2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

slm kızlar biraz kafam karıştı bizimde bu gün kontrool günümüz dü 24+1 günlük kızım ve 600 gr dedi dktr sizce nasıl burdaki yorumlara göre biraz az gibi geldi ama dktr da normal dedi off allahım sen evlatlarımızı koru:Saruboceq:

Son düzenleme:
yok cnm ya normal bende aynı gündeyim seninle benimde 650ye yakın çıktı işte banada az geldi ama doktorun dediği şey çok mantıklı geldi,dr.um az değil normal dedi çocuklarda anne babaya çeker sizin gibi olucak dedi benim eşimde bende zayıfız baya,ayrıca daha çok kilo alıcaklar bunlar ilk dönemleri esas 8lerde belli olur ne yapıda doğacağı,hatta o bile belli olmaz hiç son anda bile 300-400gr atak yapıyorlar,sağlıklı olsunlar cnm önemli olan o,senin bebişte sana çekiyordur belki zayıfsan :)) böle teselli olalım

kızlar ortalama değerlere bakarak canınızı sıkmayın,3 hafta önce ortalamaların altındaydık,şimdide 100 gr üstündeyiz şükür,üstelik ekstra bişey de yapmadım,yani çok değişebiliyor...

Bizde dün gitti oğluşum 21+3 de 475 gr olmuş aynen bende sizin gibi sordum az mı diye yo çok normal dedi bu kiloya göre 1 hafta ilerde dedi şimdi bizim küçücük geliyolar ama son aylarda hızlı bi şekilde kilo alıcaklar maşallah hepsine allah sağlık versin yeter ki..

Bizim kız da 25. haftada 32 cm ve 700 gr dı.Aslında çok fazla kıyaslamamak lazım.Doktorlarımızın normal olduklarını söylemeleri yeterli.

Haklısın canım. Anne yüreği işte :) Daha şimdiden telaşlanıyoruz çiftli ekmek kadar olan bebişlerimize :)) Geçen hafta biraz moralim bozulmuştu ama burda siz ve destek olan diğer arkadaşların sayesinde toparladım. Tekrar teşekkür ediyorum desteğinize....

Benım bebegımde 24+2 de 705 gr 30 cm dı allahım hepımızın bebeklerını saglıklı sıhhatlı bı sekılde bagıslasın amınn

merhaba bebeğinin kilosu bence normal benimde 24 haftalıkken kontrolümde bebeğim 604 gr dı bende başkalarınınkini okuyunca senin gibi düşünmüştüm ama gidişatta bir problem yok asıl bundan sonra başlıyolar kilo almaya, ben şuanda 26 haftalığım sanki karnım 2 haftada dahada büyüdü gibi eşimde diyo sanki kısa zamanda daha çok büyüdü :)) İnşallah doğduğu günleri görmeyi nasip eder hepimize Allah'ım kendine iyi bak....

merhaba bebeğinin kilosu bence normal benimde 24 haftalıkken kontrolümde bebeğim 604 gr dı bende başkalarınınkini okuyunca senin gibi düşünmüştüm ama gidişatta bir problem yok asıl bundan sonra başlıyolar kilo almaya, ben şuanda 26 haftalığım sanki karnım 2 haftada dahada büyüdü gibi eşimde diyo sanki kısa zamanda daha çok büyüdü :)) İnşallah doğduğu günleri görmeyi nasip eder hepimize Allah'ım kendine iyi bak...

Maşallah kuzucuklara yaa, ne kadar hızlı büyüyolar, bundan sonra sanırım daha çabuk büyüyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…