2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

Bizimde kontrolümüz bugündü kızlar çok şükür herşey normal kilosuda bir hafta ilerdeymiş oğluşumun 27+2 1190 gr 34 cm bihaki kontrol 32. haftada hayırlı inşallah

Kızlar bugün kontrolümüz vardı..

32+3'te kızım 2261 gram, 45 cm. dr.um iri bir bebek dedi.. böyle giderse normal doğuramazmışım.. :sinifsinif:
ayrıca tam kan şekeri için tahlili istedi. :uhm:

kızlar meleklerinize maşallah yaw benim kızım bana hep minicik gelio. 27. haftada 898 gr.dı daha 1kilo bile olmamıştı. p.tesi gidicez ama yine de çok bişe farketceni sanmıorum doktorum da zaten öle aman aman kilolu olmaz demişti gerçi sağlıklı ama sizinkilere göre küçük benim sıpam.

benim oğluşda biraz küçük bi bebek olucakmış...
33haftalıkken 1900grmış boyuda 42cm...
doktorda öle dedi zaten

ben de dün kızımı gördüm.
kızımız 28+5 te 1650 grmış.
boynu sölemedi ama kemikelri çok iyi gelişmiş dedi.
kocccamannnnnnnnnn maşallaaahhhhhh kızıma

32+1 deyiz, 1896gr olomuş kuzucum, yaklaşık 42cm Sizinkilerle kıyaslayınca az geliyo ama doktor amcamız herşeyin normal olduğunu, sağlıklı olduğunu söyledi. Ama ben yine de bugünden itibarek daha sağlıklı bi beslenme düzenine geçiyorum. O bi türlü içmediğim vitamin, kan hapı, kalsiyum, magnezyuma da yeniden başlayayım bari :)

dün bende pıtırcık kızımı gördüm 30+6 1.721gr dedi doktor teyzemiz maşaALLAH gelişimi çok güzel birde poz vermişti ki elini kafasına koymuş :) :) çok derdi varmış gibi :) :)

34 de 2500 gr maşallah kızımaama bizde cok iri olmayacagız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…