2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

Kızlar bebişler artık kilo almaya başladı. Her ayki kontrolünüzde göreceksiniz ikiye katlayacak. 400gr 3-4 hafta sonra yaklaşık 800 gr olacak. Onun için bir iki hafta bile büyük değişikliğe yol açar.

şimdilik kısaca şöle yazıyım ...

17. hafta 142 gr 13 cm
18. hafta 198 gr 14 cm
19. hafta 241 gr 15 cm
20. hafta 298 gr 25 cm
21. hafta 354 gr 26 cm
22. hafta 425 gr 28 cm
23. hafta 498 gr 29 cm
24. hafta 590 gr 30 cm
25. hafta 658 gr 34 cm
26. hafta 748 gr 35,5 cm
27. hafta 862 gr 37 cm
28. hafta 998 gr 37,5 cm

benim pasamda 23+3 'te 580gram olmus, ortalamalara baktim galiba biraz onde gidiyo
boyunuda yarin ogreniriz artik

Bugün gittim dr. a 24+6 günlük 720 gr. İri bir bebek olmayacak dedi.2700-2900 civarında doğar dedi. Canım sıkıldı biraz çok mu küçük olacak acaba yeterince besleyemiyor muyum diye

Bugün gittim dr. a 24+6 günlük 720 gr. İri bir bebek olmayacak dedi.2700-2900 civarında doğar dedi. Canım sıkıldı biraz çok mu küçük olacak acaba yeterince besleyemiyor muyum diye

haftasına göre iyi gibi kilosu ama neden öyle dedi acaba. sıkma canını senle ilgisi olduğunu sanmıyorum. sen beslenmene, öğünlerine dikkat et gerisi bebeğine kalmış artık... hepsi Allah'a emanet...

slm kızlar,
dün itibari ile bebiş 840gr 26 haftalığız,,,bebeğim makat duruyormuş eğer ekim sonuna kadar dönmezse sezeryan dedi doktorbilmiyorumkismileama benim bebişim hep öle duruo başından beri dönmeyecek gibi gelio bana ya hayırlısı bakalım neyse sağlıklı olsunda ben sezeryanada razıyım ya bakalım Allahtan ümit kesilmez....

canım ole küçük bebek değil bence hem haftadan haftaya değişir daha sen moralini bozma bence...

slm; bugun kontrolumuz vardi ve doktoruma gore oglum 23+5'te 650gr ve boyuda 30santim olmus

bende seninle alakasi yokki canim, ona bakarsan afrikali kadinlar yediklerine ictiklerine bizim kadar dikkat etmiyolar, vitamin kullanmiyolar ama saglikli bebekleri oluyo ve uzun surede emziriyolar, bence bizim yediklerimzle pek alakali degil

Son düzenleme:

yaa şimdiden nasıl böyle kesin tahminler yapılabiliyomuş şaşırdım doğrusu, son ay 1 haftada bile bebekler çok fazla kilo alıyolar ki bence haftana göre gayet normal. Ben 23+5 deyken 644gr dı. Bence hiç canını sıkma, tam anlamıyla saçmalamış doktorun. Kim dedi bunu bu arada Abdülkerim Bey mi?

Evet canım ABdülkerim bey. İçim rahatladı biraz sağolasın :) Demekki aynı gr. da devam ediyor bebişlerimiz:)

Hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için arkadaşlar. İçimi rahatlattınız gerçekten. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

canım gerçekten doktorun saçmalamış.
burda paylaşan arkadaşlara bakarsan senin haftanda hep aynı
bence hiç canını sıkma.
şimdiden nerden bilebilir bebeğin nasıl tammalayacağını.
sen hiç canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…