1 tane emzirme atleti 4 tanede göbekten yukarda olan külotlardan aldım.emzirme atleti çok güzel kızlar bulursam ondan alacağım yine

güle güle kullan canım.. ayy herkes yaptı alışverişini bi ben kaldım izne bi ayrılim dalıcam mağazalara..

çok güzeller kızlar gule gule kullanın inşllah bende böyle çok pahalıya kaçmıyacagım,ama dagi nin ürünlerinde gözüm kalmıştı yazın da yazlık dıye almamıstım,Allah ım bana ankara ya gidince süper indirimlerle karşılaştırkaydirigubbakcemile3aminnn

cucum yazdım sanıyodum ama seninkilerde harika hiç hamilelikle alakası yok benim hep giyebileceğim şeyler çok iyi düşünmüşsün tam benlik

aysuncum geceliklerin gerçekten çok hoş güle güle kullan. herşeyi ahzır etmişsin.
bi lohusa tacın eksik. onu da unutma

superstar neryun denizim teşekkürler kızlar taçlarımı eklemeyi unutmuşum bak kokoşuz almayı unuturmuyuz hiç canımız kalıyor habire alıyoruz birer birer

kızlar bende bunun kırmızı olanını aldım

Son düzenleme:
cucum yazdım sanıyodum ama seninkilerde harika hiç hamilelikle alakası yok benim hep giyebileceğim şeyler çok iyi düşünmüşsün tam benlik
sanada alayim ayip ettin fistigimmm Şeniz
cucu aldıkların çok güzel,özellikle sabahlığına bayıldım.Ben onu tunik olarak kullanırım yawkaydirigubbakcemile3 Bizim buralarda bulunmaz heralde..:umursamaz:
hehe,bende kafama göre buldum nihayet ama ince gibi geliyor bana ama bakicaz artik,hastaneler sicacik oluyor sonucta yerimseniben
cucu süper takımalrın enrden bunlar ben bi set aldım ama bi tane daha alıcam tarzımız yakın pijama gb değil şık ürünler... kibar... çok beğendim canım güle gle giy...

canim hunkemöller diye ic camasiri magazasi var burda,ürünleri cok hosuma gidiyor,fiyatlarida öyle asiri ucuk degil..türkiyede yok sanirim maalesef :1no2:
daha güzelleri senin olsun canimm Şeniz

slm kızlar .... benim pijamam da geldi .. ama bedenleri yanlış geldi ... istediğim bedende de olmadığı için geri gönderdim .. yani yine pijamasız kaldım .. aşağıdaki pijamanın grili olanını beğendim .. almayı düşünüyorum.. sizce nasıl ???

nalancım çok şık yaa rengide çok güzel ben olsam kesn bu rengi alırdım mor ve tonlarına bayılıorum çnkü. netten mi alıcaksın sen?

nalancım çok şık yaa rengide çok güzel ben olsam kesn bu rengi alırdım mor ve tonlarına bayılıorum çnkü. netten mi alıcaksın sen?

grisi de çok hoş canım .. netten değil .. çarşıda buldum ... geceliğim de beyaza yakın bi renk.. .. sabahlığı hem gecelik hem pijama için kullanmayı düşünüyorum .. hep mavi istedim ama .. grili de olsa bayağı bir açık renk olacak ... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…